💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 040
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 690
Жътварите ще изпратят на номинация провалилите руля - Влади и Ивана.

Аз пак се връщам, но Катя сама ли реши да е в лодката и да вади трупите? Няколко пъти каза "Надцених се с тези трупи, надцених се."

# 691
...
Batigol,къде ги видя тези хубави жени?Аз една не харесвам цялостно,освен може би Мира.

Ти си жена:) Мъжете имат други критерии за хубост:)

И пак си зависи, нали видяхме на Лорд Сняг критериите Sweat Smile

# 692
  • до най-прекрасния мъж
Жътварите ще изпратят на номинация провалилите руля - Влади и Ивана.

Аз пак се връщам, но Катя сама ли реши да е в лодката и да вади трупите? Няколко пъти каза "Надцених се с тези трупи, надцених се."
Да, сама реши. Стратегията им беше да сложат някой лек в лодката, за да го бутат по-лесно. Първо се спряха на Мира, но после се отказаха, защото тя не е добра на копаенето. И Катя заключи - тогава остава да съм аз.

# 693
Начи, Милен, като се замисля, е най-правилният избор! На рибарите просто им трябваше лекар. Там е психодиспансерът... 😆

Абсолютно! Joy В това племе, ако гледаш на останалите като на пациенти, може да бъде и много интересно.

# 694
Дебс,Джералдин все още е свободен електрон,който цели да се хареса на всички.Като нищо може да гласува за Влади(Сюзън и Ивана може да се сетят да я обработят).Ако Влади и Любо гласуват за Ивана,а тройката раздели гласовете пр.Вайс и Сюзън-Любо,а Ивана-Влади(заради пъзела).Всичко зависи от това какъв ще е реда на номинациите.
БгЛюбо,знам ви аз критериите😉.Ева направо я забравих,но наистина си е хубава.Ваня има страхотно тяло и е много чаровна.Ако не беше нослето,щеше да е красива.Йоана ми е много дребна и трътлеста.Симона е с хубаво телосложение,но със силикона е прекалила.В лицето не ми харесва.Сюзън е много грозничка за мен.Няма спор,че тялото й е доста стегнато,но лицето разваля общата картина.Христа и Катя са ми прекалено ключови,а едната се е направила на плашило.Ивана е хубава,но ако се абстрахираш от устните й.

# 695
Дебс,Джералдин все още е свободен електрон,който цели да се хареса на всички.Като нищо може да гласува за Влади(Сюзън и Ивана може да се сетят да я обработят).Ако Влади и Любо гласуват за Ивана,а тройката раздели гласовете пр.Вайс и Сюзън-Любо,а Ивана-Влади(заради пъзела).Всичко зависи от това какъв ще е реда на номинациите.
И това е възможно, но не мисля..все пак Влади я подкрепя доста. По-скоро е възможно да гласува глупаво, примерно за Вайс, който няма да има и 1 глас, освен нейния евентуално.

# 696
От жена не искайте коментар за външния вид на друга жена... На всяка ще намерим кусур! 😝
За пореден път се убеждавам, че критериите на мъжете са много по-занижени в сравнение с нашите и слава Богу, че е така, че  90% от жените щяхме да сме сами иначе...

# 697
Мен тази др*сла Йоана започва много да ме дразни. В началото и симпатизирах, но усещам, че е изключително коварно същество. Имам чувство, че снощи се правеше, че Ваня и пречи. Изчака сестра и да нареди пъзела на Рибарите и изведнъж Ваня спря да и пречи. Освен това допълнително подклажда напрежението в племето шушукайки си с всички.

# 698
Рибарите гонят - Мира, Алекс или Чудо. Взимат си Любо и на финал Grinning

# 699
Милен не е лош избор, той е най-добрият от другите за мен, защото покрива няколко етапа в игрите, НО стратегически не мисля, че беше правилен ход него да изберат. Това да дръпнат жътвар не е гаден и долен ход, а е супер ход да ги стопят още.
Да, но ловците остават все така силни, какво ще правят с тях после.

# 700
От жена не искайте коментар за външния вид на друга жена... На всяка ще намерим кусур! 😝

И да, и не, зависи. Ако някоя наистина ме грабне като външност, едва ли ще тръгна да се вглеждам какво има под ноктите Smile

За пореден път се убеждавам, че критериите на мъжете са много по-занижени в сравнение с нашите и слава Богу, че е така, че  90% от жените щяхме да сме сами иначе...

Добре, че и нашите критерии към тях не са много завишени, че процентите щяха да са още по-зле Joy

# 701
Ау, под ноктите винаги ще се загледам аз! Жена без поддържани ръце и зъби, и с очукани обувки не ми я показвай изобщо!

Моите критерии към мъжете не са занижени хич даже! 😁 Аз съм меркантилна и започвам с външния вид. Не е ли висок и с хубаво телò, нататък не питам какъв е. После искам още работи, ако е хубав. Ама първо трябва да е хубав! По моите критерии за това. На Милен му взимам само тялото. Мъжка глава в този сезон за мен няма.

# 702
Ау, под ноктите винаги ще се загледам аз! Жена без поддържани ръце и зъби, и с очукани обувки не ми я показвай изобщо!

Моите критерии към мъжете не са занижени хич даже! 😁 Аз съм меркантилна и започвам с външния вид. Не е ли висок и с хубаво телò, нататък не питам какъв е. После искам още работи, ако е хубав. Ама първо трябва да е хубав! По моите критерии за това. На Милен му взимам само тялото. Мъжка глава в този сезон за мен няма.

Жалко че няма мъжка глава този сезон.Можеше да я отрежем и да я присадим на Милен;)))

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:24 от biglubo

# 703
Надявам се битката днес да бъде хубава и се радвам, че в понеделник са отрязали времето на Игрите. Ще има по-малко ББ елементи и много повече игри.

Скрит текст:
Значи не влизам в твоя критерии. Хич няма да се показвам даже. Grinning С изпочупени нокти съм, проблемни зъбчета и нося 2 чифта кецове от известно време. Grinning

# 704
На мен Милен ми е прекалено великанест, та не изпадам във възторг. Не още не съм ги разгледала добре останалите, за да мога да изкажа мнение. Тошко обаче със сигурност не.

Общи условия

Активация на акаунт