💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 938
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 570
Милен дали сега няма да види откраднатите неща от Катя.. то не че ще ги познае, ама все пак - четка за зъби, която другите нямат, шампоан и тн. ?

# 571
  • Испания
Бих искала да предложа една бъдеща анкета (не е нужно да е скоро), в която да гласуваме за това коя сестра ни е по-неориятна или ако искате да е позитивно оформена: "На коя сестра симпатизирате?"

ОК. Благодаря за идеята.

# 572
  • Sofia
Или става легенда или мит, Никитуу се изказа.....

# 573
Милен дали сега няма да види откраднатите неща от Катя.. то не, че ще ги познае, ама все пак - четка за зъби, която другите нямат, шампоан и тн. ?
Как ти хрумна,че Милен помни четката на Ваня? А този шампоан замина отдавна,не помниш ли косите на морски вълни на Мира?

# 574
  • София
Скрит текст:
Защо Милен да е лош избор?
Добър човек ми се вижда, Тодор щеше да им прави номера, а с Ники и Катя не го виждам просто като се разлютят всички 😸
Ох тоя Ники, с глас се смеем в къщи, сега трябвало и едрогабаритен мъж да хранели, и да си делкали 😄
Не е лош избор. Изобщо не е лош.
Но имаха възможност да оставят Жътварите петима, отиващи на съвет.
С опция четвъртък на арената да са трима жътвари.
А кога рибарите са се славили със стратегическо мислене?!?

# 575
Ако бяха взели жътвар, си гарантираха оставането

И щяха да го спасят от съвета Sweat Smile

Така и не разбрах защо Тошко не реди пъзела. Алекс да  каже

# 576
Заболя ме ченето от смях с Рибарите днес.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Нямама търпение да качат епизода да си го изгледам пак.Relaxed

# 577
Напълно разбирам рибарите. Те мислят само как да се спасят, не как да прецакат другите.
Дано Милен им донесе някакво спокойствие и равновесие.
Дано поне малко станат равностойни на другите отбори, че да гледаме по интересни битки с повече обрати. То е лесно да се симпатизира на отбора на ловците и да се плюят рибарите при това несправедливо разделение на играчите от продукцията от самото начало.

# 578
Аз се радвам, че Жътварите не победиха и не замъкнаха Милен на реката Grinning

Можеше и Катя да вземат тогава

# 579
Ако бяха взели жътвар, си гарантираха оставането

И щяха да го спасят от съвета Sweat Smile

Така и не разбрах защо Тошко не реди пъзела. Алекс да  каже
защото са седем човека - единственото племе, което можеше да посочи в самото начало двама за пъзела директно, без да участват в играта до реденето.

# 580
Лелее потресена съм. Ей тва е воля!40 килограмовата катя изкопа 3 дънера и нареди пъзела и то първа.. Аз ако бях още на първия дънер щях да се срина психически. Направо се разпищях от радост като спечелиха, но жалко че пак направиха скандал.

# 581
Как ти хрумна,че Милен помни четката на Ваня? А този шампоан замина отдавна,не помниш ли косите на морски вълни на Мира?
Е, аз написах, че едва ли ще ги познае, ама кой друг има четка за зъби от Рибарите? Няма ли да попита защо тя има, а другите не?

# 582
Много съм се смяла с бисерите на Ники и рибарите днес ,уникални са.Миленски,къде попадна не ми се мисли Sweat Smile

# 583
Здравейте,  чета ви отдавна , но не съм писала.
Според спойлерите кой трябва да си ходи тази седмица ?

# 584
  • Испания

Така и не разбрах защо Тошко не реди пъзела. Алекс да  каже

Ралица каза:

"Ловци, двамата, които ще решават пъзела на вашето племе, чакат на финала. Жътвари, капитанът на лодката и последният член от вашето племе, ще решават пъзела". На рибарите, разбира се, нищо не каза.

Според броя играчи.

Общи условия

Активация на акаунт