💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 986
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Скрит текст:
Последното племе ще се бие като едно, един срещу друг с жълтия цвят
Толкова за чистотата на темата. И солидарност.
Като ги нарушава уж този, който трябва да съблюдава за това.

Това какво трябва да означава? На няколко пъти чета някакви подмятания и подминавам.

# 61
Поздрав от жътварите за Тодор. Слагам в скрит текст, защото може да има някакво предварително инфо.

Скрит текст:
Скрит текст:
И отстрани пише от твоето второ племе.Според мен това са финалистите -Джери ,за която прочетохме че отпада ,Тодор и Влади -също ,Вайс,Ваня и Любо

# 62
  • София
Толкова за чистотата на темата. И солидарност.
Като ги нарушава уж този, който трябва да съблюдава за това.
Всичко е в скрит текст, а това, което не е, са лични предположения...Mask

# 63
И според мен това са част от играчите във финалното племе.

# 64
  • Испания
Някой се е объркал тотално. Пускам темите, защото ми доставя удоволствие. Нямам никакви задължения нито да съблюдавам, нито да наблюдавам, нито да контролирам.

Извинете за отклонението.

# 65
  • София
И аз не мога да го разбера това мрънкане.Всичко е по нашите неписани правила-скрито и всеки има глава на раменете дали да го отвори и как да го коментира.
Последният спойлер направо не знам как да го тълкувам,може и някаква шега да е тяхна,защото имат договори и т.н.

Аз имам въпрос към Алекс- Имаш ли някакви руски корени,защото доста често улавям лек акцент.Не като при Ивана -тя направо си е рускиня,но хващам и при теб. И специални поздрави към Николай,пък вземи го покани малко при нас Simple Smile

# 66
Какво страдание! Да страдаме всички! Ивана имам пъпка до носа.
Аз помислих, че циреят е под носа, а то било онова мъничко дребно нещо до него - жива да я ожалиш Иванка.
Смайли, благодаря за новата тема! Колажът със стадото въуци ме разсмя искрено.
Иначе гласувах за Рибарите, просто защото са с най-малко членове и чисто логично има голям шанс отновонякой от тях да е на елиминация и даже да отпадне.
Алекс, и аз искам да питам за мнение за Ивайло. За мен неговата визитка беше интересна и интригуваща в началото и му симпатизирах до първия му скандал с Екатерина, тогава доста ми падна в очите, а накрая вече риеше дъното с високомерие и надменност, особено когато отпадна веднага след Джери в играта, защото "сам си бил избирал противниците" и после тя го приземи доста болезнено и аварийно на земята.

# 67
  • София
Смайли, благодаря за темичката. Flowers Hibiscus
Поздрав от жътварите за Тодор. Слагам в скрит текст, защото може да има някакво предварително инфо.

Скрит текст:
Скрит текст:
Тогава как се вързват снимките на Екатерина като част от "Жътварите" - две племена ли са се разпаднали?
Иначе, какъв късмет - двамата с Ваня пак са в едно племе. Bowtie
И аз почвам да си мисля разни неща -
Скрит текст:
да не направят пълно преподреждане на племената? Как две племена да се разпадат, не е логично...

# 68
  • USA
4 етапен кастинг? И как са успяли Христа и Станимира да минат тези етапи,след като са крайно некадърни и физически неподготвени?
Ясно ми е,че не всички са минали въпросния кастинг;)

# 69
Е това не е олимпиада, вкарват винаги и слаби играчи, друг е въпроса, че някои стигат доста напред.

# 70
  • Испания
Впечатлена съм от резултатите от работата на Чудомир. Склонна съм да вярвам, че е истина.

Тук може да прелистите и да видите други снимки.

Без пъзели в подкрепа на жътварите.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 19:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 71
Благодаря за темата!

Ясно е кое племе се разпадат и то не от спойлери тук, продуцентите сами се дънят.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 19:29 от Фръц!

# 72
  • София
Благодаря за новата тема, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, а колажа е невероятен!
Благодаря и на Bengun за труда, който влага за да поддържа постоянна статистика.
Гласувах за рибарите.

# 73
...
Без пъзели в подкрепа на жътварите. [/center]

И без игри в подкрепа на рибарите Joy

# 74
  • София
Аз не знам кое точно предаване гледаме ама въпреки, че наистина е добра Джери какво толкова уау, какви са тези прехласвания. Аз виждам само едни хвалби, но на базата на какво чак толкова? Съвсем леко се откроява спрямо Ивана и Сюзън, както и рибарките и толкоз. Нищо специално.

Общи условия

Активация на акаунт