💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 129
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 485
но конкретно на тази игра която Тупарев заложи не виждам мъж ловец, които би се справил по-добре.
Не бих направила такова обобщение, защото не знаем какви са възможностите на Боби и Лазаринов на логически игри.
Права си напълно, рано е за такова обобщение.

# 1 486
Ники само може да вика по неговите от племето, не го виждам да се изрепчи на Милен, Тошко или Боби. Викне ли им ще е финито, както се изразява Grinning. Другите по нереспектират с физиката си.
А забелязах ли Катя как се обръщаше към Милен по време за пъзела? Wink

На спомен Миленка мисля, че му каза. Според мен Йоана е обсъдила всички хора в племето си на Катя. За това и тя е по-лошо настроена към Тошко, а към Милен има много добро изградено мнение. Катя и Милен ще се разбират много добре, все пак са интелигенцията в племето, колкото и да изглежда шантава. Още повече, че ще спечели съюзник, ако има избор да може да вземе сестра си, но си мисля, че постоянно ще са в различни племена сестрите. Сценария ще е да се изправят в дирекна елиминация и някоя от двете да преодстъпи мястото си, за да видят зрителите, колко е силна сестринската обич. Драма ще е пълна!

# 1 487
Не съм гледала миналия сезон..ама в тоя мъжете са супер зле.И нямам предвид като физически умения въпреки , че там аз виждам само Тодор , Вайс и Милен като наистина силни.

Като наистина силни физически аз виждам също Николай и Любо, даже ми се струват по-силни от Милен, но при тях пърформансът и философстването са водещи, което им създава по-друг образ.

# 1 488
  • Sunshine state
На мен ми е чудно кога ще "снесат" на останалите, че тия двечките са сестри, ако все още не знаят, разбира се, че го има и тоя вариант. Нито един пък да не коментира приликата им?? Хмм.. Тогава каква "любов" ще настане към тях, не е истина. 😁

# 1 489
Аз мисля че Катя видя в Милен силният и нормален играч, от какъвто племето отдавна има нужда. И ето, наистина играта им потръгна.

# 1 490
... Нито един пък да не коментира приликата им?? Хмм..
Е, каква прилика? Едната е ниска и набита, другата висока, кльощава и фина, в лицето също не намирам особено сходство...

# 1 491
Е, каква прилика? Едната е ниска и набита, другата висока, кльощава и фина, в лицето също не намирам особено сходство...

Аз намирам Екатерина за по-хубавата от двете. Поне когато не си отваря устата.

# 1 492
И аз не виждам никаква прилика м/у сестрите, а и като не знаеш, няма да се сетиш да търсиш под вола теле. Примерно в предаването Фермата - Илиян Кустев и Ицо Хазарта все едно са близнаци, това му викам аз прилика.

# 1 493
  • Sunshine state
В лице си приличат много, поне аз видях прилика почти веднага. И по гласа също.

# 1 494

Аз намирам Екатерина за по-хубавата от двете. Поне когато не си отваря устата.

Катя си огън жена. Който мъж я вземе ще има да го юрка. За мен си е много оправна. Христа, където я питаше какво е постигнала ми беше много смешно. Не виждам с какво е успешна Христа. Намерила е чичко паричко, отворил и е някой салон, инвестирал и е в устата и гърдите и много успяла. В какво е успяла, успял е този който сам е постигнал всичко, имал е лишения и е превъзмогнал всичко в името на най-голямата си цел.

# 1 495
А Катя в какво е успяла?

# 1 496
  • Sunshine state
В това са вдига кръвното на заобикаляшите я хора. 🤣

# 1 497
А Катя в какво е успяла?

Тя не парадира, защото знае, че не е. Но е много проницателна и умна.

# 1 498
Няма спор , че е умна и се справя добре ... даже най-добре от цялото племе ... ама такова задно колело , няма . Пролича си още в първите епизоди , когато носеше един тежък дънер и обясняваше как била жена , която може всичко сама и тем подобни /не помня с точност думите и/ , но даде заявка за този буен и калпав характер , който по-късно потвърждаваше не веднъж .

# 1 499
Не знам , Катя в какво е успяла и в какво не, обаче се държи доста по адекватно от уж успелите.

Общи условия

Активация на акаунт