💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 929
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:

Ау, под ноктите винаги ще се загледам аз! Жена без поддържани ръце и зъби, и с очукани обувки не ми я показвай изобщо!

Моите критерии към мъжете не са занижени хич даже! 😁 Аз съм меркантилна и започвам с външния вид. Не е ли висок и с хубаво телò, нататък не питам какъв е. После искам още работи, ако е хубав. Ама първо трябва да е хубав! По моите критерии за това. На Милен му взимам само тялото. Мъжка глава в този сезон за мен няма.

Жалко че няма мъжка глава този сезон.Можеше да я отрежем и да я присАдим на Милен;)))
Ами, ей - на! Можеше, ама не може, защото няма. 😁
И предпочитам грамотни мъже 😎

# 706
  • Sunshine state
Ни един мъж не става тая година. Аз по мускулести не си падам, а слабичките не ми харесват в лице, та.. 🤷🏼♀
Трябваше да кажат какво е предимството в началото, а не след битката. И тия грошове на Христа съвсем ги забравиха. Отново мъглява история са тия правила.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:42 от Pupitka

# 707
Хвърлих едно око във ФБ, вървят спекулации, че:

Спойлер!!!
Скрит текст:
...тази седмица отпада ловец и именно Ловците са първото разпаднало се племе. Има някаква логика и може да обясни картичката за рождения ден на Тодор, подписана от "твоето второ племе", че Тодор и Ваня са дръпнати от жътварите.

Но това са само спекулации с източник ЕЖК и достоверността не е гарантирана. Довечера ще видим дали Ловците ще загубят номинационната битка.

# 708
  • Sofia

Спойлер!!!
Скрит текст:
...тази седмица отпада ловец и именно Ловците са първото разпаднало се племе. Има някаква логика и може да обясни картичката за рождения ден на Тодор, подписана от "твоето второ племе", че Тодор и Ваня са дръпнати от жътварите.

Но това са само спекулации с източник ЕЖК и достоверността не е гарантирана. Довечера ще видим дали Ловците ще загубят номинационната битка.

Добре, но...:
Скрит текст:
Как тогава се обяснява фактът, че на някои снимки Катя е с жълт екип? Евентуално да има и бъдещо "пленяване" на играчи от противников отбор, при което Жътварите да са дръпнали Катя, за да им реди пъзелите. Ама тя пък не се беше подписала на картичката за рождения ден на Тодор – или 'щото не го харесва, или понеже не са се засекли в един отбор, поради отпадането на някой от двамата от играта. Ако изобщо хипотезата, че точно Ловците се разпадат, е вярна.

# 709
  • Sunshine state
Pure,
Скрит текст:
натам вървят нещата, май, май.

# 710
Доста интересно е станало в темата. Имам какво да кажа на Алекс ама не знам дали “ще ми плати делата и неустойкките по договора”. Wink
Относно кастингите. Има хора влязли с кастинг, има хора ПОКАНЕНИ да участват и има хора с правилните познати. Справка: Ана-Мария в миналия сезон.

Относно битките тази седмица: аз харесвах Катя от самото начало ( пийс, Смайли Simple Smile ), и тя наистина доказа, че е добър играч. На последната битка ги отвя.

Джералдин и 115 лицеви е като Елена и нейните 100 кг клек.

# 711

Спойлер!!!
Скрит текст:

Скрит текст:
Има шанс в това, което казваш. Ако паднат днес, като идат на номинация едното ядро са Тошко и спътниците му Лазаринов и Симона, другите 3- ма са неутралните. Ако всички пак номинират Ваня, тя ще изпрати Йоана. Но ме съмнява да гласуват за Ваня отново всички. Мисля си, че Йоана ще е изпратена с гласове от Тошко и Ваня. От Ваня с това, че постоянно се отмята от нея, а от Тошко заради гласуването за нов капитан.

Тодор и Ваня гласуват за Йоана,
Лазаринов, Симона и Йоана за Ваня
Борислав няма значение

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:18 от YuliyanRS

# 712
Леле, Pure, ако е така, се сещам думите на Димо "какъв обрат само" Satisfied Наистина че е супер изненада. Мен ме устройва. Искам да гледам сини екипи Smile Обаче защо пък Катя беше с жълта лента на главата? Thinking

И пак да помоля, споделете как се избира победител, не съм гледала миналия сезон.

