💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 141
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 710
Вайс няма никакви спирачки. Явно при него наистина всичко е девет секунди и бой. Ивана с цялото си лицемерие е цвете в сравнение с него.
Нещо надвиши хилядократно деветте си секунди. Беше друго посланието в това въдухарско изречение. Обаче празните приказки на него са му сила.

# 1 711
В промото за следващия епизод червените ги нямаше! Поне не ги видях!

Би трябвало да са там. Rolling Eyes

Аз видях, че Катя скочи нещо на Милен.

Гласува за нея да е капитан, за това е заканата, че ще му го върне Grinning. Споко няма да го бие, не е на нивото на Тошко и Вайс

# 1 712
Аз се чудя тези от продукцията какво чакат - някой наистина да пострада ли? Явно обаче смятат, че това е голям сеир... Жалка история.

Чакат да съберат на едно място Катя, Ники, Вайс и Тошко. За още по-голям сеир.

# 1 713
  • София
Ако беше нормално предаване Вайс да е аут заедно с госпойца Сюзън. Ама не е.

# 1 714
Не мога да повярвам, че подобни гнусни закани се излъчиха в национален ефир!!!

Няма по-голямо дъно от този Вайс и не знам дали е имало до сега във всички подобни формати.

А при избора на капитан злобата ще го изяде. Значи те до сега можеха да се коалират, а на другите им е забранено.

# 1 715
Тоя сега ще продължава да им държи сметка, защо са номинирали Сюзън..
Вайс: "Да си двуличен г*з не е част от играта"
Ивана: "Ако някой ми каже, че съм г*з, направо ще стана и ще му шибна два шамара"
Grinning Grinning

# 1 716
  • София
Като правеха стълбата Влади не закачи пръчката на последната дупка, а Сюзън си я сложи, след като водещия каза, че сега й остава още една, но от продукцията са над нещата. Тази година предаването е доста зле, не знам как не ги е срам като го гледат. Много лошо свършена работа и ужасен подбор на участници 🙄

# 1 717
  • Испания
Нали подех инициатива миналата година след случая Ана-Мария/Веселин и писахме куп народ до СЕМ. И какво? Едно голямо нищо. СЕМ не видя нищо нередно.

# 1 718
Аз отказвам да приема че тоя разговпор с Ивана не е режисиран. Не мога да повярвам, че може някой да е толкова прост. Миналата година май нямаше как двама от един отбор да се бият. Може би е малко тъпа схемата с четиримата номинирани.  Вайс се изказа, че не е голяма работа че влади е бил 12 г.  по-малка пък същевременно е супер изненадан все едно е бил сигурен че сюзан ще се върне. С приятелче вътре всеки може. Плаче като теле за майка си. Вайс за теб пиуе
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 22:52 от cherrypie20

# 1 719
Миналата година май нямаше как двама от един отбор да се бият. Може би е малко тъпа схемата с четиримата номинирани.
Имаше чак, след като останаха 2 племена, май. Така една срещу друга се изправиха Амелия и Марешка.

# 1 720
Вайс и Сюзън гаджета ли са? Извинявам се ако е писано, но отскоро чета темата...

# 1 721
Аз съм потресена. Че той на практика каза, че е щял 3 пъти да го изнасили! Това си е жив престъпник!

# 1 722
  • София
Доколкото чух, каза и че ще го контузи в игра, ако има възможност. Много спортсменско, много.

# 1 723
Нали подех инициатива миналата година след случая Ана-Мария/Веселин и писахме куп народ до СЕМ. И какво? Едно голямо нищо. СЕМ не видя нищо нередно.
Да, ама прокуратурата вкарва в арестта за подобни закани в социалните мрежи.
А това еизлъчено в национален ефир.
И както каза някой по-горе разни пишлигарчета ще се припознаят във Вайс.

# 1 724
  • Пловдив
Много злоба има във Вайс, май май не само спортна. Дори и да са само думи, грозни са. Малко трябва човек да си слага на думите решетка понякога. Аз познавах навремето подобно момче, ей така говореше, налиташе, кипва за секунда, после му минава, ама баш така злобно като питбулче, хем има семейство, деца, но пак пълен с такъв тип злоба. Уби точно в изблик на ярост двама човека. И те така, в затвора е, а беше с хубаво семейство. Та, понякога делата са незалечими и не трябва да се прощава, защото ако не си научи урока сега, ще го научи по трудния начин.
Иначе, мъчно ми стана за Сюзън, миличка е някак.

Общи условия

Активация на акаунт