💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 192
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 455
Оставам с впечатление, че във всички игри има пъзел, може и да греша, защото не гледам постоянно.
Обаче и от пъзел до пъзел има разлики, вчерашното не мога да го нарека въобще пъзел. Също и да сглобиш рул не го намирам за пъзел.

# 1 456
Назад в темата се коментираше образованието и великите постижения на малкото злобно гномче Йоанна. Еми аз имам опит с кандидатстване в престижни университети, не от Бръшляновата лига (от Сорбоната) и впечатлението ми е, че хич не е толкова трудно от езикова гимназия да те приемат. Отделно, "квалитетни специалности за чужденци" в западните университети, са Счетоводство например, Информационни технологии, Медицина и т.н. Политология, и всякаква там -логия, освен може би Биология и Филология, са в по-голяма или по-малка степен фокусирани върху местните политически и социални събития. Сори, ама ми се струва, чеявно само за Политология е имало свободна квота в Йейл за Йоанчето. Голямо постижение, няма що.

# 1 457
Всички, които искат да пробват вчерашната битка, нека вземат 6 пръчки да ги отрежат с еднакъв размер. После тези 6  си ги разделяте от където пожелаете и ги разбърквате. Вече сте готови за нареждане. Започнете да ги нареждате легнали да видите, колко бързо ще се справите. Най трудното предизвикателство в тази игра е да разбереш колко дълга трябва да е колоната, разбереш ли става лесно.

# 1 458
  • София
За довечера нямам идея кой искам да отпадне. Може би една идея повече съм за Влади да победи, но по-скоро, за да видя как ще се развие играта, когато лидерска ще е коалицията на Влади, Джери и Любо. Какво е когато е другата, вече видяхме. Най-вече ми е любопитно, ако Сюзън отпадне и най-накрая има капитан различен от Вайс и нея, кого ще пратят на логическата част от игрите и другото, дали Любо все така ще натиска да е Джери капитан или ако са вече трима на двама, ще предпочете да вземе той "титлата".

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 11:36 от geriiii_

# 1 459
Не вярвам някой да мисли и вярва , че Любо държи Джери да е капитан.И той е хитрец и играе на тънко.

# 1 460
Симона си каза, че ако има право, би номинирала себе си. Все пак, според вас, кой би трябвало да бъде номиниран от Симона? Йоана си беше единствения избор, защо не? Преди няколко дни само, Йоана си призна пред Ваня, че Симона ѝ е по-близка, вчера я номинира и с Ваня започнаха да кроят заговор да я извадят от играта. Защо Симона да не ѝ го върне? И кой да номинира, ако не Йоана? М?

# 1 461
Много искам Сюзан да изхвърчи довечера!
Супер противни са ми и тримата от смешната им коалициика!

# 1 462
То има доста коалции.Мен пък ме дразни другата коалиция там щото се крият зад Джери и се изкарват уж много загрижени да е тя капитан..а далеч не им е това целта.
Според мен Вайс ги е надушил и за тва отказва да направи хлапето капитан , а и защото си е тъпак де.

# 1 463
Назад в темата се коментираше образованието и великите постижения на малкото злобно гномче Йоанна.
Захващането за физическите белези показва творчество безсилие. Какво ще кажеш за гномчето Тошко?
Еми аз имам опит с кандидатстване в престижни университети, не от Бръшляновата лига (от Сорбоната) и впечатлението ми е, че хич не е толкова трудно от езикова гимназия да те приемат. Отделно, "квалитетни специалности за чужденци" в западните университети, са Счетоводство например, Информационни технологии, Медицина и т.н. Политология, и всякаква там -логия, освен може би Биология и Филология, са в по-голяма или по-малка степен фокусирани върху местните политически и социални събития. Сори, ама ми се струва, чеявно само за Политология е имало свободна квота в Йейл за Йоанчето. Голямо постижение, няма що.
А, виждам че все пак има нещо измислено.
Мче как, то си е нормално за всяка втора ромка да е там(от темата).

