💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 908
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 720
За довечера мисля, че Рибарите ще загубят и номинирани ще са Алекс и Мира/Чудомир.

п.с Нали преди вкарването на Боби и Чудо, тук се говореше, че и жена ще бъде вкарана. Даже мисля, че и някакво име имаше? Какво стана с това, или просто беше предположение?

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:36 от DebSs

# 721
  • Козлодуй
aDream, миналата година публиката гласуваше за последните трима финалисти на живо с SMS - и за да не се знае предварително кой е победителя, но в темата бяха за Юлиян и казват, че всичко е нагласено аз лично и много хора около мен гласувахме за Добрин и то многокрано  и смятам, че заслужено победи Simple Smile

Тази година едва ли ще се гласува така защото форматът е такъв всяка година е различно за да няма предвидимост Simple Smile

# 722
Добър спортист е Катя, но чак пък да ги е отвяла Smiley Беше бавна и естествено трудно извади трупчетата - нормално за нейните килограми и възможности. Бих я признала, ако беше в състезание с други дами - Джералдин и Ваня или сестра си. За пъзела пак казвам, който е гледал миналия сезон го знаеше.

Ловците хич не ги жаля, те изначално са с по-добър старт като подборка на екип. Така, че приемам продукцията се реваншира на Рибарите, при които трябваше на мястото на Мая да вкарат жена резерва.

# 723
Този сезон няма СМС вот в края.

# 724
  • София
Не съм съгласен. Какво от това като продукцията им е дала по-добър старт? Ами продукцията значи пак е виновна. Ами да направят по-равностойни племена, да се редуват в победи/загуби, да има интрига. Аз съм твърдо 'ЗА' това. Simple Smile Но след като е започнал вече формата и има ясно открояващ се отбор ти да го съсипеш само за собствен кеф, цели, рейтинг е грозно, няма нищо спортно и честно и олекват в очите на зрителите. Не че не са олекнали десетки пъти до тук.
pvacheva,
Имаше две анкети в Бг мама, преди финала и след финала. И в двете анкети (с рекорден брой гласували) Юлиян унищожи Добрин. В социалните мрежи пък да не говорим. Около мен всички, които следяха формата (роднини, приятели, колеги) бяха за Юлиян. Сега да ти кажа грубо едно 70% от тези хора не гледат втория сезон и не искат и да чуят за Игри на волята. Не знам защо аз си го причиних, дадох им втори шанс, те се осраха тотално, а още не сме стигнали и средата.

# 725
  • Испания

Все забравям да коментирам корицата и ято вълци Grinning Много се смея всеки път като я видя хахахаха Браво Смайли, как си ги и намерила, че и главите им се подхождат на стойката на тялото. На Катя е един път Grinning

Поиграх си. Прегледат десетки ята вълци и десетки УибаУски снимки, докато се получи нещо, което да ми допада. Радвам се, че ти харесва.

Относно битките тази седмица: аз харесвах Катя от самото начало ( пийс, Смайли Simple Smile ), и тя наистина доказа, че е добър играч. На последната битка ги отвя.

На вкус и цвет товарищей нет.

# 726
  • Козлодуй
Ето затова никой не отговаря защото си мислите че бгмамма е цяла България и аз като имам мнение различно от вашето си го запазвам защото ще ме нападнете.

# 727
Пак почвате с наивния идеализъм. Прецакали силното племе, намесили се нечестно, победителите...
Хората имат план-сценарий. 4 седмици - 3 племена, 4 седмици - 2 племена, 2 седмици - обединение и игра всеки за всеки. Финал. Коледа, Нова година и айде каст за догодина Wink
това е пример, но май така вървяха миналата година, всичко останало е дърляне и писане на възмутителни постове.

# 728
@pvacheva

Разликата в мненията винаги обогатява една дискусия.

# 729
  • Варна
Катя може да е кукундрел, но изнесе играта на гърба си, браво за което.
Александър ме изненада, явно канчето му е преляло щом започна да се мята като същи маймун по терена, напрактика той откачи.
Милен бидейки медицински кадър, може би ще диагностицира Катерина, очаквам го с нетърпение.
На Йоана ми иде да и издухам носа, дразни ме това нейно носово говорене, то само като я гледам ме дразни, искам да видя кой ще я отстрани от играта, по възможност скоро да е.
Ивана на номинации и да си излиза.

# 730
Съгласен с потребителката, че доста намирисва това бързо нареждане на пъзела на Катя. От самото начало знаеше какво трябва да направи.
Оттук-нататък както и да се развият нещата, за мен формата бе опорочен и то умишлено, а най-доброто и силно племе бе разбито също умишлено и от от 'съдията' който изначално трябва да е безпристрастен.
+1

Това племе е изкуствено и нарочно направено най силно от продуцентите. Не се е създало по желание на участниците.
Защо трябва да бъде с протекции до края?

# 731
Силните, умните и красивите  Wink
Не са формирани 3 отбора силни.
Да ги пускат преди сезона да си теглят жребий, тогава ще жаля за разбиване на "най-силното" племе.

# 732
И аз не съм съгласна, че продукцията е дала по-добър старт на Ловците. Рибарите също имаха нелоши играчи. Ако Николай, Ивайло, Иван и Катя се разбираха, отбора щеше да върви сам напред.
Николай определено физически е много силен. Със сигурност доста по-силен от Лазаринов от Ловците и Димитър и Влади от Жътварите.
Ивайло също си беше як мъж. Обаче се демотивира, не знам защо.
Този Иван, който си тръгна също изглеждаше бая силен. Даже на онази игра, в която трябваше да разкопават дънери и да ги носят, той и Тошко носеха най-тежките дънери за отборите си. И при него не стана ясно какво точно се случи.
Проблемът при тях беше, че и тримата искаха да са движещотото колело в отбора, вместо да работят за общото благо.
Освен това цялато племе имаше конфликт с най-силната и умна жена в племето - Катя и заложиха на най-слабите звена - Христа и Мира, а те двете трябваше да са първите отпаднали.
Най-елементарния пример е, че когато Ивайло беше номиниран и избра Чудомир за битката за предимство, ако беше в добри отношения с Катя, можеше да избере нея и тя евентуално да му осигури предимство, а той да остане и така племето нямаше да отслабне с още една мъжка сила.
Да не говорим, че на няколко пъзела слагаха Христа, вместо Катя и тя тотално се осираше.
Просто грешни стратегии и високо его, това им беше проблема на Рибарите.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 16:40 от Blackbling

# 733
Аз също се подразних от този ход на Продукцията. Така съм се нервил само когато разбиха Таяк за сметка на Минданао.
Лееле, как ги помниш 🥴
Даже чукнах в Гугъл да си ги припомня, но само за един двама се сетих.

# 734
  • Козлодуй
Да, и аз вече забравих предишния сезон Simple Smile Този ми е по-интересен и намирам рибарите за много интересно племе Simple Smile
Темите са изключително добре оформени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт