💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 157
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 470
По отношение на съвета на Ловците вчера.
Симона преди последния глас знаеше, че няма да е номинирана.
Което означава, че има предварително разпределяне на вота между Тодор,Лазаринов,Боби и Симона в конфигурация 2-2. Така реално как гласуват Йо и Ваня няма значение. Техните гласове в тази ситуация биха имали някаква тежест единствено ако бяха за Тодор ( според мен тогава Тодор нямаше да се скрие зад двете жени и на битка биха били той и Йо ).
Не харесвам Симона, която има доста нереална преценка за силите си. Но в този случай беше по-важно за Ловците като племе тя да не ходи на битка. Според мен всички мъже в племето ясно разбират, че е най-слаба там. Не е много мъжко да изтрелят жените да вършат "мъжката" работа, но конкретно на тази игра която Тупарев заложи не виждам мъж ловец, които би се справил по-добре.

# 1 471
  • Вестерос
Оставам с впечатление, че във всички игри има пъзел, може и да греша, защото не гледам постоянно.
Обаче и от пъзел до пъзел има разлики, вчерашното не мога да го нарека въобще пъзел. Също и да сглобиш рул не го намирам за пъзел.
Точно така си е! И не е кой знае какво. Особено вчерашното , слагаш на масата и редиш, докато станат равни. НО трябва наистина малко пипе за това.

Казвате, че как може да участва някой, който не бил силен физически или не можел на плува като Добрин, А защо участват такива, които са много зле на пъзели. ТА във всички игри /почти/ има пъзели. Абсолютно еднакво е.

И искам да изкоментирам как така Добрин бил спечелил, а не може да плува. Това не е състезание за плуване все пак. Няма никакво значение за крайния победител. Със същия успех може и да е прост като гьон. Или да е някаква хилка. Няма никакво значение, че се развива около плаж предаването.

Yst_89, каквото и да пишеш си е постижение, най-малкото, че има "топки" да отиде да учи там. Пък нека да е злобно гномче в твоите очи.

Леми, подхваща се, защото освен да се каже, че е злобна и че дразни като ревяла, като цяло няма какво друго да се коментира негативно, защото си СЕ справя в играта. Та, затова се фокусира там, но е напълно излишно, защото излиза малко дребнаво и точно злобарско. Но какво ли знам аз, простият юрист, не съм учила в Сорбоната, Иейл, Кеймбридж и т.н.

Също се сетих, като се подхвана пак Йоана, че се критикуваше назад в темата как се държали с Катя. Много се били прегръщали и целували. Сестри са, разделени, тя докато учи в Иейл. ЕМИ, хора и чувства всякакви. Аз така съм с моята леля, която не живее в България. Супер тъпи доводи за оплюване. Има както студени хора, така и по-емоционални и обичащи да показват чувствата си към близките си...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:30 от Tiffany А

# 1 472
  • Стара Загора
Аз се радвам, че Ваня и Йоана се спасиха! Сега стискам палци на Влади! Дано Сюзан да си ходи!

# 1 473
Йоана Е малко, злобно гномче. Това че друг не е по-читав от нея, не означава, че тя е. Тъпа защита Simple Smile
Не по-тъпа от горното. Simple Smile

Ох, моля ви се само не пак за Йейл, вече разбрахме, че всички можем да учим там, но не искаме просто 😉
Ами ха де, и аз се чудя защо се подхваща отново. 😎

Един момент, моля! Като се парадира с нещо, то е напълно естествено и нормално да има коментари. Аз пък ще си коментирам Йейл, колкото си искам, след като някой е решил, че "заниманието" на Йоанна не е достатъчно да бъде  "студент", а "студент в Йейл". Не ме интересува личния й избор, но не се възхищавам. Проблемът къде се състои? Не ги разбирам тези категоризации на коментара ми "опит за творческо мислене".

# 1 474
  • Вестерос
Това за студент в Иейл се парадира ОТ предаването, не от Йоана. Така са решили. Както за Мира се казва все студентката по право.

# 1 475
  • Берлин
Това за студент в Иейл се парадира ОТ предаването, не от Йоана. Така са решили. Както за Мира се казва все студентката по право.

Това съм го изпуснала за Мира и съм в шок. Не мога да повярвам,имайки предвид умствените й дефицити. Тифани, не се шегуваш май?

# 1 476

Това съм го изпуснала за Мира и съм в шок. Не мога да повярвам,имайки предвид умствените й дефицити. Тифани, не се шегуваш май?

Да, студентка е по право.
В предаването имаме 2 студентки и 1 ученичка, до колкото съм забелязала.

# 1 477
  • Вестерос
За съжаление хич не се базикам Sad

# 1 478
Леле, не мога да наваксам с коментарите! И мен снощи Ваня много ми хареса. Първо колко беше откровена на съвета, после как обърна играта и спечели нови 50 гроша. Беше и искрена в радостта си, че и Йоанна се спаси. Йоанна обаче яко иззлобя, че не е първа. Беше голям удар по самочувствието и, че Ваня я би на пъзел.
Жътварите чак не мога да повярвам, че са толкова тъпи. Все си мисля, че има нещо нагласено. От друга страна обаче състава е такъв, че не дава заявка за голям акъл, тъй че явно си е точно. И аз залагам на Влади тази вечер. Представям си Вайс как ще гледа ако отпадне Сюзън. А Ивана ще се опита да обърне плочата. Не искам обаче Сюзън да си ходи още. Не и преди Ивана и Симона. Ама няма как.
Не знам дали остана играч мъж, на който да симпатизирам и да виждам победител в него. Любо ме разочарова. Милен също. Лазаринов е с много кофти подличък характер.
Май само Ваня ми е фаворит в момента.

