Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски Versus Латино сериали - Тема 11

 • 13 504
 • 379
 •   1
Отговори
# 375
 • Мнения: 876
Не само преводачът, а и ДиК надминава себе си.SatisfiedТози сериал е някакъв тотален криндж в момента, седя и се чудя дали да се смея или да ми е неловко. Всички обикалят да обсъждат, че Ерик имал erectile disfunction. А самия Мечок седи вкъщи и чака Куин да се прибере от секса с Картър дето той им го уреди. Satisfied Междувременно го сближават с Кейти, но не съм сигурен до къде ще стигне това след като основното Лоугън оръжие няма патрони вече.Satisfied
По същото време върви някаква изключително протяжна боза с Шийла, която само мрънка, че искала да има връзка с 'my son and my grandson' вместо като типичната психо Шийла да направи нещо по въпроса.

По-интереснен е сериала от периодите с нон-стоп Хоуп и Лиъм, но това може би са едни от най-абсурдните епизоди на ДиК.

# 376
 • Мнения: 5 644
JoyЗа Ерик "преводачът" е пуснал жесток лаф Joy

Смели и красиви спойлери за седмицата на 4 октомври:
Гореща тема:  Първо Шейла, после Парис ... предстои ли бракът на Стефи да бъде изправен пред още една заплаха ? Плюс това, защо Ридж и Брук трябва да заемат всяка проклета седалка в къщата!

Смели и красиви спойлери за понеделник, 4 октомври:
Надеждата предлага емоционална подкрепа на Фин в настоящата му дилема с Шейла. Хм, да, ние вече сме минавали по този път и той води до това, че единият или другият - или и двамата - улавят чувства. Насочваме ли се към още един кръг от легендарното съперничество на Стефи и Хоуп ?
Когато Ерик преживее епично прозрение за сегашното си положение, ще открие ли, както подозираме, че жена, различна от съпругата му Куин , е в състояние да примами вътрешната му медена мечка от хибернация? Joy

Смели и красиви спойлери за вторник, 5 октомври:
Въпреки че съпругът й, а не брат й, наклони ухото на Хоуп, Стефи се притеснява от чувствата на Томас към някогашния обект на манията му. Възможно ли е да усети, че връзката му със съпругата на Лиъм може отново да се засили?
Забравяйки за момент увлечението на Парис с Фин, тя започва да флиртува със Зенде, докато той проектира линията Надежда за бъдещето. Ще искрящите искри ще му дадат ли нова, хм, надежда и за бъдещето?

Смели и красиви спойлери за сряда, 6 октомври:
Възползвайки се максимално от факта, че за момента излиза както от кучешката къща, така и от затвора, Лиъм организира романтично и страстно среща за Хоуп. По -добре е и те да му се насладят, преди той да отиде и да направи нещо, което ни принуждава да добавим към обзора на всички негови коварни решения .
Парис и Зенде почти гарантират, че ще имат топка, когато го води на среща на стадион Доджър. Всъщност, докато те са там, тя доставя голяма изненада!

Смели и красиви спойлери за четвъртък, 7 октомври:
Без блуждания по отношение на Зенде: Той дава да се разбере, че иска бъдеще с Париж. Но, като се има предвид нейното влечение към Фин, може ли да се обвърже с нахалния дизайнер? И щеше ли да бъде толкова разтревожен, ако Зоуи внезапно се появи в Лос Анджелис ?
Когато неочакваният посетител пристигне в Лос Анджелис, в багажа им има скрити драми. Въпросът е чий живот ще бъде обърнат с главата надолу от присъствието на този герой сред тях?

Смели и красиви спойлери за петък, 8 октомври:
Когато Шейла задейства нов план, за да влезе между Стефи и Фин, трябва да се чудим дали е взела под внимание нашия наскоро излюпен сюжет, който ще гарантира, че ще получи всичко, което иска . Ако е така, има ли начин Стефи да защити не само Хейс, но и лековерния си съпруг? Говорейки за кого…
Когато Фин се почувства виновен, че пази тайна от Стефи, ще се довери ли отново в Париж? Това може да направи решението й относно бъдещето със Зенде още по -сложно, отколкото вече беше!

# 377
 • Мнения: 5 644
Смели и красиви спойлери за петък, 15 октомври:
Бил, Кейти избухва в луд B&B
В резюмето на петък Куин отива да приключи с Картър , който я моли да избяга с него! Плюс това, Зенде реагира на новините на Париж и отчаяният Бил моли за нов шанс с Кейти!
Бил полага много усилия, за да оправи нещата с Кейти, но дали това ще има значение в този момент, тъй като изглежда, че Брук е определила сестра си да заеме мястото на Куин с Ерик? Всички знаем, че каквото иска Брук, Брук получава! Което също поражда въпроса: Как Дона ще реагира, когато братята и сестрите й са намушкали нож в гърба ?!
Звучи като началото на края, когато Ерик застава и отправя сърцераздирателно искане от Куин. Ще настоява ли тя да продължи живота си без него, тъй като той няма представа как да я задоволи в спалнята, предвид еректилната му дисфункция? И ако е така, ще се наложи ли дизайнерът на бижута с гореща тръска да остане до него и да се откаже от Картър, или тя ще се съобрази с неговите желания и ще се изнесе, както Ридж така горещо се надява ?!

