💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 947
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания
Може пък наистина да е бил по-блед пъзелът, но е факт, че жътварите са си зле в такива игри.

Сигурно истината за въпросния пъзел е някъде по средата. Факт е, че Любомир и Ивана не могат да се справят с реденето.

Сюзън

# 316
  • Пловдив
Може би Сюзън има предвид тАпир?
Пъзелите на Жътварите трябва да се редят от Любо и Джери.
От екрана наистина не си личи на жълтият пъзел да има шарка на фона, което ги ощетява, ако наистина е така.
От първият момент, в който Чудомир се появи - излъчването му и разговорите, в които участва са извадени от контекста.
Катя наистина търсеше нещо за утеха в раницата.

Много е опорочено всичко.

# 317
Ето знаех си. Наистина пъзелът на червените беше по лесен дори от рибариния. Еми не е честно. Искам днес да паднат ловците. Не ги харесвам, може би само Ваня. Много ми е неприятна Йоана.колко беше възмутена че Ваня я мисли за глупава. Еми като се правиш на глупава какво очакваш. Много мразя такива фалшиви хора. И юлиян беше хитрец и стратег ама беше себе си и казваше всичко в очите, не само като е сам с кмерата.

# 318
Най-безинтересни ми бяха Жътварите ,но о чудо снощи прковаха вниманието ми.... явно не съм гледала редовно Вайс, Сюзън и Ивана са доста поучителни за младото поколение; Не мога да им отрека физическата подготовка-винаги се справят добре, упорити са и целенасочени и стигне ли се до нещо мисловно Ивана зацикля тотално;А всъщно сголямо самочувствие,големи приказки и 0 покритие;Вайс и Сюзън поне се не натискат да редят;От всякъде си личи ,че са приятели от преди формата;Защо не ни го обяви продукцията както направи със сестрите?

# 319
  • София
Стана ясно, че Вайс познавал още 5 човека от преди, не само Сюзън.
Продукцията е знаела за него и Сюзън, а за останалите - дали е знаела? Защото 5 + 1 ето ти мощна коалиция. Не е честно, ама хич.

# 320
  • София
От първият момент, в който Чудомир се появи - излъчването му и разговорите, в които участва са извадени от контекста.
Ама, той и контекст ли има!?   

# 321
Мен жестоко ме терзае мисълта, че Рибарите ще ги затрият из другите племена, и горките никога няма да ги видя в хасиендата, на лукс.
И двете останали жени да ги видим гримирани, нагласени...Мирка наядена.
Катя да изглади риза на Ал. ботев.😂
Дано продукцията им измисли нещо, както се чува в промото.
Никак не мога да се сетя за тая кутия на Пандора.
Май правеше победителите губещи.
Но тя май се появи на етап обединение. Забравила съм.

# 322
Ваня защо плува винаги с чорапи?

# 323
Ваня защо плува винаги с чорапи?
За късмеК, ми отговориха снощи. И това е логично, защото при плуване е гадно.

# 324
Щото при влизане в морето има натрошени миди и камъчета, и аз не издържам да ми боде на стъпалата, ужасно е. А да тичаш по тия боцкащи неща е още по-ужасно.

# 325
  • Варна
Аз ако може да запитам Алекс от чисто любопитство - С какво хранехте бялото коте в стопанството? Как се казва? Женско или мъжко е? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 326
  • Варна
Аз ако може да запитам Алекс от чисто любопитство - С какво хранехте бялото коте в стопанството? Как се казва? Женско или мъжко е? Stuck Out Tongue Winking Eye

Много го харесвам това котенце.

Гласувах за рибарите.

# 327
Алекс, честито ти капитанство, хехе
Повеждай Ботевата чета! Grinning
Пууууу, разгеле и аз да стана капитан на нашите смачканяци SatisfiedNerd

"Да идем с чисти, лишени от всякаква мисъл, мозъци" /Алекс/.

Правилно ли чух?

