💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 993
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 375
Не сме го емнали Алекс. Нека пише момчето. Аз го харесвам заради това, че излъчва доброта и в думите му няма агресия.
Но да повярвам, че в игрите всичко е бяло и девствено...няма как да се случи.

# 376
  • Вестерос
Аз оставам с впечатлението, че на кастингите е важно да падаш за лицеви опори Grinning Интересно Христа, Станимира, Ева как са ги избрали след лицеви Grinning Ивана и нея не я виждам да пада за 50.

# 377
За Рибарите, най- голямата заслуга да станат втори, е на Николай и Катя. Но останалите от племето не знам защо не им го признаха. За това Катя се ядоса, и с право. Чудомир беше най - слаб, тя Христа щеше по - добре да се справи от него.

# 378
Аз оставам с впечатлението, че на кастингите е важно да падаш за лицеви опори Grinning Интересно Христа, Станимира, Ева как са ги избрали след лицеви Grinning Ивана и нея не я виждам да пада за 50.

Минава се няколко кръга на пресявка и ти взимат сумарна оценка от всичко. Според мен тежест е да си активен в социалните мрежи (Инстагам, fb). Идеята повече хора да научат за това, а ако си избереш активни хора и с много последователи, това не е трудна задача. От там се почват реклами, гледания и какво ли не с което парите се събират за бързо. В миналия сезон Добрин, не е можел да плува, но спечели. Това дали е било нагласено, не мога преценя.

# 379
  • На острова
Алекс, ако не си се отказал да се появяваш тук, имам въпрос: откъде разбра за темата тук?

Гаранция не е видял, че има Нова тема. Все пак не е сто години член на БГ-Мама 😆

# 380
Миа,грешиш🙂.Видял е и се включи даже два-три пъти.

# 381
  • Испания
Алекс, ако не си се отказал да се появяваш тук, имам въпрос: откъде разбра за темата тук?

Гаранция не е видял, че има Нова тема. Все пак не е сто години член на БГ-Мама 😆

Гаранция, че не четеш темата.

Алекс е изключително интелигентен и се ориентира за секунди.

# 382
Минава се няколко кръга на пресявка и ти взимат сумарна оценка от всичко. Според мен тежест е да си активен в социалните мрежи (Инстагам, fb). Идеята повече хора да научат за това, а ако си избереш активни хора и с много последователи, това не е трудна задача.
Е, те Мира и Христа са си направили профили в инстаграм едва през септември, или тогава са качили за първи път..

# 383
  • На острова
Абе, попрепрочитам си я темата, но Алекс по диагонал го чета. Може да е изключително интелигентен, но лично на мен не мине толкова интересен и съм пропуснала включването му.

На Сървайвър Филипини, Георги Кехайов от Добринище дето го спечели, не е могъл да плува и метър. Мъжът ми е бил, на него вярвам, физическите тестове по плуване са били с Петър Стойчев. Как са го пуснали?! Решено си е било, просто..

# 384
  • Испания
Александър

ahdimitrov

Добро утро стопанство! Добро утро малки досади и добро утро племе! А, вие пак се карате, добре....Значи ще пропусна и ще се захвана за работа! Чудо намери едно чудно писмо, а Ники го прочете и настана време за избиране на нов капитан! След гласуване дойде ред на бившият капитан да предаде щафетата на мен по негов личен избор! Урааа, аз съм Капитан и съм повече от надъхан да поведа племето към заветната ни победа на териториалната битка!
Пристигаме на плажа и какво виждат очите ми - така омразното за мен плуване! Втурвам се пръв и със всички сили се дотътрям до понтона, а връщането наобратно ми доизцежда силичките на предела! За мой голям плюс съм доста точен и ловък и от третия път успявам да вкарам баскетболната топка в импровизирания кош! До този етап изоставаме отново, но не се предаваме както винаги! Ники се мята отново като бясно куче два пъти по трасето и успява да навакса пасива, до някъде човек и половина! През това време Ловците и Жътварите редят пъзела вече! Ники вкарва и с Катя се втурваме да редим и ние! Стратегията е следната: Аз обръщам светкавично логото на Игрите и ги подавам на Катя! След това обръщам всичките парчета с лице нагоре и започваме да снаждаме тези с рибята люспа нагоре! Идва ред на ъгловите елементи, дърветата и мечовете! Накрая останаха само няколко парчета за доснаждане! Резултатът - нареден пъзел от около 70 части за под 5 минути! Какъв невероятен обрат за нас! Твърде жалко, че отново се захапваме и не можем да се израдваме на победата си.......!

# 385
Мхм, чак и ме " захапа" за едно мое мнение, а на друго не ми отговори.
Лично аз продължавам да не го харесвам, както и преди съм писала.
Да не се хващам за пунктоация, бъркане на сутрешен с утрешен и т. н.

# 386
  • Испания
Скрит текст:
Мхм, чак и ме " захапа" за едно мое мнение, а на друго не ми отговори.
Лично аз продължавам да не го харесвам, както и преди съм писала.
Да не се хващам за пунктоация, бъркане на сутрешен с утрешен и т. н.

Пунктуация, може би.

Екатерина глави щеше да блъска и разбива, днес друго мисли.

И 18+.

Скрит текст:

Ивана с нормални устни.

# 387
Хаха, ох, побъркАх се вече.
Relaxed

# 388
Да блъска и разбива глави го е мислила преди около 2 месеца, не вчера.

# 389
  • Испания
Да блъска и разбива глави го е мислила преди около 2 месеца, не вчера.

Знам.

Общи условия

Активация на акаунт