💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 180
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Испания
Владислав май си е разкървавил носа.

# 1 291
Фръц , далеч не мисля че Ивана е слаб играч .Аки гледах кой е най силен очевидно щях да съм за Вайс или Тодор.
Нещо ми е на устата да кажа, и знам че ще предизвикам недоволство.Обаче гледайки играта сега .Смятам, че ако жътварите имаха човек за пъзелите ловците далече нямаше да се ширят толкова често в резиденцията.В доста игра са сигурни победители...до момента с пъзела.😁

# 1 292
Е, умното си е умно  Smile

# 1 293
  • София
Сюзън защо трябваше да си остави маратонките под мрежата?
За да попречи на останалите. Йоана едва мина през тях, доколкото видях.

# 1 294
Много глупаво се бави Ваня.
Интересно, че и в индивидуалните битки Жътварите са по-бързи от Ловците, докато не стигнат пъзела естествено.
Жътварите имат шест! загуби на пъзел, като в четири от игрите имаха сериозно предимство до него.
Физически са най-добри от трите племена.

# 1 295
Пак ли deja vu с тия жътвари бе.Open Mouth

# 1 296
За пореден път спойлерите и скритите текстове бяха грешни

# 1 297
  • София
Ваня се забави много с това минава по гръб, ама инат, не сменя стратегията.
Влади трябваше да натрупа далеч по-голяма преднина в такава кардио игра пред три жени, а и той е шеф на отряд жандармеристи. ОФП-то куца нещо.

# 1 298
  • Пловдив
Ваня и мен ме разочарова. Ама много! Димо-Ваня е инат, стратегията не работи, но продължава по този начин да пълзи, хахахахаха.

# 1 299
Специално избрана игра за Йоанна. На другите пъзели нямаше. Беше само за издържливост

# 1 300
Жътварите нямат никакъв шанс на ротондата. Сюзън я гледа като голям камък 🤣 Колкото и да си добър физически, когато главата ти е пълна колкото градинска лейка, нямаш шанс.

# 1 301
Влади трябваше да натрупа далеч по-голяма преднина в такава кардио игра пред три жени, а и той е шеф на отряд жандармеристи. ОФП-то куца нещо.
Още на играта с възглавниците забелязах, че Влади не е особено бърз.

# 1 302
  • София
Мен не ме е разочаровала. Просто избра грешна стратегия. Играта още не е решена и не изостана чак толкова много.
Не всеки ден е твоят ден, това и в спорта го има. Силен спортист, фаворит, но го сгъват.

# 1 303
  • София
И според мен утре са двама жътвари на елиминация....

# 1 304
Фръц , далеч не мисля че Ивана е слаб играч .Аки гледах кой е най силен очевидно щях да съм за Вайс или Тодор.
Нещо ми е на устата да кажа, и знам че ще предизвикам недоволство.Обаче гледайки играта сега .Смятам, че ако жътварите имаха човек за пъзелите ловците далече нямаше да се ширят толкова често в резиденцията.В доста игра са сигурни победители...до момента с пъзела.😁
Ивана може само за плува. Нито има воля да живее извън лукс, нито може да решава логически задачи, нито има достойнството поне веднъж да поеме вината за това. От ден първи на елиминация ходят съотборници с които тя си е измила ръцете за провалените пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт