💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 248
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз мисля че утре ще отпадне този, който посочи Вайс. Само някой да е посмял да отпадне без да го пита...

# 1 366
“Властелина на веждите” ту прави хубаво впечатление , ту пада надолу със сестринската драма !
Дразнят ме и мен ловците , но на фона другите , направо ги предпочитам ... особено рибарите са жив зян 😬 като гледам промото , утре пак ще бъде весело 🤦♀
Сюзън е бърза и ловка , но явно само това . Много ще се изненадам , ако победи утре . Всъщност се надявам тя да си тръгне , макар че Ивана заслужава да и разпишат билета къде повече от нея .

# 1 367
  • Sofia
Скрит текст:
Съмнявам се, че така спокойно и публично участниците ще си позволят да загатват какво евентуално се случва по-късно във формата. Така че точно тази картичка не се опитвам да я тълкувам.

Скрит текст:
По принцип, да, но ако това, което коментираме, не е вярно, то аз не виждам никакъв смисъл в картичката. Защо Влади (Жътвар и жандармерист) ще се подписва на картичката за рождения ден на Тодор (Ловец и екс-бандит), в случай че никога не са се засичали в едно племе и не се познават отблизо?! Да не забравяме, че малък брой имена присъстват на въпросната картичка, която завършва с: "От твоето второ племе". Просто няма какво друго да е, според мен.
Загадката е кои се разпадат – Ловците, Жътварите или Рибарите. Реално, може да е всеки един отбор, предвид скорошния развой на събитията и изтеклите спойлери, във връзка с жълтия екип на Катя и картичката за Тодор.

# 1 368
Аз мисля че утре ще отпадне този, който посочи Вайс. ...

Именно! Сюзън ще го посочи за съюзник и тя ще отпадне Stuck Out Tongue

# 1 369
Аз пък искам да видя битка за елиминации между Вайс и Тодор съвършени простаци са обаче е удоволствие да ги гледаш по време на битка.И със сигурност ще бъде  интересен сблъсък.

# 1 370
Аз пък искам да видя битка за елиминации между Вайс и Тодор съвършени простаци са обаче е удоволствие да ги гледаш по време на битка.И със сигурност ще интересен сблъсък.

И накрая един пъзел, както в елиминационната игра между Юлиян и Стоянчо, която продължи до полунощ Joy

# 1 371
Хубавото в случая за Жътварите е, че остават пет човека в петък а не четири, каквато реална възможност имаше.

# 1 372
Вайс и другите си взеха поука да не ходят от един пол (главно за мъже) на дуел след Митко и Любо. Игрите са всякакви и това да изпратят двама мъже, не ти дава увереност, че ще се върнат и двамата. Искам дуел Катя и Вайс да му отвее шапката. Ваня, Йоана, Джералдин и Катя ще бутнат Вайс, Боби и Тошко.

# 1 373
  • Sofia
Жътварите утре пак ще гледат като попарени, след завръщането на Влади и Сюзън.

# 1 374
  • Вестерос
Тодор на съвета беше мега гнусен в изказванията си, адски противен човек.
В момента, в който спомена за много рани на ръцете на Симона и тя си ги скри 🙄

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 00:10 от Tiffany А

# 1 375
Ваня пробва да пълзи и по корем, но още по-слабо ѝ се получаваше и се врътна пак по гръб.

Ловците показват вече явно обтегнати отношения с водещите, подозирам, че са още по-резки някои на неизлъчените кадри.

# 1 376
Скрит текст:
Аз пък искам да видя битка за елиминации между Вайс и Тодор съвършени простаци са обаче е удоволствие да ги гледаш по време на битка.И със сигурност ще интересен сблъсък.

И накрая един пъзел, както в елиминационната игра между Юлиян и Стоянчо, която продължи до полунощ Joy
Само че при варианта Вайс и Тодор + пъзел, на публиката ще трябва да им раздадат по един спален чувал и храна за няколко дни 😂

# 1 377
Не съм и очаквал игра без пъзел, няма как Йоана да отпадне преди да се разкрие така подготвяната и невиждана в нито един сериал драма Simple Smile  За по сигурно да не вземе да се обърка нещо го даваме пъзела още днес.
Обаче ме изненада как първа стигна до кулата.
За пъзела, който се сетил да си го подреди легнал на масата - печели.

Продължавам със сериала братя, където пак са в различни отбори. Simple Smile

# 1 378
Жътварите утре пак ще гледат като попарени, след завръщането на Влади и Сюзън.

Да и ако отпадне Сюзан утре. В Понеделник, Вайс рязко ще си промени мнението за капитанството при избора на нов. Ще иска да го прави вече хлапето, но гласа му няма да е фактор Grinning. В тези игри е много важно, какви хора придърпваш в коалиция. Тримата глупаци Вайс, Сюзън и Ивана се събрали и ще определят раздвоя, айде с големия черпак.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:29 от YuliyanRS

# 1 379
Абе може да съм малко смотана ама не разбирам как е възможно да се прегърнеш с някого, с когото предната вепер сте си разменили супер остри, груби и подигравателни реплики. Визирам ваня и симона. Когато е в момент на еуфория точно след битка да ама сега както беше.. Не знам.. Много объркващо

Общи условия

Активация на акаунт