# 713
  • София
Съгласен с потребителката, че доста намирисва това бързо нареждане на пъзела на Катя. От самото начало знаеше какво трябва да направи, все едно го е тренирала няколко пъти. Досега не съм виждал да е била толкова бърза Катя на някой друг пъзел. Да, отдава и се, но не повече отколкото на Милен или Йоанна. А тук направо ги размаза.
И всичко това идва в момент в който Ловците изглеждаха недосегаеми. Ясно е, че продукцията е мащеха за Ловците, защото техните лични фаворити за крайния успех не са в това племе, но дано Ваня и Тодор им разбият плановете.
Оттук-нататък както и да се развият нещата, за мен формата бе опорочен и то умишлено, а най-доброто и силно племе бе разбито също умишлено и то от 'съдията' който изначално трябва да е безпристрастен.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:06 от Diavolo

# 714
  • Sofia
Пак ще ви хокат, че не ги слагате тези неща в скрит текст. Grinning Е, нека не разваляме кефа на онези, които не се интересуват от спойлери. Peace

# 715
А дано А дано, че аз не ги харесвам, само Ваня ми е симпатична.

# 716
  • Sunshine state
Съгласен с потребителката, че доста намирисва това бързо нареждане на пъзела на Катя. От самото начало знаеше какво трябва да направи.
Оттук-нататък както и да се развият нещата, за мен формата бе опорочен и то умишлено, а най-доброто и силно племе бе разбито също умишлено и от от 'съдията' който изначално трябва да е безпристрастен.
+1

# 717
  • София
YuliyanRS, много те моля, скрий си размислите в спойлер, защото не всички имаме желание да знаем предварително хода на играта. Не ти ли направи впечатление, че постовете, които коментираш, са в скрит текст?!

Харесвах Александър преди снощи, харесвах спокойствието му и това, че може да запази самообладание и е благ, а и ми се струваше разумен човек. Вече не харесвам и него.

Оттук-нататък както и да се развият нещата, за мен формата бе опорочен и то умишлено, а най-доброто и силно племе бе разбито също умишлено и от от 'съдията' който изначално трябва да е безпристрастен.
Сефте. Joy

# 718
Съгласен с потребителката, че доста намирисва това бързо нареждане на пъзела на Катя. От самото начало знаеше какво трябва да направи, все едно го е тренирала няколко пъти. Досега не съм виждал да е била толкова бърза Катя на някой друг пъзел. Да, отдава и се, но не повече отколкото на Милен или Йоанна. А тук направо ги размаза.
И всичко това идва в момент в който Ловците изглеждаха недосегаеми. Ясно е, че продукцията е мащеха за Ловците, защото техните лични фаворити за крайния успех не са в това племе, но дано Ваня и Тодор им разбият плановете.
Според мен, не толкова, че от продукцията са пристрастни към някой конкретен, колкото че, ако бяха оставили Ловците цели щеше да липсва интригата. Тупарев обаче явно за толкова години не се научи, че хората по-скоро се дразнят на очевидно нагласените му предавания, отколкото да му е някакъв плюс. И въпреки това, явно рейтингите са добри, щом продължава да го прави.

# 719
За руля снощи - Катя единствена застопори/подреди диагонал, което улесни много подредбата. За мен няма спор, че е умна и съобразителна в тези задачки. Отделно и Продукцията я направи герой последните две игри малко или много.

Все още най-много слаби звена има при Рибарите. И Станимира,и Алекс, и Чудомир са много лимитирани играчи.
Една игра с плуване и/или стрелба и са дотам. Милен е добро попълнение за тях, но не мисля, че ще успее да обърне посоката в която се движи колата на Рибарите.
Все още мисля, че точно те са племето което ще се разпадне. А когато това стане, Милен ще е първи избор на Ловците и Катя ще попадне при жълтурите ( което ще ги направи най-силното племе във втора фаза на игрите ).

Ловците претърпяха сериозен удар вчера. Милен беше комплексен играч и до някаква степен балансираше отношенията вътре в племето. Без него двата големи "АЗ"-а са много уязвими от стреличките на Йоана.  Ако Ловците стигнат до съвет тази седмица според мен почти сигурно Йо няма да е номинирана. Бих заложил на доста по-хард номинация като Тодор-Ваня.

Аз също се подразних от този ход на Продукцията. Така съм се нервил само когато разбиха Таяк за сметка на Минданао.
Просто "три седмици" по-рано трябваше да направят замяна и на Мая, или поне заедно с Чудомир трябваше да вкарат и жена при Рибарите, за да няма нужда от тази грозна сценка вчера.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:37 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт