💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 962
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Испания
Няма как на Тодор да му се падне пъзел на този етап. Игрите, компенсациите са според участниците.

# 1 351
  • София
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал.
Скрит текст:
Първата част от този спойлър звучи логично. Жалко. Не харесвам Влади и се надявах да отпадне. Според мен Сюзън е най-силната жена в племето на "Жътварите".

# 1 352
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал   

Скрит текст:
Съмнявам се, че така спокойно и публично участниците ще си позволят да загатват какво евентуално се случва по-късно във формата. Така че точно тази картичка не се опитвам да я тълкувам.

# 1 353
А уж Жътварите били подпирани.. и точно пъзел им дадоха.
Явно Йоана за момента е по-ценна за продукцията, защото драмата "Две сестри" още не се е изчерпала според тях.

# 1 354
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал.
Скрит текст:
Първата част от този спойлър звучи логична. Жалко. Не харесвам Влади и се надявах да отпадне. Според мен Сюзън е най-силната жена в племето на "Ловците".

Джералдин мисля, че е по-силна, ако става въпрос за Жътварите. А в Ловците е Ваня 100%.

# 1 355
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал   

Скрит текст:
А някъде по-нагоре в темата четох, че Симона и Йоанна са номинирани, накрая Влади побеждава Симона

Не вярвам на никого вече

# 1 356
  • София
Утре съм твърдо за Влади, макар и да ми е голямо разочарование този сезон. Жалко за нивото на жандармерията щом техен началник на отряд е толкова зле физически, а и пространствената мисъл хич я няма.

# 1 357
Щеше ми се Йоана и Сюзън да отидат на елиминация утре. Така, която и да си тръгне, щеше да е хубаво.
Твърде много ефирно време имаше за Йоана днес. Вярно, че е една от номинираните, но толкова дълго да я гледам в крупен план как се пули и разсъждава като Паулу Коелю ми идва в повече.

# 1 358
  • София
Джералдин мисля, че е по-силна, ако става въпрос за Жътварите. А в Ловците е Ваня 100%.
Благодаря, поправих се -  "Жътварите" имах предвид. Smiley
Относно Джералдин - не я намирам за силен или комплексен играч, може би е заради качествата, които ѝ преписват останалите.

# 1 359
Оле, сега ако Сюзън си тръгне, не ми се мисли за Вайс в какво състояние ще е. Grinning

# 1 360
Според мен много добре се получи, така Ваня и Йоана им натриха носа на племето си. А Вайс ще изпадне в депресия, като разбере, че любимата му е на дуел с Влади от това, не виждам по-добър сценарии.

# 1 361
Скрит текст:

Скрит текст:
А някъде по-нагоре в темата четох, че Симона и Йоанна са номинирани, накрая Влади побеждава Симона

Не вярвам на никого вече
Може някой да бърка Сюзън със Симона- тези типично български имена от Кондофрей...

# 1 362
Според мен много добре се получи, така Ваня и Йоана им натриха носа на племето си. А Вайс ще изпадне в депресия, като разбере, че любимата му е на дуел с Влади от това, не виждам по-добър сценарии.

Вайс в депресия, сериозно ли? Не му ли чете постовете, които Smileys ни сподели - девет секунди и след това бой. Hands Facepunch

# 1 363
Оле, сега ако Сюзън си тръгне, не ми се мисли за Вайс в какво състояние ще е. Grinning
Жив да го оплачеш, горкият. Най-много от мъка да вземе да се пусне на някой пъзел 😂

# 1 364
Щи плачи! ... надявам се...

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт