Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 48

• 30 445
  • 798
  •   1
Отговори
# 420
Simple Smile Дори средновисока жена на висок ток ще трябва да се наведе по същия начин в която и да е кухня.

# 421
  • София
Премерих се на моята кухня. Раменете ми малко минават долната линия на горните шкафчета. Към 1.83 съм.
Т.е. момичето от видеото е около 1.80 заедно с високия ток. Ако кухнята е като моята. Сигурно около 1.70 без тока.

# 422
Е това според мен е направено като хората, и не би трябвало човек да се навежда ?

# 423
разбрах. вие като не можете да си почистите килима и имате алергии ... аз трябва да не по;звам такъв и да изхвърля моя . нямам думи просто.

А, кво стана, видя ли колко е субективно? Май схвана основната идея, макар и малко out of context 😉

# 424
  • София
Малко сме извън темата, има си тема за кухните. Но при мен грам няма неудобство. Аз не се навирам плътно до стената, за да пия вода от чучура. Все пак ръцете ми не са по 30 см. Стоя прав, като ползвам мивката. Премерих се, като си сложа ръцете под чучура, имам 1 педя напред, от носа си, до горните шкафчета.
Не виждам как да е иначе. Всички кухни са така. Изцяло да елиминирам горни шкафчета не е опция. А поне 30 санта си е добре да има. Да сложиш големи чинии, тенджери, тиган, аспиратор.

Бтв, снимките, които си дала са също стандартни. 60см отстояние нагоре, 30см дълбочина горе, 60см дълбочина долу. На видеото е съвсем същото. Просто вграденият хладилник го закрива.

# 425
Аз не се сещам да съм виждала кухня, в която горните шкафове да не са една идея навътре от долните 🤔 Малко ме съмнява да е възможно, то и високо да е, пак е неудобно.

# 426
разбрах. вие като не можете да си почистите килима и имате алергии ... аз трябва да не по;звам такъв и да изхвърля моя . нямам думи просто.

А, кво стана, видя ли колко е субективно? Май схвана основната идея, макар и малко out of context 😉

Отдавна съм я схванала. Не трябва да се противоречи на бизнеса и боклуците каквито и да са трябва да се пробутват . Под всякакъв противоалергичен предтекст. Всичко друго получава достатъчни основания да бъде критикувано.

Но какво пък. И с гумата и с пластмасата да става бизнес . Нали това е целта .

# 427

Бтв, снимките, които си дала са също стандартни. 60см отстояние нагоре, 30см дълбочина горе, 60см дълбочина долу. На видеото е съвсем същото. Просто вграденият хладилник го закрива.
Възможно е и да съм станала жертва на някаква зрителна измама, подсилвана от странните напади на девойката . Просто очаквах да си мушне главата под шкафа за да извърши някаква дейност с чешмичката. Както и да е, няма значение, да приемем че съм се заблудила визуално и нещата са стандартни.  Все пак можеха за един милион долара едно малко кухненско островче с мивка да благоволят, те скръндзите дори ваничка за плакнене са спестили като гледам. За сметка на това са рекли да си измият греха с 5 сантиметра дебел термоплот, все едно булчето ще разфасофа със сатъра на него прасето на Коледа . Много грозна кухня. Моята е по хубава Laughing.

# 428
Малко сме извън темата, има си тема за кухните.

Нема се  плашиш, тука е така...

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:43 от левскарката

# 429
  • София
Гледам, че ЦКБ от лихва 2.6, вече предлагат 2.55. Не е голяма разлика, но е понижение. Преди няколко месеца мислеха, че ще им се покачат лихвите и следователно цените на имотите ще паднат, обаче явно реално не се случва точно така. Вчера говорих с майка ми и каза, че във Враца имотите държат цени 600-800евро за м2. Което е доста за там. И хората купували...  Ако лихвите продължат да падат, не виждам как ще поевтинеят имотите.

# 430
  • София, Bulgaria
Малко сме извън темата, има си тема за кухните.

Нема се се плашиш, тука е така...
Може и ти да се опиташ да поведеш дискусия по темата.

# 431
...и аз искам да знам сичко... но...уви
Влизах тук в темата, за да се информирам по предназначение.
Давам си сметка, че това е форум (още повече анонимен) и всеки може да се излага колкото иска, включително и аз. Разбира се, щом правилата на форума позволяват, може да си бръщолевим за какво ли не. Но има безкрайно много теми, всяка от тях с различно заглавие. Разбирам и че сте си намерили ниша тук, да си приказвате в тези няколко имотни теми. Но е въпрос на усещане да не разтегате непрекъснато локуми за абсолютно всичко, чат-пат за имоти.
Защото има хора, които искат да напишат или прочетат за имоти, да попитат нещо, а въпросът им в момента, в който е написан се загубва между 20-30 излишни коментара, встрани от заглавието на темата.
Пак ли не ме разбрахте? И не се карам, а намеквам...

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:50 от левскарката

# 432
Моето мнение-няма как рязко да поевтинее нещо в което основно ще стоим през следващите години. Все едно за кой град иде реч. Забравете всякакви пътувания с цел туризъм минимум за следващите 2 години. Всеки ще се върти около домът си, където и да се намира той. Много имоти ще бъдат оттеглени от пазара. На него ще присъстват най-вече тези НС, в стил комплекси - две селца в една сграда...т. Е. много хора на едно място.
А и при отрицателните лихви на депозитите, НИ са едно от местата за спасение от инфлацията.

# 433
Е, не винаги има какво да каже човек точно пък, тя темата по голяма от Война и Мир е станала и е естествено да липсва конкретика . Но по принцип повечето неща които се пишат са по някакъв начин съотносими към недвижимите имоти. Когато има конкретен въпрос се отговаря веднага, според възможностите, знанията и желанието на участниците. Не съм забелязала някой да е пренебрегнат. Да, приказваме си , но това я държи жива темата, а и нас Laughing. Възприемам я също и като място за убиване на време, и не виждам нищо лошо. Колежке - който е решил да продава, той си продава. Който е решил да купува - той си купува, независимо какво са написали някакви мами в някакъв форум, дори повечето участници на пазара едва ли и подозират за нашата тема. Не бива да се ядосваш. Когато забележа че няколко страници са изпълнени с постове например за паважа и инфраструктурата на някой квартал за когото само съм чела (непозната и безинтересана за мен ЛИЧНО материя, но не и за други участници ), просто скипвам. Не се ядосвай, толкова по несправедливи неща има около нас, това  да не ти кахър дори Laughing Темата си е поучителна, и всеки научава по нещо от нея.

# 434
  • София
Без екскурзии , без Мол-ове , без заведения може.
Без жилища, лекарства и  хранителни магазини не може.
Това е извода на Пандемия кризата...

Даже селските имоти се раздвижиха, та какво остава за жилища в големите градове Thinking

Общи условия

Активация на акаунт