МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 803
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, много съжалявам, че няма да мога да дойда на срещата да се запознаем/имах голямо желание/, но от понеделник започвам работа и имам куп неща за свършване newsm79 1ironing wash 1dishes.
 По отношение на възрастта на майките: Разликата между двете мои съкровища е 12 години и ,ако трябва да съм искренна, усещането на тази възраст за появата на нов живот е невероятна.
  Туити, като лекар-невролог, ти казвам, че т.нар. шипове са нещо съвсем естесвено и тяхната поява не бива да те притеснява - необходимо е да не правиш резки движения, усуквания , а за  една следваща бременност те не са никакъв проблем.
 Момичета, желая ви весели емоции beer през утрешния ден ище чакаме снимки.
 Целувки.

# 211
Исках да дойда, но ми е много далече  Weary Ще трябва да комуникираме само във форума.

# 212
Здравейте на всички,аз съм мартенска мама също и бих искала да се присъединя към вашия отбор Laughingмоето съкровище се роди на 21 март,2900гр и 49см.Чета ви от както бях бременна,но все не намирах време да се включа.Моето момче има вече 4 зъба,седи стабилно и се опитва да лази,но за сега обикаля само килима в стаята.Храним се с пюрета и каши,сутрин и вечер -АМ.Ами това е засега от нас. Hug

# 213
Добре дошли welcome

# 214
Didi_mr, добре дошли! И ние сме родени на 21.03. Simple Smile  Hug
KAк се казва синът ти, за да го добавят в списъка?

Нели, кажи в кой квартал си - може някоя мама да може да те вземе към парка. С разстоянието до Ю.парк могат да се оправдаят само варненки и евентуално Русе  Joy

# 215
  • София
Ние сме в Овча Купел. Някой няма ли да минава от тук да ни вземе? Sad
Добре дошли на новите майчета.

# 216
  • София, център
didi_mr 

# 217
благодаря на всички за посрещането,boriva -Мартин се казва.

# 218
А някой знае ли какво стана с прасенце? Отдавна не е писала.

# 219
Мами, които бяхте днес на срещата, някоя да ни е намерила бледо-жълтото якенце, едно мекичко такова??? Загубила съм на Преско якето и сега вечерта обиколих целия ни маршрут от днес, но не го намерих, а ни беше любимо....  #Puppy dog

# 220
  • София
Привет! Hug
Борива,за съжаление не съм го виждала якенцето. Sad
Срещичката беше супер!Всички мъници са много хубави и как са порастнали!Прилагам снимков материал.От Веси също ще чакаме снимки. http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=63192
Добре дошла,Диди! Hug
Креми,ЕкатеринаМ скоро писа,че Прасенце си е на вилата и може би ще се върнат края на месеца.И на мен ми домъчня вече за нея и Бобчо.
Айде цунки от нас и хубава,слънчева неделя!!!

# 221
 Много хубави снимки  smile3503
 Добре дошла Диди  welcome и Борива, попринцип живея в Обеля. Съмнявам се някой да му е било удобно да ни вземе  Weary

# 222
  • София
Ей, много сладки бебчета! Hug

# 223
  • София, център
Егати колко хубаво е било... ( на срещата ) !!! newsm74

Надявам се да дойдем и ние на следващата!!!

# 224
Ей привет и от нас   Hug
Срещичката наитина беше супер, големи салдури всички, добавих още 3  снимки към останалите http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1227227
Борянка наистина много неприятно за якенцето, беше наистина много сладко  Sad
Лека вечер и сладки сънища на всички, и всички бебоци да спинкат, а и мамите покрай тях   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт