💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 993
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 330
Чудомир удари дъното. По-добро впечатление правеше докато мълчеше.

Повечето участници този сезон са така за съжаление.
Тоя ако не живее с майка си още, ерген, с починал баща, с малка заплата, залагам си главата- точ в точ с един мускулест приятел. Изобщо не е за тая игра.
Злобата дали краси човека? Зависи от човека разбира се!!!
Чудомир е баща на прекрасна дъщеричка на 6 годинки на име Ема, създадена с много желание и любов с неговата възлюбена и единствена жена през живота му още от ученическите години! Неговите стълпотворения и любовта с която говореше за семейството си (Да , Чудо говори за смислени неща, затова ви прави впечатление, че не говори), даже ме накара много дълбоко да се замисля за собствено такова семейство и ме просълзи на няколко пъти!
Вземи нападни Катя така с тези хапливи коментари и аз ще си взема пакет пуканки да наблюдавам сеир, ако искаш достоен опонент! GrinScream

Чудомир и той постави абсолютен рекорд по #нищонеможене - Ивана го би и на плуване, и на хвърляне на топка. Накрая,  добре че някой му даде акъл да хвърля топката "бабешката", та успя да нацели коша пак от n-тия път. Досега не е блеснал в нито една игра, все не била неговата. Муден, бавен, неориентиран, тотал щета.
Чудомир е силен играч и има доста капацитет в главата, въпреки че го прецеждате през типичната бг призма на едно биче с нулеви способности, с една дума тъпоглава бъчонка, ако не се бъркам от прочетеното Wink Бил е дълго време капитан на отбор по футбол в Кипър и е изнасял целия отбор на плещите си през професионалната си футболна кариера неколкократно!
Идеята за бабешката му я дадох аз, понеже той хващаше баскетболна топка за първи път през живота си и след 40-тото мятане на мен ми призля да ме пече слънцето като омар във вряща вода и взе че вкара от 5-тия път Grinning

# 331

Алекс ми е като природен брат на Христос. Една бяла роба, сандали на бос крак и да проповяда любов и доброта. Чудно ми е той как се е промъкнал през четири кръга кастинг.
Априлско Утро - За да не ти е чудно ще ти разясня!!!
Попълних си анкетата от над 80 въпроса, за към 6-7 часа! След това пътувах 4 отделни пъти Варна - София с Биомет (спира за 15 минутка почивка в Търново). Преминах през всичките отделни кръгове (даже без малко да бия Вайс на лицеви - 68, срещу 69 за него), както всички други участници с много воля, хъс и желание, понеже като пожелая нещо истински силно, с или без роба го постигам (силата на човешката воля е необяснима)!!!
За промъкване не може да става въпрос, даже бая силен трус се усети, когато стъпих на пясъка с моите тогава 95 килограма, като едно мини земетресение Animal Pig2Grin
Случайни хора в Игри на Волята няма Wink

Благодаря за личния и подробен отговор, в който може би липсва само описание за какво са оползотворени почивните минути във Търново.
Съгласна съм с теб единствено с последните ти думи, че случайни хора в игри на волята няма. С тия сестри, гаджета, колеги, роднини  просто няма начин случаен човечец да попадне във формата.
С правилните познати и що годе някаква физика си вътре на 100 %.

# 332
Това Йоан че страшна гад! Как върти очички и цупи устнички.... Нищо чудно, че кака е на опиати Simple Smile
И ние вкъщи си говорехме, че е редно Джери малко да си поприбере яката дупара. Според Алекс била с тяло на богиня, според мен няма нищо отпред и малко в повечко отзад, но нейсе, всеки с идеалите си. Аз много харесвам Мира визуално, гледам повечето тук - не. Лошо няма Simple Smile

# 333
  • Вестерос
Meрси за новата тема!

АЛЕКС, казаха ли ви нещо за Мая въобще?

# 334
  • София
Явно Николай не е бил с връзки, щом са го набутали в това племе. Да, шут е и не го слуша много главата и него, но има физическа подготовка, много отслабна от влизането и въпреки това се справя добре в игрите.

За мен не е честно, при ловците няма един слаб, при жътварите има, но при рибарите е ужас и това е нарочно направено отново. Явно от продукцията си мислят, че е супер интересно така и че ще будят съжаление, както се и получава, а че не са честно разпределени шансовете на всеки за победа, какво от това. И аз все им стискам палци да стигнат до резиденцията, ама си е жалко, че са пуснали такива участници, за сметка на по-можещи и по-интересни. Поне да им бяха дали Боби, а не Чудо, който ще заспи, докато говори. И Боби не го знаем още, но Чудомир с нищо не допринесе за отбора. Този отбор е от двама.

# 335
Аз също имам въпрос към Алекс. В едно от "интервютата" стил A&Q (май така се казваше), Чудомир каза, че Джералдин на кастингите ги е отвяла всичките, затова се твърди в играта, че е много силна, включително снощи Катя го каза. Вярно ли е?

# 336
  • Вестерос
Мда, май си е спойлер отвсякъде. Grinning Ама никаква логика не мога да вържа – защо, как, кога...
Имат много пари, купували са сигурно Wink

# 337
Според мен Тодор, Милен и Любен са на филан, ако трябва да прогнозирам.

# 338
  • Варна
След снощната игра  мнението ми за мъжете / с 2-3 изключения/ се затвърди. Уж физически добре подготвени, спортисти , а в същност са по-слаби от жените. Абсолютни смешници.

# 339
Е, това, че Христа, след СОУ, е "учила" в колеж "Св.Ариадна"  окончателно ме убеди в нивото ѝ на ... образУвание. Сори, ама личните ми наблюдения са, че това е една печатница на т.нар. "дипломи". Плащаш и получаваш тапия за професия. В съкратени срокове. Пример за абсолютна девалвация на обучението.
За цветовете на пъзела на Жътварите - ами очевидна е разликата за всеки, който не страда от далтонизъм. Очеизвадна е "дървената" страна на фона на жълтата.
Но оправданието е като задника - всеки го има.

# 340
  • Вестерос
Прочетох за финалистите, ех, моят фаворит май го няма. Жалко. Само... да не кажа какви са останали на финала...

# 341
  • София
Къде го четеш?

# 342
За цветовете на пъзела на Жътварите - ами очевидна е разликата за всеки, който не страда от далтонизъм. Очеизвадна е "дървената" страна на фона на жълтата.
Но оправданието е като задника - всеки го има.
Не е точно така и не става въпрос за дървената страна на трупчетата. На червения пъзел има нещо като листенца около логото, на синия са дъгички, явно и на жълтия има нещо, но то почти не се вижда. Така че имат някакво основание. Освен че и задници имат!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:21 от Анонимен

# 343
На картичката за РД на Тодор, която Смайли постна в темата.

# 344
Аз пък друго се сетих днес, на промото Ралица вчера каза, че от "днешната победа зависи бъдещето на племето", нещо такова по спомен и че е изключително важна (победата). Дали пък няма предвид, че последното племе ще се разпадне?!?!? Thinking
Защото ако си е стандартна номинациона битка, защо така ще го натъртва това с победата и че от нея зависело бъдещето на племето.... Ух, как не запомних точно думите й, но такъв беше смисълът - че който падне, ще си промени съдбата.

Общи условия

Активация на акаунт