💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 949
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 840
Добре Тодор е спортист и се държи като такъв... А вайс. Нали и той е такъв а се държи като...Осама Бин Ладен

# 841
  • София
Вайс се посра. Мишок. Значи той не гласува за издънката Ивана, но очаква от другите да гласуват за нея?! И после им се сърди.
Вайс, дано четеш тук. Срамно е боец като теб да се крие зад жени и да клинчи така позорно. В другия отбор има също един спортист, имате сходни визитки донякъде, но той е много по-голям мъж и лидер от теб. Ти мълчиш и не взимаш инициативата, а после се криеш зад Сюзън и Ивана.

# 842
Според Вайс трябвало да се гласува според това, кой как се представял в игрите.. Еми аз тези дни не съм видяла Джери да е била зле, в някоя игра.. Защо тогава той номинира нея? Смешник.

# 843
Хм, политически ход на Боби.

# 844
  • София
Йоанна остана с пръст в устата. Чака до последно за да забие нож на Тошко, но след вота на Влади (напълно логичен между другото и бе прав в разсъждението си) всичко се обезсмисли.

# 845
  • Sofia
Понеже съм културна и добре възпитана ще го нариша така:
Вайс е поличкопоклонник, вие си знаете, какво искам да "кажа". 🤭

# 846
  • Пловдив
Сички дават сичко от себе си...не мога да му слушам речите на Тодор.

# 847
Ваня май беше без сутиен. Joy

# 848
Значи според Тодор само мъжете са достойни да са лидери. Жените дори не ги отчита като опция за този пост.

# 849
Аз се надявам, ако Рибарите паднат днес, Милен да е с имунитет за тези номинации - така ще е честно.Relaxed

# 850
  • Испания
Йоанна обикаля като цветарка.

# 851
  • София
Йоанна да не ти е в отбора. Няма как да симпатизирам на човек, който саботира собственото си племе и непрекъснато всява раздор.
Да, има го в играта, но повече в Сървайвър, тук основното са игрите. А и тази задкулисна игра е много по-важна във втората фаза от играта, защото в началото най-важното е племето да е силно и да побеждава.

# 852
  • Пловдив
Батман се завръща. Много е комичен.

# 853
Толкова много искам Йоана да е номинирана и на битка за елиминация, която да изгуби и да си разкара гадните криви устнички от играта вовеки и форевър!!!!!!

# 854
  • Sofia
Йоанна обикаля като цветарка.
Лукава и подмолна цветарка

Общи условия

Активация на акаунт