💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 169
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 530
Съжалявам. Не съм запомнила, че е била скрита картинката. И освен това е от преди два сезона...

Преди два сезона? Като не си запомнила, може да редактираш коментара си в скрит текст. Ако е спойлер подсказваш победителя довечера ...

# 1 531
  • София
След продължително четене,да се включа и аз.За мен лично това беше най-интересният епизод от дълго време насам.
За жътварите-по мое мнение най-силните там са Сюзън и Вайс.Влади го гледах как му се опира една жена.Силната по не знам какви причини Джери мина точно 3 пъти под такава мрежа с две торбички и почервеня.Бате Любо е горе-долу на нивото на Влади.На тази база осъзнавам усилията,които влагат в създаването на коалиция.
За хубава игра е добре да остане Сюзън,пък ако си тръгне-пак съм доволна,защото отпада една силна конкуренция за моите фаворити,които не са с този цвят.
За ловците.Тошко продължавам да го харесвам,да съм съгласна с идеята му да запази племето цяло.Индивидуалните играчи има време да блеснат в своята индивидуалност и е хубаво това да е при свои,а не с екипа на друго племе.По посърналите им лица вчера ,въпреки победата,разбрах че и те са го осмислили.
Ванчето ме изненада на два пъти-когато изостана и когато нареди пъзела първа.Това я прави тотален първенец сред жените изобщо.Много я харесвам,трудно я разбирам,но продължавам да съм й фен.Йоанка е хубаво малко да се смири,да не се занимава предимно с Тошко и да си пренареди приоритетите,че ...Ванчето я би в нейната игра...
Истински съм щастлива за победата им! Забелязах някакво отношение към племето им,което идва да ми каже,че е имало доста протести зад кадър и Тупарев помни,та няма да им е лесно никак по-натам.

# 1 532
Я кажете, Симона злорадства ли из соц. мрежи след номинациите в тяхното племе? Начесаха й куцащото самочувствие.

# 1 533
Съжалявам. Не съм запомнила, че е била скрита картинката. И освен това е от преди два сезона...

Преди два сезона? Като не си запомнила, може да редактираш коментара си в скрит текст. Ако е спойлер подсказваш победителя довечера ...

Не виждам какъв спойлер е нещо, излъчено вече в ефира на Нова.

# 1 534
Това за студент в Иейл се парадира ОТ предаването, не от Йоана. Така са решили. Както за Мира се казва все студентката по право.

Честита бъдеща колежка;) То човек вече да не смее да каже какъв е,  че с тези колеги и колежки от предаването… ..Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 19:55 от biglubo

# 1 535
  • Испания
Любов необяснима.

# 1 536
Любов необяснима.

Скрит текст:

И двете са ми сладки на тази снимка Smile

# 1 537
  • Англия
Тодор със своята примитивност и простащина все повече се доближава до архетипния бай Ганьо и благородната му постъпка (която може да е била и изсценировка) да отпадне преди време, за да вземат грошове Рибарите за храна, напълно избледня в моите очи. Харесваше ми, че е силен играч, но няма как да подкрепя такъв индивид, ако стигне до финала и има възможност за гласуване, разбира се. С поведението си прави и Йоанна, и Ваня да изглеждат като ангели, каквито и двете не са. Йоанна се показа като добър комплексен играч на тези елиминации, но Ваня затвърди позицията си на може би най-силната жена във формата. Не остана много място за машинации от страна на Йоанна - и Тодор, и Симона я разбраха, а със загубата си в последната игра от Ваня окончателно си загуби и статута на човекът, който е нужен на племето за пъзелите. Тодор я нарочи повече от Ваня и предполагам, че ще я гони докрай на бъдещи номинации. Хич няма да й е лесно да се задържи. Ваня ми хареса как се справи на съвета, но и тя ще е обречена на номинации докато е в това племе. В крайна сметка, тя сама си го направи, но въпреки това ми се струва, че нетърпимостта към нея е прекалено силна. Заснетото не оставя впечатление да е чак такъв непоносим човек както я изкарват останалите в племето. Радостта при спасяването на Йоанна изглеждаше истинска, а пък тази на Йоанна беше коренно различна - засегнато честолюбие.

На елиминациите се надявам да отпадне Сюзън. Тройната коалиция ми е доста неприятна и дано барабар с Тодор да изхвърчат по-скоро. Сюзън ако не беше в едно ядро с Вайс и Ивана едва ли щеше да ме дразни чак толкова. Хвърля се с хъс и се бори наравно с мъжете в силовите компоненти в игрите. Отделно си знае, че силата не са й логическите игри и няма прекалено голямо его, за да не си признае, че не може всичко в играта - за разлика от Симона (без покритие) и Ваня (с покритие). Признанието че се смята за тъпа, може и да е начин, който използва, за да избяга от отговорността да ходи да решава пъзели в отборните игри, но в крайна сметка пак се оказа на номинация.

Благодаря за споделянето на линкове за гледане - като живущ в чужбина от вчера нямам достъп към Nova Play и ако тези линкове проработят и за мен, ще ми спестите някой лев за VPN Simple Smile

# 1 538
Vlid0,аз гледах чрез seirsanduk.com.Може да опиташ.

# 1 539
  • София
Благодаря за споделянето на линкове за гледане - като живущ в чужбина от вчера нямам достъп към Nova Play и ако тези линкове проработят и за мен, ще ми спестите някой лев за VPN Simple Smile

Здрасти!

опитай тези два директна линка - в браузъра или във VLC плеъра

Нова ТВ ОНЛАЙН

https://lb-ts.cdn.bg/nbg/nova/live/playlist.m3u8

https://lb-ts.cdn.bg/nbg/nova/live/in_nova/live_1080/chunks.m3u8

# 1 540
  • Испания
КаУикатуАта на НикоУай.

# 1 541
Приятно гледане😂.Дано да видим гърба на Сюзън накрая.

# 1 542
Приятно гледане😂.Дано да видим гърба на Сюзън накрая.

Нееееееееее
Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

# 1 543
Влади: "Те като казаха, че има пъзел, и беше всичко ясно за мене"

Еми не ми е тъжно в момента, смешно ми е.

# 1 544
  • Испания
Знам кой ще си тръгне.

Скрит текст:
Един жътвар.

Общи условия

Активация на акаунт