💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 083
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Всичко е възможно да се е случило- и Катя да е била подготвена,и Йо да е отстъпила на Ваня-егото.
Чета коментари тук.Вие наистина ли не видяхте как Ваня беше окупирала колелото и си правеше опити на комбинацийки,както самата тя се изказа.Онова малкото се възхищаваше на сестра си как е напъдила Алекс.
Не знам Тошко,но Ваня е такава-винаги да е отгоре ,винаги да е тя,дори не може да седне,ми все стърчи някъде покатерена.Simple Smile Една Симона щеше много повече да е в помощ за пъзела,да държи и да завива и всичко щеше да е ток.Но не е трябвало така да стане.
Катето като не спа цели нощи да дава сили на Джерито,като не спира да си тагва името й,защо не предложи да си я вземат да си я гледа,хъм.

# 751
Всичко е възможно да се е случило- и Катя да е била подготвена,и Йо да е отстъпила на Ваня-егото.
Чета коментари тук.Вие наистина ли не видяхте как Ваня беше окупирала колелото и си правеше опити на комбинацийки,както самата тя се изказа.Онова малкото се възхищаваше на сестра си как е напъдила Алекс.
Не знам Тошко,но Ваня е такава-винаги да е отгоре ,винаги да е тя,дори не може да седне,ми все стърчи някъде покатерена.Simple Smile Една Симона щеше много повече да е в помощ за пъзела,да държи и да завива и всичко щеше да е ток.Но не е трябвало така да стане.
Катето като не спа цели нощи да дава сили на Джерито,като не спира да си тагва името й,защо не предложи да си я вземат да си я гледа,хъм.

Защото им трябва мъжка сила, а Милен освен сила има и интелект.

# 752
  • Sunshine state
Съгласен с потребителката, че доста намирисва това бързо нареждане на пъзела на Катя. От самото начало знаеше какво трябва да направи.
Оттук-нататък както и да се развият нещата, за мен формата бе опорочен и то умишлено, а най-доброто и силно племе бе разбито също умишлено и от от 'съдията' който изначално трябва да е безпристрастен.
+1

Това племе е изкуствено и нарочно направено най силно от продуцентите. Не се е създало по желание на участниците.
Защо трябва да бъде с протекции до края?
За какви протекции става дума? Те си печелеха игрите съвсем честно.

# 753
Вие сте много странни хора. 🙄 Аз обичам да сглобявам мебели. Те са повече от пъзел в днешно време, но на мен ми е любимо занимание. У нас съм сглобила холна секция, две нощни шкафчета, скрин и спалня, и на приятели гардероб, спалня, скрин и две нощни шкафчета, като разглобих предишните. Защо ви е чудно, че Катя като видя този тъп и елементарен "пъзел" го сглоби със затворени очи?! Е за него съм съгласна, че се реди за "няколко секунди" както казва Йоанчето. Та ходила на уроци едва ли не Катя, с предварително обучение как се реди тоя "пъзел", който само член на МЕНСА може да го сглоби едва ли не. Моля ви се, някои хора не са толкова елементарни като Ивана!

# 754
  • Англия
На мен също ми се стори, че Ваня окупира здраво пъзела и караше на принципа "мушни тук, завърти там, все нещо ще стане" без някаква идея. Напълно в неин стил да се самоизтъква и да се слага винаги пред другите. Че е много силен индивидуален играч няма спор, но тук определено попречи при този пъзел.

# 755
  • София
Аз лично не мисля,че Катето е била подготвена.Смятам,че Йо беше тази със саботажа,ако изобщо става въпрос за нагаждане на нещата снощи.

# 756
Вчера ме изненада нещо при бутането на лодката.. При Ловците бутаха 3-ма мъже (двама от които, едри мъже като Боби и Милен) с 1 жена, а Жътварите бяха само 2-ма, с 2 жени но пак успяха първи да стигнат до последната платформа , преди пъзела.
Само ако имаха някой, който да им реди пъзелите, в момента нямаше Ловците да са най-силното племе.

# 757
  • Англия
Аз не се учудвам на силата на Жътварите, все пак Сюзън насмалко да метне няколко суплеса на Лазаринов при играта с възглавниците Grinning

# 758
Да, както е и възможно всичко да е било честно и без външни намеси.Trollface
 Прекалявате с тия конспирации и ще взема да се изнервя и да върна някои нещо от доброто старо време, с главно замесено лице любимеца на всички Ники Мартинов.....TrollfaceStuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes

# 759
Ами темата е размисли и разсъждения на видяното.
Всеки, мисля, свободно може да изкаже мнения.
Както и  е свободен да гледа каквото му харесва.

# 760
Аз Мартинов не съм гледала и не ми е топ играчор.
Снощи не се усъмних в Катя, но действително нареждаше без никакви спънки. Като изказахте предположението си тук....има резон за съмнения. И то, най-вече, защото историята помни и ние помним играта между Юлиян, Веско и Добата с 3 дублажа и различни победители във всеки от тях, както и бързината в  решанането на задачата.

# 761
Ами темата е размисли и разсъждения на видяното.

На видяното или на слухове от фейсбук? Малко е тъпо това принизяване на постиженията на хората. Например, видях тук някой да плякне слух, че видите ли този сезон е готвена жена за победител. И сега накрая, ако някоя жена наистина спечели и то честно и почтено, тук първото нещо което ще се случи е да и се омаловажи успеха й, на база някакви подхвърлени неща от не знам си кой анонимник в интернет. Сори ама е много тъпо това.Rolling Eyes

# 762
  • earth
Аз ако бях на мястото на продукцията и исках да си дам възможност да манипулирам игрите, щях да направя следното. Преди на започне сезонът, щях да дам на различни играчи/отбори пъзели уж за тестове, като част от интервюто им. След това, когато искам да дам на орпределен отбор преимущество, ще избера пъзел подобен на този, който съм им давал на "тестовете."

# 763
Аз Мартинов не съм гледала и не ми е топ играчор.
Снощи не се усъмних в Катя, но действително нареждаше без никакви спънки. Като изказахте предположението си тук....има резон за съмнения. И то, най-вече, защото историята помни и ние помним играта между Юлиян, Веско и Добата с 3 дублажа и различни победители във всеки от тях, както и бързината в  решанането на задачата.
Добре де, тези три дублажа от къде всички сте научили за тях?

# 764
И според мен Катя игра честно, Вежди Войвода направи мизерията. Тъпо е от нейна страна, защото Катя се справя достатъчно добре, за да бъде "подпомагана" по такъв долен начин.

Общи условия

Активация на акаунт