Върнах. Да, така каза.
Ами то от толкоз мислене станахме патки! А патките мислили, та мислили и накрая край дивата река пасат Grinning

Рибарите са морални победители в тази игра, с човек по-малко, с толкова трудности в плуването и се справиха.

Сюзън понеже е великия капитан Grinning

Москита, ние да ти кажа честно изиграхме тоя формат до момента през всичките несгоди и несрети, през които преминахме! Само за сведение, че дължините бяха по 100 метра, а не 70 или 80 метра и с отиване и връщане стават 200! Щом Вайс, който е кардио бог се задъхва, значи представете си за що иде реч! Моля ви се не забравяйте акумолираният глад, умора и психически тормоз до момента (не извинение, а факти). Тези фактори удрят едно +10, +15 минути отгоре!
А, споменах ли че нямаме плувец в отбора след отпадането на Иво? Аз съм плувец, ама хоби такъв, Чудо плува като откачена шамандура, а Катя и Мира плуват, колкото да доплуват! Реално само Ники пак може да плува от нас най-добре!

# 328
От Рибарите слаби бяха Алекс - много бавен във водата и само подаваше елементите на Екатерина - и Чудомир с неговото хвърляне.
Телесила привет,
Относно слабостта и реденето на пъзела!
Плуването не ми е една от силните страни, ама за сметка на това компенсирам с точност, ловкост, бързина, баланс и пъргавина! Wink
Интелигентостта ми е на относително ниво вече в този етап, понеже даже като си броях джанките, забравям след няколко секунди колко имам, като дементирал дедо! С Катя обсъждахме стратегия за това кой къде ще реди и тя понеже най-голямата и сила са пъзелите, реших да и асистирам съвсем доброжелателно и да пробваме различна комбинация след отпадането на Христа! Реално идеята беше следната - да наредим пъзела за отрицателно време:
Аз отивам и обръщам светкавично логото на Игри на Волята (вече го знам наизуст гледайки го и на моята капитанска първата) и и подавам парчетата да ги реди. След това обръщам всичките парчета с лице нагоре (бяха адски разбъркани) и и подавам тези в последователност с рибята люспа нагоре да ги натъкми! През това време аз допълвам с мечовете и в ъглите липсващите елементи! Така си осигуряваме малък марджин за грешки! Накрая каквото остане вече щяхме да го донаредим (5-6 парчета ). Резултатът - нареден пъзел от над 80 части за под 5 минути!

Алекс ми е като природен брат на Христос. Една бяла роба, сандали на бос крак и да проповяда любов и доброта. Чудно ми е той как се е промъкнал през четири кръга кастинг.
Априлско Утро - За да не ти е чудно ще ти разясня!!!
Попълних си анкетата от над 80 въпроса, за към 6-7 часа! След това пътувах 4 отделни пъти Варна - София с Биомет (спира за 15 минутка почивка в Търново). Преминах през всичките отделни кръгове (даже без малко да бия Вайс на лицеви - 68, срещу 69 за него), както всички други участници с много воля, хъс и желание, понеже като пожелая нещо истински силно, с или без роба го постигам (силата на човешката воля е необяснима)!!!
За промъкване не може да става въпрос, даже бая силен трус се усети, когато стъпих на пясъка с моите тогава 95 килограма, като едно мини земетресение Animal Pig2Grin
Случайни хора в Игри на Волята няма Wink

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 12:56 от Алекс Димитров

# 329
Добре дошъл в групата, Алекс. Тази вечер ще е интересна битка. Интересно ми е как сте избрали Катя да вади трупите? Мисля, че тя е поела инициатива. Катя пак обмисля нещата, докато Ники (типично за овен) се хвърля с главата във всичко и после го мисли. За плуването Алекс си мислих, че по-добре ще се справиш, защото си морско чато, но и аз докато съм живял във Варна 4 год. да съм ходил на плаж 6-7 пъти. Това което го имаш, не те впечатлява Grinning

Общи условия

Активация на акаунт