Смели и красиви спойлери за седмицата на 18 октомври:
Накратко в епизодите Bold & Beautiful следващата седмица , Кейти се чуди на Картър дали има друг мъж за нея освен Бил.
Едва миналата седмица Кейти се разплака, като си спомни, че Бил говори за сестра си Брук като за любовта на живота си. Като се има предвид колко дълбоко е това нараняване, ще има ли шанс, когато даде всичко от себе си в опит да спечели доверието на Кейти?
Сега, когато тяхното сексуално споразумение, одобрено от Ерик, е било подложено на вниманието на Форестърс, връзката на Картър и Куин достига повратна точка. Ще решат ли най -накрая да бъдат заедно или ще решат да отрекат връзката си и да се разделят завинаги?

Смели и красиви спойлери за вторник, 19 октомври:
Парис и Зенде извеждат връзката си на следващото ниво, но нещо ни подсказва, че дизайнерът е по -добре да се наслаждава на тази близост, докато трае. Тъй като Томас проявява интерес към красивата и талантлива г -жа Бъкингам, е само въпрос на време всички те да бъдат добавени в нашата фотогалерия от най -запомнящите се любовни триъгълници на шоуто .
Когато Бил прекъсва момент между Ридж и Брук, за да поиска услуга, това може да е свързано само с Кейти. Със сигурност на Ридж не може да се разчита, че ще помогне на неговия враг, но дали Брук ще се съгласи да каже добра дума за отчаяния мъж, когото някога с ентусиазъм нарича „Жребец“?

Смели и красиви спойлери за сряда, 20 октомври:
Явно не се задоволява да позволи на Куин да взема собствени решения за живота си, Ерик поставя Картър на място относно намеренията си със съпругата си. Дали невероятният изпълнителен директор ще признае, че иска да направи дизайнера на бижута свой собствен?
Зенде се доверява на Хоуп за фантастичната нощ, която той сподели с Париж, което ни оставя притеснени, че тя може да се окаже хваната в средата на своите дизайнери Надежда за бъдещето, ако Томас също признае, че се интересува от красотата.
И ако смятате, че потенциалната битка е нещо, изчакайте, докато получите натоварване от „епичната битка“, която провокира смъртта на Bold & Beautiful стипца на екрана -и защо той не мисли непременно, че това е краят на неговия герой.

Смели и красиви спойлери за четвъртък, 21 октомври:
Оказа се, че Брук забива нож в гърба на Дона, като казва на Кейти „да бъде там“ за Ерик, но в крайна сметка блондинката идва за средната си сестра, когато я подтиква да приеме чувствата си и да се бори за мъжа, когото обича.
Вечно поклащащата се Шейла се възползва от възможността с Дийкън, когато забележи наблизо Фин и Хоуп, но дали манипулацията ще й донесе резултата, на който се надява? Познавайки Шейла както ние, добре е да го направим.

Смели и красиви спойлери за петък, 22 октомври:
Тя стреля, отбелязва! Когато Хоуп и Фин свидетелстват за Шейла и Дийкън, децата на съучениците са изумени. Но какво идва след това? Ще може ли дяволът да ги манипулира, за да й даде желаната реакция? Може би можете да се досетите какво ще направи Хоуп след това, като разгледате фотогалерия от нейните минали стъпки ... и грешки.
О, ние сме в небето на мечетата, четейки това! Ерик е трогнат, когато научава за истинските чувства на Дона. Ще може ли секси блондинката да успокои притесненията на бившия си съпруг да се озове сама, ако се раздели с Куин ... и може ли тя да помогне за решаването на проблема му и в спалнята?

  # 378
  • Мнения: 876
  Google преводач както винаги знае как да разсмее Grinning почти колкото самия сериал.  

  Къде е Elmindra по време на този период, в който Парис е пробутвана в почти всеки епизод и сценаристите отчаяно се опитват все някъде да й намерят мястото... Ох не мога, толкова забавно ми става като се сетя как се нанесе у Стефи и се канеше да скочи на Фин, а после изведнъж решиха да я метнат на Томас и затова се нанесе и при него, а междувременно продължи романса със Зенде и днес даже се отдадоха на чувствата си.Satisfied Вярно, че в този сериал отдавна не се очаква изграждане на логични персонажи, но това е една безкрайна задънена улица...

  Темата доста замря напоследък, може би е крайно време да изместим акцента от ДиК към други американски сериали и да се привлекат други потребители.

  # 379
  • Мнения: 5 644
  Сменете името на темата или направете нова.
  Аз в момента просто не гледам американски сапунки, но бих влизала да прочета нещо понякога- навик 😀

  Общи условия

  Активация на акаунт