💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 975
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 930
Един Милен пролет не прави (Тодор). То цяло ято вълци, Тодоре Grinning

# 931
Ваня е с класи над останалите жени, да не казвам и повечето мъже. С такава лекота играе. Ако всички жени бяха като Ваня щяхме да се доближим до оригиналното шоу.
Ако беше детска учителка, да звучи похвално това, ама тя е каскадьор по професия, бе, човек! Каква да е?

# 932
  • Испания

Без коментар

Ваня поздравява рибарите.

# 933
Ваня е с класи над останалите жени, да не казвам и повечето мъже. С такава лекота играе. Ако всички жени бяха като Ваня щяхме да се доближим до оригиналното шоу.
Да.
Удоволствие е да я гледа човек.

# 934
Без да се бие в гърдите, без да казва, че е голям мъжкар Милен днес за пореден път доказа и силата, и ума си. Дошъл е да играе и го прави. Не се сърди, не блъска, не се мята, не мрънка, че е нечестно. Излиза и показва какво може.
Тодор е като малко дете, за него е важно да "блести", а всъщност не осъзнава, че като истински мъж трябва да приема предизвикателствата и да се справя с тях.
Йоана - интригата няма грам чувство за такт. Би трябвало да е умна, а е просто хитра - в лошия смисъл. Подла е, амбициозна /пак в тоя смисъл/, подмолна и по селски клюкарка. Жалка ми е, че се мисли за умна. Катя е в пъти по-добре от нея.
За Симона ми дожаля.
А за СузитУ и Вайс ли беше, Джайс ли, не знам, не искам даже да си хабя клавиатурата

# 935
И аз съм леко разочарована от предаването. Хем не се паля и си гледам за кеф вечер. Но ми се гледа състезание без подобни условия за пленявания и неочаквани размествания. Ама такова ще е явно...Малко ни се позагуби кефът и все по-често прехвърляме на Фермата Grinning

# 936
Един Милен пролет не прави (Тодор). То цяло ято вълци, Тодоре Grinning
Мдаа, за ятото вълци гледай каква пролет спретна Милен 😊

# 937
  • София
Ако беше детска учителка, да звучи похвално това, ама тя е каскадьор по професия, бе, човек! Каква да е?

Гледали сме много други с подобни характеристики и са пълен провал в игрите, докато тя си тежи на мястото.
Ами да, за да гледаме интересни игри, за да има интрига, за да има драми, за да ни е интересно ето такива жени като нея трябва да привличат. И мъже разбира се. Идеята е да гледаме участници, които са добре подготвени. Аз гледам основно заради игрите. Биг брадър не гледам.

# 938
На Симона малко или много и пречат и гърдите. Все пак това е спортна игра, да сте виждали спортистка с големи силиконови гърди?
Личен коментар за физиката на участник.
Досега съм се въздържал от подобен тип коментари.
Скрит текст:
Не съм любител на силикона, но на едрата костна структура на Симона специално при нея за мен силикона не стои зле и несъразмерно с тялото и. А това, че и пречи е нелепо и несъстоятелно твърдение според мен.

# 939
Много готино ми стана, че Катя и Милен наредиха първи пъзела. Най- накрая се доказа, че Йоана без Милен на пъзелите е слаба ракия! 😀 Сега с какво ли ще се оправдае? 😀
Симона какво се оправдава, миналия сезон Амелия- Мира често беше с ръкавици, не знам за някои битки ли им дават тези ръкавици или са им дадени отначало на предаването.

# 940
  • София
Аз пък въобще не одобрявам поведението на Тодор... Въобще в тяхното племе вече никой не харесвам, може би само Боби ( за сега).

# 941
Bengun, големият бюст пречи, повярвай ми...

# 942
Тази година разместването има логика заради Мая (иначе щеше да е нечестно за рибарите). Миналата година Александър си го закопаха от продукцията без никаква причина, но тук никой не мрънкаше защото той нямаше никакви фенове.

Радвам се, че виждам Милен в тази нова светлина, далеч от отровното влияние на "мъжкара".

# 943
Много готино ми стана, че Катя и Милен наредиха първи пъзела. Най- накрая се доказа, че Йоана без Милен на пъзелите е слаба ракия! 😀 Сега с какво ли ще се оправдае? 😀
Симона какво се оправдава, миналия сезон Амелия- Мира често беше с ръкавици, не знам за някои битки ли им дават тези ръкавици или са им дадени отначало на предаването.

Днес не можа да го нареди за 5 секунди Grinning. С  победите и с това, че имат нов член Рибарите ще се кротнат. Няма да има скандали толкова.

# 944
И Николай ще уринира в химическата тоалетна?!?   Не вярвам

Общи условия

Активация на акаунт