💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 003
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ами Ваня е малко дразнеща. За пъзела трябва да си глътне егото малко.
Да, ама не е момента да се покаже човек кой е по по най. Един трябва да е водещ, това е. Не трябваше да сменят стратегията за тази игра.

# 466
Ауууу, пригответе се Joy Като знаем Ники как реагира, когато не е избран, ще има огън и жупел. Представям си как се хвърля в краката на Ловците или Жътварите - Вземете, моля, спасете ме Stuck Out Tongue Winking Eye

П.п. И сега вземат, че спечелят Рибарите Joy

# 467
  • София
И табелки имат.

Скрит текст:
"Just Married" LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:40 от La Vikinga

# 468
  • София
Ваня, че ги провали в пъзела, това ясно. Ама и на Йонна толкова й трябва и сега съвсем ще настрои племето срещу нея....

# 469
  • Испания
Симона за Николай

# 470
  • София
Нямаше как Милен едновременно да бута и да е на пъзела. Така каза Ралица в началото. Даде специални насоки при стратегиите на Ловци и Жътвари.

# 471
Не са победили ловците, защото те са най-много и не биха им дали да вземат пленник.
Как да победят, като Ваня реди без грам мисъл.

# 472
Защо замениха Милен с Ваня не ми е ясно на мен ?
Защото ако Милен беше на пъзела, нямаше право да бута лодката. Ваня трябваше да бута вместо него.
Да, трябваше тя да бута.
Играта се печели с ум, не с бутане.

# 473
  • София
Извинявайте, че се намесвам не по настоящата тема, но казали ли са какво се случи с Мая от Рибарите? Излезе уж на доктор и съм изпуснала дали са казали, че няма д се връща.

# 474
Оле, оле, оле, Александър.... Ай, ай, ай

# 475
  • Испания
Извинявайте, че се намесвам не по настоящата тема, но казали ли са какво се случи с Мая от Рибарите? Излезе уж на доктор и съм изпуснала дали са казали, че няма д се връща.

Не са казали нищо.

# 476
На Ивана все другите са й виновни.

# 477
  • София
Този Алекс е егати досадника... то не стига, че не може, ами и не млъква... Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 478
Ей, това Йоанче бе, всички пъзели ги реди за секунди, а все някой и пречи!

# 479
  • София
Постоянното командване на двете сестри на техните съотборници ме дразни повече от грешните опити на Ваня и Алекс...

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:41 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт