💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 791
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 300
Оф,и аз,уж съм подготвена психически,че продукцията ще ги разбие,но все си мисля,че е рано още.
Не е пандора това за мен.Тогава казваха,че нищо не е така,както изглежда.Какво ще бъде,идея нямам.Може и нищо да не е.
Но като цяло имат някаква подготовка,защото се започват някакви разговори по темата.Дори тъпите жътвари са на мнение,че им трябва човек с пъзелите,но защо им е и те не знаят.Нали ще трябва да го пазят и да пъдят свои?
Страшни скукари.А този Влади как се пази от отговорност,голяма мишка е.Ивана и плува,и стреля,и пъзел реди,но накрая само тя е на топа на устата.Любо за първи път ме разсмя-можем да редим пъзели,просто ни трябва повече време Simple Smile

На там вървят нещата. Йоана започна да блазни племето си с Катя да я прикоткат, при едни евентуални пренареждания, това според мен е знак. Рибарите е единственото племе, което обърква плановете на другите две. Племето на непредвидимите Grinning. Ще се радвам, ако оцелеят и си пренаредят племето.

# 301
И аз искам рибарите да оцелеят, ама ми се вижда мисия невъзможна. Исках и най-накрая да отидат на резиденцията, щеше да е много интересно, особено с коментарите на Николай Grinning. Малко да раздвижат сценария, този сме го гледали и знаем вече всичко.

Чудото наистина какво заформи, и той не знае. И без това скандалите са в повече. Обаче наистина проблемът идва от Катя, преди й пречеше Иво, после Христа, по едно време Николай и въобще силен играч, ама голям дразнител. Тя май е спънката в племето.

Никито е един път, емоциите са му в повече понякога, но иначе се раздава. Мен затова в последствие почна да ми допада Ивайло, защото беше един спокоен такъв, но пък силен играч.

И Катя като каже, че ако някой си е бил силен, е щял да остане в племето. Все едно сега само такива са останали, да бе, да, останали са и скътавките.

Рибарите направиха няколко стратегически грешки и с това си предначертаха лошия сценарий, иначе щяха да са доста напред.
Утре ще е интересно, май ще разделят племе.

Любо ми допада, ама и той къде попадна Grinning

# 302
Само на мен ли ми се стори че жътварския пъзел нямаше такива  бели фигурки извън логото като другите два? Някой да инвестигейтне. Искам да кажа голямо браво на николай. Ами играе момчето евала. Слабо място не видЕх.

Не ти се струва. Каквито и линии да е имал пъзелът на Жътварите ( въпреки че аз не виждам такива) нямаше нищо общо с червения, който просто беше детска игра. Белите линии, дори да ги е имало, на бледожълтия фон и на това слънце изобщо не са се различавали според мен. Не случайно Любо питаше за по-светло жълто (опитваше се да се ориентира по нюансите).
Абсолютно недомислена битка от продукцията.. все пак трябва да са при равни условия.Няма никакви перспективи и ъгли в снимките, както някой беше писал. просто пъзелите бяха различни. На Рибарите пък целия е във вълни, които ориентират лесно за посоката на частите. Доста съм разочарована, не толкова заради териториите, колкото за неравните условия.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 02:27 от Sonya.A

# 303
  • Sunshine state
Йес! Мечтата ми се сбъдна и тия кухи лейки Жътварите са на реката! 😁
На мен пък Йоанна изобщо не ми харесва и дори не я смятам за кой знае колко голям манипулатор - просто таргета й не е толкова умен и за това й се получава. Иначе ако има някой по-прозорлив човел срещу нея, няма шанс. Отделно злобното й излъчване не може да се скрие. Тодор спокойно можеше да каже, че иска да гласува последно, ама нейсе. Троицата Бай Мангал, жена му и Иванка с такъв кеф ще ги гледам на реката.. Нека им дойде акълът в главата! И как си знаех само, че Любо ще бъде обвинен, макар колко пъти Манго имаше шанс, но би отбой. А Ивана само се крие зад останалите на пъзела. Кой всъщност я обяви за добра на тия пъзели, или тя сама се цани??? Време е Иванка да си ходи - тя е най-слабото звено при жълтите.
Катя е направо.. 🤐

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 02:41 от Pupitka

# 304
Чудото се опита да я похвали, а не да се скара с нея. Ама така го формулира, че баш като заяждане си прозвуча.

Какво си търсеше в раницата нервната Катя? Успокоителни ли? Май не ѝ отне много време да се върне да готви.

Станимира е много забавна с този глад. А тази вечер паднах от смях като ловците обсъждаха наедрелите жътварки. Май са им пораснали д-тата и са им умалели долнищата, другата седмица по-прилично ще им стоят JoyJoy

# 305
Е как може Ивана да е все на пъзелите.. От кадя на кадя. Джералдин добре се справя на тях, защо все Ивана избират. Как така дори не го проумяват това. Хич не ми харесват като племе, много се радвам,
че са на реката.
Ловците за пореден път са най-добрите. Тошко ме изпълва всеки път като играч.
До последно очаквах рибите да са на реката, но голямо браво на Катя и на Николай най-вече. Чудомир пък по чудо е влязъл в предаването. Като робот говори, няма мисъл, няма емоция, няма нищо. Много е тъп горкия, голяма излагация.
С глас се смях на Николай в промото за утре, пак ще е бесен Joy Няма скука пуи уибауите Animal Fish

# 306
  • Sunshine state
Ивана никой не я е избрал на пъзелите, тя сама се бута, за да мине за умна, ама не е и резултатът е на лице. Тя трябва да е следващата номинирана.

