Шестокласници през 2020/2021

• 28 166
  • 810
  •   1
Отговори
# 495
При нас няма анкета, но няма и основание за това.

# 496
При нас са пуснали анкета дали искаме ДО, вероятно из цяла София де, не е само при нас. Интересно ми е дали е за цяла България. От другите градове получихте ли я?

Да, пратиха на всички май. Аз не съм я попълвала, но ММ да.

# 497
  • Пловдив
Гледам пасти обсъждате.Препоръчвам я от 2-3 години.Добра е ,концентрат и наистина работи.
http://www.ajona-bg.com/

# 498
При нас анкета няма. Болни има в града, но... Да видим до кога ще се правят, че проблем няма. Раздвоена съм между присъственото и ДО, но много искам ако е присъствено да има мерки, а не да чакаме да пламнем и тогава да викаме олеле какво се случи. Никакви мерки няма при нас. Смесват се класове постонно. Учителите са без маски. Все едно сме в друг свят.

# 499
  • Русе
При нас са пуснали анкета дали искаме ДО, вероятно из цяла София де, не е само при нас. Интересно ми е дали е за цяла България. От другите градове получихте ли я?

Да, получихме я. Аз съм от Русе и гласувах "за" дистанционното, етествено.
Има ли значение от кой гугъл профил съм влязла?

# 500
Имахме анкета във Варна още миналата седмица. Не се наканих да я попълня тогава, но сега да.

# 501
Моята също днес има контролно по ЧП, а вчера не се сетих да я попитам дали хубаво си е преговорила... Относно анкетите, тази учебна година не съм попълвала такава нито за малката, нито за големия (са ми пращали), а съм от София.

При възпален венец на мен много ми помогна, а и периодично ако се наложи ползвам паста за венци Пародиум (за възрастни). Спасявало ме е да не ходя на зъболекар, защото макар да имам усещането че ме боли зъб, се оказва че е от венеца и след намазване проблема си тръгва.

# 502
Контролното по ЧП било четири задачи.
Ако наистина е било само задачи за решаване, ми се струва, че не е много правилно да е така. Но нека да го върнат и да се убедя лично за какво става въпрос. Било трудно.

Къде я получавате тази анкета? В електронния дневник ли?
От Добрич съм. Вярно, че при нас положението е малко по-добро.

# 503
За шестокласничката направих анкета преди ваканцията, но никой не ни е пратил обобщени данни. Както и спряха да ни пращат информация за епидемичната обстановка в училище. Което до някъде е добре: щом няма нищо, значи няма нищо. Blush
Или как беше - липсата на новина е също добра новина.
За второкласника нямам анкета, а много учители отсъствали от ДРУГИ вируси. Сигурно нямат средства за тестове хората, или са си взели болничен от страх....

# 504
  • София, в момента в любимото ми село Железница
От София съм и двете деца учат в различни училища. Анкета не съм получавала и не съм попълвала.
utro77, това с контролно по ЧП само със задачи ми се струва много странно. Те и големите по Физика не правят контролни само на задачи.
Моя трябваше в миналия четвъртък да прави контролно по ЧП. Аз се сетих в неделя да попитам как е минало, а той няма спомен дали са го направили или не. Flushed Laughing

# 505
След двуседмично обучение онлайн в нашето училище днес присъствено се върнаха 5-7 клас. В класа на набора са били само 6 деца, останалите са били онлайн. Той каза, че е било супер така и щял да е щастлив да може да си ходи на училище в минорен състав. Идеална дисциплина, спокойни часове. То при 6 деца няма как някой да шуми. Ще видим докога ще е така.
Сега запраши на тренировки.

# 506
Включиха я в групата на карантинирания клас, но късно, чак към обед. Така или иначе обаче всички имат много свободни часове, защото много учители отсъстват. От  карантинираният клас вероятно е имал само 2, поради отсъствието на останалите учители.

# 507
  • София
На мен не са ми изпращали анкета. Против ДО съм.

# 508
И на мен не са изпращали анкета. В София сме.

# 509
И аз нямам анкета-от София съм.

Общи условия

Активация на акаунт