💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 042
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 675
Милен, Катя и Любо са си потенциални победители. Добра физика и бърз ум. Тошко колкото и да е силен физически на един пъзел и е дотам. Правилната стратегия е да падаш и да ходиш на номинация. Гласуваш за тези които са слаби да идат на дуел. Ако се върнат добре, ако не се върнат, ще имаш възможност да си подсилиш племето след време, а тази възможнст да избираш след толкова изиграни битки е перфектен шанс да сломиш дадено племе. Избора на Милен е много добър избор. Той си беше обединител между групата на Ловците. С неговата липса Ловците ще пропаднат, не толкова за сила, а с личностни пререкания. Тошко е като котките не пада на гръб, неговата дума е закон, което си е провал. В Рибарите, Ники се чувстваше, като водач. Сега, когато е и Милен там ще се респектира. Ники е по благосклонен да остави Милен да ги води, отколкото Тошко. Изказването на Тошко за Милен ми беше малко излишно. Милен е много силен играч, още днес ще осетят липсата му.

# 676
Значи, след снощния епизод, официално Уибауите са ми любимото племе. Хич не ме интересува, колко силни и сплотени били Уовците и колко красиви и атлетични са Жътвауите. Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue
То тази година ни рибарите са умни,ни жътварите-красиви.Само едни ловци,дето си отговарят на прозвището.Миналага година имаше доста по-хубави жени и то повечето при славяните.

# 677
  • Sofia
Дават реклама ,че в понеделник от 20ч ще започват Кошмари в кухнята 😡

# 678

То тази година ни рибарите са умни,ни жътварите-красиви.Само едни ловци,дето си отговарят на прозвището.Миналага година имаше доста по-хубави жени и то повечето при славяните.

Тц, за мен жените в този сезон са по-красиви.  Stuck Out Tongue

# 679
Тоест вече няма да има епизод от 2 часа и половина ? Е.. не е голяма загуба, тска или иначе гледахме един час само излишни глупости.
Нямам търпение за битката днес. Интересно ми е рибарите как ще се справят при наличието на Милен. Дали пък ще успеят да бият ловците Rolling Eyes

# 680
Имам лошото предчувствие,че рибарите ще победят довечера.Дано да не съм права,понеже пак фаворитката ми ще е номинирана,а жътварите ще изпратят Любо и Влади/Джералдин.
Batigol,къде ги видя тези хубави жени?Аз една не харесвам цялостно,освен може би Мира.

# 681

Batigol,къде ги видя тези хубави жени?Аз една не харесвам цялостно,освен може би Мира.

Ами Елена, Сюзън, Ивана, Ваня, Ева, дори Йоанка като си пусне косата ми е хубавичка, Симона е стройна и мяза на амазонка хехе. От първи сезон Йоанка, Бояна и близначките...Trollface

# 682
В никакъв случай не защитавам Ивана, защото ми е от най-противните,  ама при правенето на стратегията тя си каза, да я слагат където решат.. не се е бутала тя, за да е на пъзела.. дори каза, че не знае какъв е този рул. Сюзън предложи да е Ивана, вероятно отново за да не е тя, или Вайс.
Също, Ивана е казала в началото на Влади, че само ще му помага, а той да я ръководи. Не знам защо, само Ивана обвинявате в тази конкретна игра.

Най-смешно беше Алекс като подпира металният кръг и вика: а това (рулът) кой ще го държи? И Катя, в недоумение, тропа по дървото: пънът! Пънът ще го държи.. 🤣🤣🤣
Оо, и аз.. А думите му бяха - "Кой ще го дръша, тогава? " , направо паднах от смях. 🤣🤣 Доста неориентиран беше Алекс.

Имам лошото предчувствие,че рибарите ще победят довечера.Дано да не съм права,понеже пак фаворитката ми ще е номинирана,а жътварите ще изпратят Любо и Влади/Джералдин.
Няма как 2-ма от една коалиция да са номинирани.. По един от двете групички ще са.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:18 от DebSs

# 683
Екатерина Велика - Юлиян на сезон 2. Мразена, възхвалявана, изиграна. Дано е взела добра сума предварително и както се чу от предния сезон, че всеки скандал им носи бонус да си докара поне една гарсионера в София, че да не я мисли Христа!
После да се ожени за продуцента, че няма никакво време... 😆

# 684
Значи, след снощния епизод, официално Уибауите са ми любимото племе. Хич не ме интересува, колко силни и сплотени били Уовците и колко красиви и атлетични са Жътвауите. Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue
И на мен, и на мен Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:20 от Фръц!

# 685

Ти си жена:) Мъжете имат други критерии за хубост:)

# 686
Не мисля, че Милен веднага е предал стария си отбор и е започнал да говори за слабите места на Ловците. Постъпи достатъчно умно, когато го попитаха Рибарите. Не върви да не каже нищо, защото ще застане срещу новото си племе. И просто им каза очевидното - Тодор е нервак. Все едно това е топ новина за когото и да е. Измъкна се от ситуацията по най-добрия начин.

# 687
  • до най-прекрасния мъж
Снощният пъзел беше елементарен, ако вкараш малко логическа мисъл. Такава вкара единствено Катя и затова спечели. Другите просто пробваха трескаво частите, без да помислят. А то беше супер лесно. При положение, че имаш кръг, хванеш ли един път диаметъра, другото е въпрос на бързо навиване на правилните части на точното място. Тоест трябваше да се сетят да навият два срещуположни елемента и всичко щеше да стане лесно. Това направи само Катя. Жътварите бяха тотал щета, а ловците ги прецака индивидуалната игра на Ваня, която нямаше особена стратегия как да подреди частите от руля. Трябваше им малко да помислят, а не да редят хаотично. Жътварите очевидно това не го могат.
Рибарите винаги много ме удивляват, как успяват да обърнат играта. Мисля, че стратегически подходиха правилно да се подсилят физически, защото това им куца доста. А Милен е силен и умствено и не е конфликтен, което е бонус. Дано успее да внесе малко спокойствие при рибарите, защото те са си шоу отвсякъде. Ако това стане, играта ще им тръгне. Още повече, че Милен доста бързо се вписа сред тях и ги прие като свое племе. Нищо,  че са шантави всичките.

# 688
  • Sofia
И на мен ми харесват визуално много от жените от тазгодишния формат – Джери, Ваня, Ева, Ивана, Сюзън, дори Катя е чаровница, според мен. В тялото Симона и Станимира също са много добре.
От предишния сезон ми допадаше само Амелия-Мира. Бояна и Йоана ми бяха отвратителни като външност.

# 689
Начи, Милен, като се замисля, е най-правилният избор! На рибарите просто им трябваше лекар. Там е психодиспансерът... 😆

Общи условия

Активация на акаунт