💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 197
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 410
Много просто същество се оказа тая Симона! Мале, не вярвах, ама тя направо ме закопа. Бих казала нещо за един такъв тип жени, ама ще го спестя.
Има ли още хора, дето Тодор им е герой?
(сега гледам днешния епизод, преди това изчетох всичките 234 мнения)

# 1 411
Дяволе аз само предполагам, всички очаквахме рибарите като най-слаби да ги разпаднат. Не стана, сега минавам на тия дето бяха най-силни.

# 1 412
Пюр, и тя не беше пощадена, но някак не влага усилия в това да спори. Бавно и внимателно им обяснява, че така не става, ама те се лютят ли лютят.
Сега се замислих дали пък при Николай там липсата на женски ласки не му вкарва тия нерви? Познавам такива мъже, които без редовен секс стават супер нерваци. Останат ли на сухо и не може да се говори с тях. Точно същите като Николай.

# 1 413
  • София
Nikolay92,
Точно в десетката. Тодор се бие в гърдите сега, че се оказал прав. Ама когато Ваня се оказа права в началото на формата, когато той бе на пангара орева света.

# 1 414
Жътварите се справиха много добре в първата част на играта за спасение, а във втората изглеждаха все едно са излезли от този филм.

# 1 415
Значи, не знам какъв е Тодор, ама ако Йоанчето, с чувствителните ушички, беше попаднало при Рибарите и Николайчо да я напсува така, както псува сестра ѝ или Мира и да ѝ подвиква като каруцар, както дават и в промото, не ми се мисли просто какви очи щеше да опули и какви веждаци щеше да навири!

Всичко което каже Николай е на майтап, то само като го погледнеш и те набива на смях, за това и не му взимат думите на сериозно. Той е от хората дето са на пара, бързо им минава. За Тошко мога да кажа, че е злопаметен, нарочи ли те веднъж, каквото и да правиш, не може да си изчистиш образа. Рибарите са всеки срещу всеки, там толкова са се карали, че няма какво да си кажат. Всеки знае, какво мисли другия за него.

# 1 416
Аз за тва казвам , че ако имаха човек за пъзелите ловците нямаше да се ширят толкова често в резиденцията.
Симона ми е като ония жени дето се въртят около силните мъже, кланят им се, лижат им подметките.Аз обаче съм сигурна, че Тошко би я използвал за да си спаси кожата.

# 1 417
Сега се замислих дали пък при Николай там липсата на женски ласки не му вкарва тия нерви? Познавам такива мъже, които без редовен секс стават супер нерваци. Останат ли на сухо и не може да се говори с тях. Точно същите като Николай.
Ти тоя, така като го гледаш, мислиш ли, че е от мъжете, които по принцип се радват на редовен секс?

Инищо от това, което бълва Николай, не му е на майтап. Той наистина се смята за най-велик и наистина смята другите за никакви.

# 1 418
Човека си има голямо самочувствие, но хората са казали: Куче което лае, не хапе. Само мрънка и това е. Тодор, като през по-голямата част мълчи, като пукел. Не знаеш какво да очакваш от него. Даже при спора си викам, сега ще стане и ще направи някоя хватна на Йоана. Не му е много багажа в главата.

# 1 419
  • София
Много съм доволна, ловците няма да загубят човек, Ваня доказа за пореден път, че е един от най-добрите играчи, Йоанна се видя, че също е добра и в чисто физическите етапи, но пък и не е непобедима в логическите задачи.
За Симона нямам какво да кажа освен, че се надявам да отпадне първа, след разпадането на някое от племената.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 01:48 от geriiii_

# 1 420
  • Sunshine state
Йоанна ми попада в топ 3 на най-неприятните играчи. Изключително неприятна персона. Симона и Тодор са прости, та дрънкат, но Саскуоч е 1:1 с лудата си сестра и седя и се чудя как може никой от играчите да не се досети за роднинската им връзка?! За мен беше очевидно още в началото, а те са заедно постоянно. Искам Сюзън да си ходи утре.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 04:07 от Pupitka

# 1 421
  • USA
Папурче, така е. Аз съм и фен на Ваня от ден 1 и си ми е личен фаворит за крайната победа, но дали ще стане един Тупарев знае.
Доста пъти съм защитавал Тошко (без да ми е любимец), че и фермани съм писал, не заради друго, а защото ми харесва в игрите, а за мен те са най-важните в това ралити, но след днешния ден вече преля чашата и до тук.

Абсолютно подкрепям.Харесвам Ваня и тя ми е фаворит от жените.От мъжете - топ избор беше Тодор,но беше е в мин. време.Искам го в челната 3-ка,но не желая да печели,колкото и да се раздава в битките.Груб,простоват и сексист.
За мъж - нямам любимец вече.Може би Милен до някаква степен ми харесва.

Радвам се,че и двете момичета от Ловците спечелиха,но ще се радвам Йоанна в скоро време да отпадне(след Симона и Ивана обаче).

# 1 422
Ваня пробва да пълзи и по корем, но още по-слабо ѝ се получаваше и се врътна пак по гръб.

Ловците показват вече явно обтегнати отношения с водещите, подозирам, че са още по-резки някои на неизлъчените кадри.

Тодор винаги е бил "обетегнат", когато някои му зададе неудобен въпрос. Laughing Като 7 годишен е. Или се сърди, или се смее насила. Другите просто следват вожда си.

# 1 423
  • USA
Не я понасям Симона.Толкова игри я носиха на гърба си и вместо да наведе глава,тя е толкова арогантна и високомерна на племените съвети,защото знае,че Тодор и Лазаринов са зад нея.
Хвана се за Тодор и му виси на гърба,за да добута по далече.

# 1 424
Уау, 200+ мнения, няма да чета всичко. Снощи бях за Ваня и Йоана, радвам се, че спечелиха.
Такаа, мъжагите обаче се усетиха, че настроиха двама силни играчи срещу себе си(Ваня и Йоана) а тяхното Симонче, трябва да си го носят на гръб, та ще видим каква стратегия ще измислят. 😏
Ваня ми е любимка на мен, харесва ми как спокойно и уравновесено се държи и отговаря на смешните пухльовци.
Гледам, че Никито отново ще избухва довечера 😸
Рибарите, ах рибарите, са моите любимци. Като племе. Не знам защо, не загледах формАта от самото начало и даже не знам как са се сформирали племената и битките за капитани, но с първите изгледани серии, някак ми допаднаха и от самото начало си викам за тях. Grinning. Дразни ме Катя в много моменти, Николай също с тия негови скандали и нерви Joy, той да не е в цикъл  Joy. Обаче наистина ще се окажат най-откровенното и истинско племе без коалиции. Направо не знам как така постоянно намират за какво да се скарат и чак вдигат люти скандали. Joy
И при мен така се получи, от момента което загледах рибарите, ми станаха любимци. Карат се, бият се, но пак се обичат 😸 няма ги тези интриги и злоба като при Ловците.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 07:26 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт