💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 986
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Така е цял сезон, не е сефте. Лично за мен не е правилно, но явно е така този сезон.

# 871
Защо имаше право на подмяна?

Поради невъзможност да се изиграе играта от Симона на тази позиция.
Не е особено правилно за мен, защото обезсмисля граденето на тактика и стратегия преди началото на играта.

# 872
Бяха толкова назад и отидоха почти наравно да стрелят. Симона дори и със сандъка се закопа. Ако загубят задължително трябва да бъде номинирана.

Казаха ѝ, че ако падне още три пъти, ще я сменят, тя дори и оттова не успя да се възползва.

# 873
Защо имаше право на подмяна?
Защото трябва да преминат всички, а Симона нямаше да го мине това никога

За мен при невъзможност на състезател да завърши играта, освен ако не си е счупил, скъсал нещо, трябва директно да отива на съвет (в случая)

# 874
Феновете на ловците вече не могат да се жалват, че само рибарите и жътварите са с протекции. Видя се, че ако не бяха дали шанс за смяна, Симона щеше да мине, ама на куково лято.

# 875
  • Sofia
Ех Симонка, Симонка, на думи всеки може и е лесно... И точна преценка на собствените възможности е нужна.

# 876
поне сега не може да каже, че са я подценили, не дали възможност да играе...айде видя се как игра

# 877
Оф, добре че смениха Симона- иначе още щеше да е на плажа. А е студено вече.

# 878
Ами обикновено, когато Ваня и Йоанна тренират, Симона все стои и ги гледа отстрани. Очаквано развитие според мен.

# 879
  • Испания
Като не можеше да мине Симона, трябваше ловците да паднат. Да бяха извикали Момо да мине вместо нея. Егати!

# 880
  • Пловдив
Бяха толкова назад и отидоха почти наравно да стрелят. Симона дори и със сандъка се закопа. Ако загубят задължително трябва да бъде номинирана.

Казаха ѝ, че ако падне още три пъти, ще я сменят, тя дори и оттова не успя да се възползва.
Точно. Акъла й не стигна, че ще е по-бързо просто 3 пъти да се пусне, а се моташе и се мъчеше. Еми много жалко. Йоана не ми се коментира, харесвам интелигентни хора, успели, обаче тази подмолност ме убива. Ужасен човек. И винаги симпатизирам на спортиста. Какви аргументи има срещу завършена хиена? Сърце за спорт и глава за чупене. Жалко, ще си изгори Тошко, колкото и да се раздава.

# 881
Тази игра стана като една подобна във Фермата. Реално всичко преди стената беше пълнеж и без значение за крайния резултат.

Евентуално ако едните съборят първи ще имат няколко наредени плочки. Това ли им е логиката? Може би това би било предимство ако не бяха пуснали ловците ей така да си ходят. За 3-4 плочки разлика няма значение.

Симона как успя да се провали толкова много пъти? Като малка не се ли е катерила на подобни на площадките. Не изглежда чак толкова сложно. Това ли е. 100% от нея?

# 882
  • Sofia
Миленски ме кефи! Играе, като истински достоен спортист и спортмен. 😀 Все едно цял живот е бил рибар!

# 883
Поне в такива случаи се вижда, че спрямо всяко племе има несправедливости, които се пораждат от липса на конкретен регламент. Ловците са си направили подредбата, всички са здрави, прави, докато не мине тя или пък играта приключи - нямат право на смяна, никой не им е виновен. Вчера Влади и Ивана като им се закучи пъзела, хем имаха голяма преднина, защо не им предложиха смяна например, много е нечестно.

# 884
  • София
Повечето хвърлят грешно, затова не улучват. Трябва като бейсболистите, да държат целта.

Общи условия

Активация на акаунт