💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 076
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 395
С интерес прочетох резюмето на Дяволи Grinning. Плакането съм го пропуснала. В началото нямах някакво по-особено мнение за Ваня, беше ми някак безразлична, но сега виждам колко е уравновесена, силна и много ми допада. Само не мога да разбера защо пишете, че й липсват социални умения?!? Thinking
Нито е аутсайдер, нито нищо. Другите виждат в нея голяма конкуренция и се опитват да я смажат. Но браво на нея. Grinning Тя ми е една от фаворитите.

Милен ми е другият такъв. Харесвам балансирани хора, които държат и изказват мнението си, без да обидят някого. Знаят какво трябва да кажат и какво да замълчат. Ваня е същата. Открито споделя и не се страхува. Надявам се Милен да се сработи с Рибарите и да станат добър и побеждаваш екип.

Любо ми е третият фаворит. Харесва ми като играч. А и има някакъв чар, който много ми допада. Blush

Рибарите, ах рибарите, са моите любимци. Като племе. Не знам защо, не загледах формАта от самото начало и даже не знам как са се сформирали племената и битките за капитани, но с първите изгледани серии, някак ми допаднаха и от самото начало си викам за тях. Grinning. Дразни ме Катя в много моменти, Николай също с тия негови скандали и нерви Joy, той да не е в цикъл  Joy. Обаче наистина ще се окажат най-откровенното и истинско племе без коалиции. Направо не знам как така постоянно намират за какво да се скарат и чак вдигат люти скандали. Joy
Направо горката Мира, тя като рефер, ама кой ли я слуша. Утре ще е интересно с поредната караница на Николай.

# 1 396
  • София
Тиф, хмм
Ваня си го каза още в началото, че такава и е била стратегията. Таман започваше. И се видя ясно, че така подходи още от началото, докато Йо директно нареди първо най-дългите фигури и то вертикално. И чак след като Йо нареди първия си етаж започна да ги реди хоризонтално като Ваня. Но нещо се замота.

# 1 397
Скрит текст:
кадъра е от първото промо. Тази игра още не е играна, а Влади е от дясно.

Скрит текст:
А от ляво е? Rolling Eyes Николай?

Скрит текст:
Много е едър за Николай, по-скоро Милен или Чудомир, не се вижда коса или брада за Сашо

# 1 398
Тиф, хмм
Ваня си го каза още в началото, че такава и е била стратегията. Таман започваше. И се видя ясно, че така подходи още от началото, докато Йо директно нареди първо най-дългите фигури и то вертикално. И чак след като Йо нареди първия си етаж започна да ги реди хоризонтално като Ваня. Но нещо се замота.
Не..
Йо нареди първия етаж хоризонтално на масата, след което го пренесе и подреди вертикално.

# 1 399
  • София
Е, може, нз, важното е, че Ваня започна последна ама финишира първа. Може и да е преписала, но то само с преписване не става, трябва и бързо да сече пипето. Няма как да знаем. Допускам и еднаква стратегия просто.

# 1 400
  • Берлин
Дяволо,благодаря сърдечно. Така картинката се подрежда.
 Изводът ми от предния сезон беше,че женска коалиция е невъзможна,защото жените сами си я провалят. А щеше да е интересно.

# 1 401
Скрит текст:

Скрит текст:
А от ляво е? Rolling Eyes Николай?

Скрит текст:
Много е едър за Николай, по-скоро Милен или Чудомир, не се вижда коса или брада за Сашо
Скрит текст:
на Чудомир го правя аз, Николай има татуси по ръцете, Милен има по - малко коса, а Александър е с по - светла кожа. След този кадър има кадър на Влади от близо

# 1 402
Само не разбрах на Симона грошовете зад кадър ли са и ги дали или забравиха за тая тема ?

Еми ясно е кой си отива утре.
Възможен сценарии е жътварите да бият на номинационната и да пленят ловец и после да разформират ловците.

# 1 403
  • София
Ама защо трябва Ловците да се разпадат хора, уф? Недоумявам колко много се пише за това. Това е най-силното племе, няма логика просто. Явно ще да е нещо от спойлери, аз наивника нали бягам като дявол от тамян от тях. А дано не Sad Стига, ще е брутално, ама хубаво де, нз, то аз и не виждам вече племе там. Много ме разочароваха мъжете ловци днес.

# 1 404
Аз не бягам, обаче подвеждат Grinning, не вярвай. Имаше неща, които не се случиха. И понеже наистина имаше там едни имена от едно ново племе, като гледам дотук развоя, чак се чудя как може да се случи това. И то да попаднат в това племе 2 непонасящи се човека Grinning

Дяволо, започнал си с резюметата Joy, я сподели накратко как сформираха племената, че ми е чудно как се събраха в едно баш кибритлиите Joy

# 1 405
  • Вестерос
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал   

Скрит текст:
А някъде по-нагоре в темата четох, че Симона и Йоанна са номинирани, накрая Влади побеждава Симона

Не вярвам на никого вече

Скрит текст:
Другият е

Скрит текст:
Чудомир

# 1 406
  • Sofia
Няма спойлери тая година, Diavolo, или поне не и надеждни такива. Поне 60-70% от предикциите, посочени в спойлерите до момента, не се сбъднаха.
Реално погледнато, не знаем кое племе ще се разпадне, само спекулираме. Но личното ми мнение е, че колкото и да е силен даден отбор, шансът му да загуби целостта си, при така зададените от формата условия, е точно колкото на другите два отбора – 33.33%.

# 1 407
  • София
aDream,
Тук наистина ще съм кратък, защото обяснението е много простичко.
Самата продукция ги избра така. Само че този път не ги наредиха всичките заедно и да ги селектират по сила, красота и ум, ами директно ни ги дадоха вече като племена и успоредно с това им даваха визитките (а някои бяха и без визитка).

окс, мерсаж хора относно спойлерите. Не че ще ги отварям ама това ме успокоява повече. Simple Smile

# 1 408
Рибарите, ах рибарите, са моите любимци. Като племе. Обаче наистина ще се окажат най-откровенното и истинско племе без коалиции. Направо не знам как така постоянно намират за какво да се скарат и чак вдигат люти скандали. Joy
Направо горката Мира, тя като рефер, ама кой ли я слуша. Утре ще е интересно с поредната караница на Николай.

Мирето и тя не беше пощадена от Николай. Последно се изпокараха двамата за водата и прането на Мира, а Николай завърши кавгата, наричайки Мира, цитирам: "Уакомница" Joy Joy Joy

Днес Симонка блесна като типична селска пръчка. Хванала Господ Тошко за шлифера и навирила нос. Само каква вербална и невербална комуникация демонстрира на съвета, много простее.

# 1 409
Според Тодор преценката им да пратят Йоана и Ваня е правилна защото Симона нямало да се върне.

Обаче същата тази стратегия в първите им номинации не беше чак толкова правилна когато той беше номинираният.

Общи условия

Активация на акаунт