# 1 464
Назад в темата се коментираше образованието и великите постижения на малкото злобно гномче Йоанна.
Захващането за физическите белези показва творчество безсилие. Какво ще кажеш за гномчето Тошко?
Еми аз имам опит с кандидатстване в престижни университети, не от Бръшляновата лига (от Сорбоната) и впечатлението ми е, че хич не е толкова трудно от езикова гимназия да те приемат. Отделно, "квалитетни специалности за чужденци" в западните университети, са Счетоводство например, Информационни технологии, Медицина и т.н. Политология, и всякаква там -логия, освен може би Биология и Филология, са в по-голяма или по-малка степен фокусирани върху местните политически и социални събития. Сори, ама ми се струва, чеявно само за Политология е имало свободна квота в Йейл за Йоанчето. Голямо постижение, няма що.
А, виждам че все пак има нещо измислено.
Мче как, то си е нормално за всяка втора ромка да е там(от темата).
Йоана Е малко, злобно гномче. Това че друг не е по-читав от нея, не означава, че тя е. Тъпа защита Simple Smile

# 1 465
  • Germany
Ох, моля ви се само не пак за Йейл, вече разбрахме, че всички можем да учим там, но не искаме просто 😉
Добре де, да не са пъзели, а вид логическа задача и пак изглежда нереално как ги гледат повечето. Не са толкова трудни тези задачи, а жълтите особено са като “пиле в калчища”, а Любо, Джери и Влади, а дори и префарцунената Ивана не изглеждат глупави хора...това са вече незнам колко игри...чак ми иде да отида да им наредя този пъзел 🤣

# 1 466
Квото и да говорим Йейл , си е постожение и със сигурност не всеки може да учи там.Да пишеш мотивационни писма, да участваш в редица извънкласни да убедиш да  одобрят точно теб е не по малко трудно от това да караш приемен изпит тук.

# 1 467
Ники само може да вика по неговите от племето, не го виждам да се изрепчи на Милен, Тошко или Боби. Викне ли им ще е финито, както се изразява Grinning. Другите по нереспектират с физиката си.

# 1 468
  • Варна
Възможно е да не сте съгласни с мен,но според мен е видимо,че продукцията удря едно рамо на Йоанна.Доста от битките за оцеляване са без компонент за решаване на пъзел или логическа задача и точно тя като е на елиминация се включва такъв.Ако беше чисто физическа играта или за баланс е видимо,че Жътварите щяха да победят.Другото ми мнение е че Борислав въобще не е глупав и видя,че Йоанна и Ваня кроят планове да гонят силните играчи и му стана ясно,че при една коалиция с тях не се знае дали и неговото място няма да е под въпрос в следващия етап,докато групичката около Тодор имат малко като кучешка лоялност и по-скоро биха продължили заедно.Освен това е интересно,как Ваня и Йоанна се изкарват жертви на сексиста Тодор и седмица след седмица ги хващат,как си плетат схемички и щом на Симона и стана ясно,че Йоанна е супер двулична да ходи да си приказва с всеки и да злослови срещу другите като ги няма в стаята.Йоанна е интелигентно момиче,но прекалено много си е повярвала.Личи си че е малка,защото винаги пренасочва неуспехите си на друг човек или страничен фактор и ако не се развива социалната игра както тя иска започва да всява смут в племето.Щом е тръгнала да провокира Тодор,които е 34 годишен престъпник,който е видял,как негов приятел мутра умира пред него,трябва да ни е ясно,че Йоанна е още дете.Първо Тошко е доста нива под нея интелектуално,но и междувременно се е нагледал на уличните и мутренските игрички от хората и му стана ясно,че тя е хлъзгав играч.
Тази игра не е "Бързи,смели, сръчни" .  Това е комплексна игра,  в която има и логика и стратегии. Поведението на Йоанна не е детинско и какво значи, че е тръгнала да провокира Тодор, който бил престъпник. Тя от къде може да го знае какъв е. Визитките ги виждаме ние. Тодор може да се е нагледал на простотия и тъпотия ,защото той самия е такъв,  но според мен изобщо няма акъл да се светне,че тя го пуска по пързалката. Истината е, че  не е мъжкаря, за когото се опитва да се представи.

# 1 469
Йоана Е малко, злобно гномче. Това че друг не е по-читав от нея, не означава, че тя е. Тъпа защита Simple Smile
Не по-тъпа от горното. Simple Smile

Ох, моля ви се само не пак за Йейл, вече разбрахме, че всички можем да учим там, но не искаме просто 😉
Ами ха де, и аз се чудя защо се подхваща отново. 😎

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:13 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт