💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 093
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 360
А допускате ли ,че Катя няма да започне леки саботажи,ако е при жътварите,след като нееднократно сподели,че нейното племе е с червен цвят.Като добавим и конфликтите,които ще създаде,че тя отсега ги храни,изключая сладкото Джери..както самата тя я определя.
Виждам,че ви е много чудно защо излъчват само Ивана на пъзели.Първо тя спечели капитанската битка точно с пъзел.После реди с Джери и не успя.Обвини Елена за отказ от тази позиция.После пак беше с Джери на едни гирлянди и малкото се панира-смениха го с Любо.Той и Джери в индивидуални битки като помощници наредиха пъзелите си-по жътварски Simple Smile бавно.Като Джери победи Сюзън ,то не се брои направо Simple Smile
И снощи много внимателно гледах Любо каза-добре аз ще съм,Влади ти искаш ли  ? -той мълчи.Ивана каза - ми добре,ще редя.Няма кой друг да пратят,защото им е удобно после Ивана да им изпира пешкира.Освен това тя ползва целия спектър от техники,включително преписване Simple Smile и понякога се получават нещата.
Аз едно не разбрах.Снощи ловците обсъдиха как имат всички жълтици и Йо каза,че има.Не помня кога ги спечели,подсетете ме.
Всъщност, не всички от ловците имат грошове. Милен, Йоана и Борислав нямат.

# 361
Привет!

Иска ми се да гледам колкото е възможно по-дълго три племена, затова така и гласувах в анкетата. По всичко личи, че рибарите ще бъдат разкъсаното племе, и то скоро, но кой знае какво готвят от продукцията. Не съм гледал предния сезон, за мен по-интересно би било да останат резиденцията и реката. Повече хъс ще има в битките, а и да си призная - и повечко драма, хаха. При по-тежки условия играчите разкриват повече от себе си и взаимоотношенията в племената стават по-открити и по-интересни за наблюдение. Стопанството така или иначе е един компромисен вариант между две крайности, а реката си е баш олицетворението на "Игри на волята".

От вчерашната игра най ми се откроиха:

пъзели - Катя, Милен и Йоана
плуване - Лазаринов (тук е лесно да те излъже камерата и това което са избрали продукцията като кадри)
стрелба - Любо (единствен той вкара от първия път)
издръжливост и себераздаване - Николай (Тодор се хвърля с най-много хъс по принцип, но Николай два тура направи все пак и много навакса за отбора си)

Епизодът ми хареса като цяло. Йоана хитро подметна Тодор, макар че както някой отбеляза по-назад, малко миришеше на нагласена ситуацията. Йоана се наслаждава на макиавелистката си роля и се справя доста добре. Направо се зачудих Ваня колко лесно й се върза на уж самопризнанието, че е наивен човек - да вярва ли човек, да не вярва ли...

Чудомир ми правеше впечатление на човек, който обмисля нещата трезво и на балансиран като цяло, но след като нападна Катя на лична основа ми поспадна мнението за него. Едно е да те нападат за представяне, друго е  да ти дават оценка, че си с психични отклонения и неадекватен, идващо от човек, който беше един от най-слабите във вчерашната игра като цяло. Интересното за мен при Чудомир е, че той ако наистина е бивш футболист, би трябвало да има много по-добър баланс и умения за стрелба (била тя с ръце), а в двете е пълна трагедия дотука. Дотук не се е изявил особено много и не е в позиция да коментира съотборниците си, особено когато точно Катя (с асистиране от Сашо) ги спаси от реката накрая.

Голяма излагация за жътварите при пъзелите, за мен причините са две: приноса на Ивана май беше повече да прехвърля парчетата от едното място на другото, докато Любо ги редеше и наистина звучи на пръв поглед като оправдание за цвета на пъзела, но от качените снимки няколко поста по-назад си личи, че в жътварския пъзел нюансите на жълтото са по-трудни за различаване.

Топ три изцепки от епизода Laughing:

(исполина) Тодор за Йоана: "хитро джудже"
Николай за Катя (след епизода с Чудомир): "Тя нещата ги приема много навътре"
Любо за пъзела: "Ние можем да редим пъзели, просто ни трябва малко повече време"

# 362
  • София
И аз мисля, че най-правилното за ловците е да вземат Катя. Тя може да не им трябва, ама на другото племе няма кой да им решава пъзелите.Да я вземат и да я изгонят после, ако решат.
Най-правилно е това решение, но дори и да избират първи, си мисля, че ще заложат на Николай. Катя се заяде с Тодор в една от първите битки и отделно наблюденията на Лазаринов за грошовете и мнението на част от останалите, че който е подарил на Йоанна трите закуски го е направил, за да ги скара ( ако са успели да навържат, че Катя вече няма пари и тя е най-вероятния заподозрян де) и предупреждението на Христа - все причини да не я изберат. И най-вече си мисля, че Ваня ще изкаже мнение, че е най-логично да посочат Катя, а Тодор няма да допусне да направят каквото тя е предложила.