# 1 479
Не съм гледала миналия сезон..ама в тоя мъжете са супер зле.И нямам предвид като физически умения въпреки , че там аз виждам само Тодор , Вайс и Милен като наистина силни.

# 1 480
Не съм гледала миналия сезон..ама в тоя мъжете са супер зле.И нямам предвид като физически умения въпреки , че там аз виждам само Тодор , Вайс и Милен като наистина силни.

И миналата година имаше всякакви. Но за допълнителен съспенс, от предаването осакатиха поне трима от потенциално добрите играчи в една игра и така до финалната десетка стигнаха някои доста спорни учаснитици.

# 1 481
Гледам епизодите малко по - късно от редовното излъчване и по -бавно чета коментарите, така че пардон, ако съм пропуснала някой или ако повторя нещо(доста сме съмишлениците, все пак Simple Smile)
Но за Йоана - ЕВАЛА за Йеил !  Каквото и да е и каквато и да е - ЕВАЛА. Аз съм с един "прост" СУ,но майка ми е била златна медалистка,с много ИЗВЪН класни форми и постижения, даже  с мечти за нещо класно и различно от ВГ, но 88год. - йок.
Докато аз си седях тук и като гледам БОЛКАТА в очите й,че не се възползвах от възможностите, започвам да ценя всички, които търсят от  Оксфорд  - нагоре.
Но, независимо от университета, Йо има странен манталитет.Не мога да й отрека ума , определени качества , но така ,се окаля милата..
(Може да е по сценарий  , може да е нейна пробойна, но си е фал за девойката).
Също нещо друго,,което ме подвежда (Знам,че са жокер в ръкава на продукцията),Но вече ми е забавно да проследявам сестрите. И аз се чудя  , как така стана ,  но стана.
А Тошко.....добър спортяга, но.....кофти тръпка да си около него
(Може и той да го играе),Но диктаКтурата и сексизма са си истински....
Симона, нека си тръгва вече..
Мира е срам за ..... И   за  професията.
Глуповата и да пази Бог  тя да е в следствие или друго правно звено. Никак не става.Не става.
Ами то и правото е вече толкова  право....
Милен е пич и точно  участник в "Игрите",докато Тошко,щом се разсърди на Ваня от ДЕН 1, че е спечелила капитанската битка и стана капитан - помислете за какво иде реч.....Много голям микс от незрялост и посредственост!
А, тази дама - Мая, къде изчезна?
Защо ВЗЕ мястото на друг желаещ ?
Що за девалвация и правила , тази година?!

# 1 482
Един момент, моля! Като се парадира с нещо, то е напълно естествено и нормално да има коментари. Аз пък ще си коментирам Йейл, колкото си искам, след като някой е решил, че "заниманието" на Йоанна не е достатъчно да бъде  "студент", а "студент в Йейл". Не ме интересува личния й избор, но не се възхищавам. Проблемът къде се състои? Не ги разбирам тези категоризации на коментара ми "опит за творческо мислене".
Проблема е, че оплюването по тази линия вече е омръзнало на хората и виж, оплакват се, дайте нещо ново.
Ох, моля ви се само не пак за Йейл, вече разбрахме, че всички можем да учим там, но не искаме просто 😉

# 1 483
Не харесвам Симона, която има доста нереална преценка за силите си. Но в този случай беше по-важно за Ловците като племе тя да не ходи на битка. Според мен всички мъже в племето ясно разбират, че е най-слаба там. Не е много мъжко да изтрелят жените да вършат "мъжката" работа, но конкретно на тази игра която Тупарев заложи не виждам мъж ловец, които би се справил по-добре.
Не бих направила такова обобщение, защото не знаем какви са възможностите на Боби и Лазаринов на логически игри. Те не са се изявявали на този пост още, може би само последният един-два пъти е бил с друг от племето при отборни битки и няма как да сме сигурни за него. Те двамата може и да си пазят уменията или липсата на такива за следващия етап на играта, докато има кой да се наема с това сега. Да не говорим, че снощи Тодор в един разговор каза, че Йоана не му е толкова важна за пъзелите, значи или вижда потенциал в някой от останалите герои в племето, или разчита на собствения си такъв Scream
За номинациите изобщо не мисля, че Ваня  и Йоана бяха изпратени, за да се запази племето. Просто мъжете-ловци решиха да не рискуват и да си спасят з@дниците. Запазвайки най-слабото звено в племето /Симона/ и в същото време отървавайки се от по-силен играч /Ваня или Йоана/, който не пее в хора, демагогиите за целостта и силата на племето стават просто смешни. Защото при елиминациите гаранции няма - така както всички бяха почти сигурни, че Симона няма да се върне ако отиде, така можеше и Ваня и Йоана да не се върнат. Даже май ловците бяха и разочаровани, че се върнаха и двете.

# 1 484
Ники само може да вика по неговите от племето, не го виждам да се изрепчи на Милен, Тошко или Боби. Викне ли им ще е финито, както се изразява Grinning. Другите по нереспектират с физиката си.
А забелязах ли Катя как се обръщаше към Милен по време за пъзела? Wink

Общи условия

Активация на акаунт