# 307
  • София
Как изобщо може да има съмнения за разпад на Ловците? На какво основание? В момента те са 7 човека. Жътварите са 6, а Рибарите са 5. Рибарите са тези, които ще се разпаднат, а кога зависи от продукцията. Освен ако тази седмица не излети жълт играч и да станат 5 на 5, то тогава може да измислят някаква внезапна изненадваща игра ако се търси изненада.
Ловците трябва да загубят цели 2-ма играчи, за да са застрашени, което може да стане ама след 2 седмици време, а такова нямат и скоро ще е преобразуването в две племена.
От промото онази думичка от Ралица ако е истина изобщо, а не нещо подвеждащо, може да касае само и единствено Рибарите за конкретната седмица.

# 308
  • Sunshine state
Ако някой изобщо още се съмнява, че семейство Мангасарян не са се познавали от преди, прикачвам снимки-доказателства от фейса. Хората не са будали и постват ли постват..

Яд ме е, че ни правят на глупаци с тия двамата.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 04:03 от Pupitka

# 309
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"В момента, в който камерите спряха да снимат ...."
По-очевидно от това, че всичко е толкова нагласено .....

Естествено,че беше нагласено.Дори са накарали Йоанна да побутне Тодор като първи дал гласа си за Милен?! Очаквали са Тодор да реагира по-остро и са включили скритата камера.Йоанна естествено знаеше и целта й беше да го провокира още повече,но не й се получи.
Отблъсква ме Йоанна покрай сестринската история и това,че е пионка на продукцията.Иначе социално,играе играта много добре.Личи си,че се е учила от най-добрите - Американските сървайвър.Физически също не е слаба.
Mного съм доволна,че Жътварите са на реката.Ужасното трио от Ивана,Сюзън и Вайс направи така,че да не харесвам племето.Нямам нищо против другите в него.

# 310
Отровното трио начело с Вайс е покъртително. То самочувствие, то безмозъчност... Огромно его и грам мисъл в тези глави. А, сетих се защо загубиха днес - ако "ребусът" беше черен веднага щяха да го наредят. Този жълт цвят само ги обърка. Какъв е смисълът да си капитан на този измислен отбор - да се чувстваш велик най-вероятно. Влади отдавна разбра, че е безгласна буква там, Любо се мъчи да замаже положението, Джерката едвам й се чу гласа, а Ивана, Вайс и Сюзънчето се мислят за най-добрите, най-красивите и най-великите. Капитанството не го дават, кво като не печелят, имат си титла.
Рибарите поне забавляват според мен. Алексчо, който като капитан за цел номер едно имаше задача да не си намокри косата и лещите (къде е тръгнал и той не знае), Станимира, за която висша ценност у тоя живот е манджарето, Чудо, за когото е цяло чудо, че потече мисъл (нищо, че е много грешна) в тази глава и чак преодоля себе си и си отвори устата. Те тримата всичкУ дадоха от себе си, ама толкова си могат. Николай и Катя са двигателя, и играят, и се раздават, Катя има и мозък, с нервите не е много наред, но нейните коментари са точни и на място. Хич не им цепи басма. Без нея и Николай тез тримата и пътя към Реката няма да намерят.

# 311
ами аз преди време бях казал, че винаги съм за слабите и аустайдерите, но чак пък толкова слабо племе никога не е имало в това предаване и Сървайвър за справка

Пълна липса на разбирателство, сплотеност и слаби физически, просто няма как да ги подкрепя. Племето трябва да се разпадне възможно най-бързо и като гледам рекламата май ще стане днес това. Като цяло не мисля, че някой ще оцелее дълго в другите племена. Единствено Алекс и Ники имат шансове. Първият защото е добряк и се вписва добре, а Ники все пак има физически качества и дори може да го изберат първи именно заради това. Катя където и да иде само на сестра си може да разчита след като не е добре с главата

# 312
Всичките БГ продукции се обезсмислят с това търсене на интриги тип ББ. Двете сестри вече са ми абсолютно неприятни, въпреки че в началото симпатизирах на Катя. А това побутване с пъзелите още повече дразни. Саше, кога разбрахте за двете сестри?

# 313
  • Испания

milen_tsvetkov_

Днешната териториална битка беше един от най-важните уроци за мен във формата. Още от началото на предаването гоня @thefit.eng a.k.a. Баце Любе на плуването и той все ми бяга. Бях твърдо решен днес да го захапя до край! Голяма грешка - толкова бях изцеден след излизането от водата, че не си усещах ръцете, какво ли оставаше пък за топката. И като резултат Тити Папазов се разплака 😂😂😂
Урок: Разпределяй си силите умно!
Жътварите доста ни дръпнаха, но ние не се предадохме, борихме се до края като отбор, вярвахме в силите си и в победата! И ето го и по-важния урок:
В живота винаги ще има моменти когато изоставаш, но ако не се предаваш и се бориш, колкото и да изглежда невъзможно, победата рано или късно ще дойде!

Ивана в стори обяснява за някакви светли линии, които не се виждали на камерите и трябвало да се взираш, за да ги видиш. Благодари, хилейки се, на всички, които ѝ пишат мили думи и на тези, които се радват, че е на реката, защото това значело, че е забелязана.

# 314
  • София
Може пък наистина да е бил по-блед пъзелът, но е факт, че жътварите са си зле в такива игри.

Общи условия

Активация на акаунт