# 363
  • София
Ванчето вчера пак ново дъно, как се остави Йоанна да я изработи така елементарно. От тези каскади и физически тренировки е много изостанала с човешките отношения, с акъл и поведение на прогимназистка е. 
Малцинственото трио е време да влезе някой и най-накрая да ги разпопъка. Видях профила на Ивана, горната и устна такава сянка пуска под носа, че на 90% от фотосите е с мустак Grinning И при Христа се наблюдаваше подобен ефект. Явно Иванка си идва да се помпи тука, в Русия едва ли ги правят така гротескно. Сигурно доста я е яд, че има по-силиконови опонентки от нея, ама кеша не е стигнал за другото Grinning

# 364
  • Испания
Малеееееееее, как сте нагърчили Алекс! Човекът отделя от времето си, за да отговаря на въпроси и тук, а вие като сте го емнали... Тц, тц, тц!

Екатерина не се научила грамотно да пише на български, но пък се пъне да го прави на английски.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 16:08 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 365
Аз също имам въпрос към Алекс. В едно от "интервютата" стил A&Q (май така се казваше), Чудомир каза, че Джералдин на кастингите ги е отвяла всичките, затова се твърди в играта, че е много силна, включително снощи Катя го каза. Вярно ли е?
Мисля, че Катя го казва, защото Джери успя да победи Ивайло..

# 366
Катя вече знаем къде отива при сливането на племената
Скрит текст:

# 367
  • Испания
Екатерина публикува подобна снимка, но в цял ръст още на 20 и някой септември.

Алекс, ако не си се отказал да се появяваш тук, имам въпрос: откъде разбра за темата тук?

# 368
  • София
Подвеждат от продукцията. Няма логика днес да има последното племе се разпада, защото не е честно и липсва логика. Което племе е губило най-много битки и само си е винодно, че е с намалял състав ще си сърба попарата. Колкото и зла мащеха да е за някои продукцията, никога няма да се дискредитират чак толкова. По-скоро тези думи на Ралица в промото са извадени от котекста. Може би иска да каже, че ако и тази седмица Рибарите загубят член на отбора ще бъдат претопени. Или ще им съобщят, че те вече няма да са племе и да има игра за това кой да избира пръв или, или, варианти бол. Но няма да е това което си мислят някои, че едва ли не ще обърнат правилата с краката нагоре, за да било интересно и да имало изненади.
Благодаря, не искам такива изненади. Това няма да е изненада, това ще е уникална тъпотия и несправедливост, която обаче не вярвам да бъде допусната.

# 369
  • Пловдив
Защо не дадоха на Симона грошовете на Христа? Защо?

# 370
Може да има разделяне на отборите от двете сестри, така да разберат другите. Всички ще са потресени Grinning. Първия избор на Йоана, ще е Милен, а за Катя и Ванга да беше жива нямаше да познае кого ще избере. Едно мисли, друго прави, трето казва Grinning

# 371
Не съм ви чела, да рекна и после ще ви претупам.

Значи Любо уникално тъпо си играе картите. Бе кажи "време е аз да съм Капитан" и тогава ще видим кой честен, кой почтен. А ма обещали били на Хлапето. Е тя Ивана и онез тапири не са чак пък толкова тъпи, че да не схванат как искаме властта скрити зад гръбчето на Джериту. Дори подозирам, че тази неискреност, спотаеност и мрънкане карат Ивана още повече да ги яде и дразни. Тя може всякаква да е, но каквото мисли си го казва и изисква.

Играта си беше логична! Браво на Ники Blue Heart Smile
С тези пъзели вече прекаляват. Не са трудни, повечето просто ги е страх, че носят отговорност с тях на финала.

# 372
  • Вестерос
Според мен Жътварите ще си купят Катя, заради пъзелите.

# 373
  • Вестерос
Ако някой изобщо още се съмнява, че семейство Мангасарян не са се познавали от преди, прикачвам снимки-доказателства от фейса. Хората не са будали и постват ли постват..

Яд ме е, че ни правят на глупаци с тия двамата.
ScreamScreamScreamScream

Аз съм Потресена!!!!

п/с/ не мога да си изтрия горният коментар, за да станат един

# 374
Според мен Жътварите ще си купят Катя, заради пъзелите.

Тя за реденето си реди. Но ще ги направи луди калинки. Кучето си я хапе редовно Grinning, само хора със силна психика могат да я израят или трябва да си най-голямата флегма на света. Вайс може да хване гората, ако иде при тях.

Общи условия

Активация на акаунт