Шестокласници през 2020/2021

• 28 170
  • 810
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ston, страхотен младеж! Зад тази лекота, с която изпълнява всичко, се крият часове, месеци, години упорит труд и време, прекарано в залата - пожелавам му да е много щастлив и успешен и спорта винаги дам у доставя удоволствие и удовлетвореност (че такива мръсни игри има в много спортове, не ми се говори)

Уча.се се ползвва от наборката ежедневно. Още е валиден миналогодишния абонамент, но скоро ще изтече. Вероярно ще го подновя, че не мога да рискувам с друго. Слуша всеки урок от разказвателните. А и баткото епизодично поглежда някоя биология/география, но само защото има наличен акаунт, за неговите спорадични включвания не бих давала тази сума.

# 466
Благодаря, момичета. Наистина е добър, въпреки че сам той хич не си вярва. Всички от отбора му, пет момчета са, са адски добри. Особено едното хлапе, то е 2009, е толкова талантливо, направо ти пълни очите и душата като го гледаш как играе.
Той мърмори от време на време как искал да се отказва вече. Не за друго, ами с тренировки и училище много малко време му остава за игри на компютъра, гледане на тъпи клипчета в Тик ток и тубата Sad И точно за това аз държа да тренира. Ако не са тренировките, ще прекарва страшно много време в празни занимания пред екрани. Ученето му ще е пак същото. Затова по-добре в залата. Ползите са много повече от минусите каквито разбира се също има.

# 467
Имате ли наблюдения от тези книги, или някоя друга подходяща за бурните емоционални и физически промени на момчетата и момичетата за тази възраст?
Имам една от моето детство, но не знам дали няма да се стори демоде или стара. Иначе е много стойностна. Мерси.

# 468
Утре мойта ще е на имунизация, преди три дена ми е звъняла сестрата да ни каже, обаче кой да вдигне телефона като не изсписва име а само номер ( нова е и номера не ми е в списъка с контакти ), пиша sms и малко след това получавам такъв в отговор че не е моб. оператор а за имунизация, та бая ми се посмяха мойте на акъла, мойта пък не искала да изпуска 6 и 7 час но няма избор, не ми се ще да мъкнем раницата с бумагите и да хойка с униформата.
Най - после ще свършат тези 6 почивни дни, видяха ми се цяла вечност когато е през учебно време, при нас се натрупаха толкова защото в сряда почиваха заради спортния празник в училище а четвъртък имаха патронен празник, присъстваха за около 30 мин. и до там, което си е като разходка до там и обратно, нищо особено не са правили.
И учителят по география се връща от утре в училище, да видим децата как ще се държат.

# 469
  • Майничка
Имаме първата и още една, "Книга за момичета" или нещо подобно, бях я купила на щерката в 3 клас, а на племенниците - момчешкия еквивалент. Още си ги преглеждат, заемаха на приятели и т.н.

# 470
Извинявам се, ама не можем да си намерим учебника по история и вече електронно четими учебници на просвета не са достъпни свободно.
Може ли да помоля някой ако има възможност да ми снима и прати урока за възникването на исляма от "просвета"?
Ще съм много благодарна.

# 471
  • София
Извинявам се, ама не можем да си намерим учебника по история и вече електронно четими учебници на просвета не са достъпни свободно.
Може ли да помоля някой ако има възможност да ми снима и прати урока за възникването на исляма от "просвета"?
Ще съм много благодарна.

Кой от двата учебника

# 472
  • Майничка
Ra2, дай мейл, втората страница е твърде тежка, за да я кача в съобщение.
П.П. Синият учебник.

# 473
  • София
На e-prosveta с регистрация са четими учебниците

# 474
Ще съм много благодарна.

Кой от двата учебника

Втория, синия

# 475
На e-prosveta с регистрация са четими учебниците
не се получи, опцията тествай безплатно я няма.
Евето, Гаргамела, благодаря ви.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:10 от ra2

# 476
На мен ми се отваря електронния учебник по История.
Безплатна регистрация имам още от началото на учебната година.

ra2, имаш ли регистрация?

# 477
Нямаме предходна регистрация. Връщам жеста със сниман урок за исляма от учебника, по който съм учила аз на времето-издаван е в 1982 г [/img][/img][/img][/img][/img]

# 478
не мога да го закача от таблета, ще опитам отново

# 479

Разгеле, успях!

Общи условия

Активация на акаунт