💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 898
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 585
Никаква мисъл при Рибарите. Чак не можах да повярвам, че взимат някого от Ловците, вместо да разбият Жетварите и да ги пратят в историята.

# 586
  • Пловдив
Никой от жътварите не си заслужава повече от Милен, ни-кой!

# 587
Никаква мисъл при Рибарите. Чак не можах да повярвам, че взимат някого от Ловците, вместо да разбият Жетварите и да ги пратят в историята.
.  Можеха да вземат Любо ама на тях им е приоритет да отидат в резиденцията не ги интересува ще се запази ли племето или не.с милен имат по голям шанс да отидат там. Вайс е другия силен ама му личи от километри че е леке и нито ще иска да се впише  нито би играл с хъс Така че добър избор направиха.

# 588
  • Испания
Рибарите избраха силен играч, за да се опитат да спасят племето си. Ако бяха гадняри, щяха да се опитат да прецакат жътварите, но явно не са любители на мръсните номера.

# 589
Милен е най- комплексният  играч според мен.След това за биткаджиите Тошко,Боби и Вайс и накрая слагам  Любо,Ники и Лазаринов.

# 590
Катя, лудата Катя, им изкара играта тази вечер. И вместо да и благодарят Александър, дето едва не провали пъзела, реши да я нападне и да се скара с нея.
От къде извади такъв хъс и тази воля това момиче нямам представа, но ако не беше тя, рибарите след тази вечер, щяха да са история в Игри на волята.

# 591
Алекс да каже...водещият не каза и пъзелът да се реди от капитана на лодката и последният. Защо при ловците не беше Тошко?

Условието за различните племена беше различно (Ралица го каза преди играта), защото са с различен брой играчи:

Ловците са със седем играчи и трябваше предварително да изпратят двама да чакат частите на пъзела. Останалите четирима бутат един в лодката.

Жътварите са с шестима играчи и трябваше да изпратят един да чака за пъзела, четирима бутат, а този в лодката задължително да се включи в пъзела.

Рибарите са петима и нямат играч/и на пъзела - четирима участват в бутането и един в лодката. Накрая двама от тези петима редят пъзела.

# 592
Логиката да вземат жътвар не е че са най-добрите играчи, а че ще ги направят безполезни. Ако бяха избрали един от силните им мъже и с липсата им на човек, който може да решава пъзели щяха да са перманентно загубили и да се разпаднат.

# 593
  • София
Не мога да повярвам, че започвам да харесвам "Екатерина Велика". Браво, Катя!

# 594
Рибарите избраха силен играч, за да се опитат да спасят племето си. Ако бяха гадняри, щяха да се опитат да прецакат жътварите, но явно не са любители на мръсните номера.
Шестима Рибари с Вайс при тях срещу петима Жътвари, отиващи на съвет.
Много по-добра конфигурация за спасяване от разпадане от разпределение 6-6-6 между племената.
За мен логическото мислене не е "гаднярство". В игра са все пак.
Заслужават си съдбата на 100%. Продукцията прави подобни ултра мощни подаръци еднократно.

# 595
Не съм ви чела назад, но аз съм много хепи от развоя на събитията. Heart Eyes
Моите любимци имат голям шанс да се спасят и да останат едно от племената след разпадането на някое друго. Браво за избора им на Милен. Сега като се замисля, нямаше кого друг по-добър да поискат. Да, Тошко е много нахъсан и силен, ама оставаше и неговите емоции да попаднат при Рибарите и щеше да има пожар Joy, как и той не си трае.
От Жътварите Любо ми е фаворит, но пък така наистина оставят победите в ръцете на Ловците. С Милен имат много голям шанс да обърнат играта и всичко да е непредвидимо оттук нататък.

# 596
Катя беше уникална тази вечер - много е борбена, направо не знам как извади дънерите. Мъка голяма беше, насадиха я много гадно нейното племе. Трябваше Александър според мен да е в лодката. Той пък му пожелавам да "падне" до нивото на Катя и в битките, ама май няма такива изгледи. Мирето е голям образ. Те с Ники могат спокойно да направят римейк на "Тя и Той" и ще се гледа. Joy
Ваня и Йоанна с меренето на его тъпо прецакаха ловците. Ваня е по-виновна, ама ми писна и от безкрайното самочувствие на Йоанна - все за секунди ги реди пъзелите. Тя си беше свикнала с кроткия Миленски. А той пък трудно ще свикне с лудите рибари. Joy
Утре очаквам загуба за ловците.
Жътварите станаха жалки с провалите на пъзелите и най-вече с тъпите погледи на страничните наблюдатели. Как пък един не се прежали да смени Ивана. Права е тя, че няма желаещ да отиде на нейното място и им е удобна да се проваля.

# 597
  • Испания
Жътварите

# 598
Гледах със закъснение, но успях да ви изчета и виждам, че не сте коментирали нещо, което ме гложди. Само на  мен ли ми се струва странно това супер бързо нареждане на пъзела от Катя все едно е редила стотици такива преди това? Та тя не се замисли за миг какво точно да се прави, а започна директно без никакво колебание. Да не говорим, че беше директно след дънерите. И колко удобно точно сега да пленят човек- Ами ако бяха спечелили ловците? Сигурно щеше да има план 'б' като сценарий, но много се съмняват от продукцията с този пъзел.

# 599
Мирето е голям образ. Те с Ники могат спокойно да направят римейк на "Тя и Той" и ще се гледа. Joy
Хахаха, нали!? Както Ники каза "Все едно не сме в Игри на волята, а сме женени от 20 години" Joy

Общи условия

Активация на акаунт