Частни училища-информативно-дискусионна тема 43 - back to school

• 41 292
  • 810
  •   1
Отговори
# 525
При нас си карат нормални часове по 40 минути

# 526
Мина целият клас  вече една карантина. Часовете са си по 40мин. По 20 мин. ми се струва много малко-докато започнат и трябва да свършват... А часовете пред екран общо са си доста....-те и в междужасията  са пред екрана, защото си говорят, показват разни неща  и "тичат" от класна стая в класна стая.... Grinning

# 527
Здравейте,
Следя темата отдавна , но не си спомням да е коментирано . Интересувам от ПУК в Питагор .Натоварват ли децата много.Остава ли им време за игра и спорт . Това което най ме вълнува - в края на годината имат ли изпит , за да продължат в първи клас - има ли вероятност да отстранят детето от училище, ако не се справя според техните изисквания . Направило ми е впечатление , че в училището се правят вътрешни изпити всяка година , за отсяване на несправящите се деца. Вече от няколко лични познати с деца в училището ( в периода 1-4 клас)  чувам , че им се налага да ходят на допълнителни уроци за да " държат ниво " . Моля за  пресни впечатления .

Здравейте,
имам дете в Питагор, сега е 1-ви клас, миналата година беше ПУК там. Предвид това, че децата приключиха учебната година с ДО, по време на лятното училище им бяха направили някакъв тест/изпит и всяко дете се среща с психолога на училището. Това е по-скоро, за да се ориентират за нивото на децата. Няма отпаднали, всички продължиха, като разпределиха децата в двата първи класа. Нямам представа как стана разделението на децата, може и да е било спрямо резултатите от вътрешния тест. Относно натоварването в ПУК - имаше и време за игра, имаше различни допълнителни занимания - танци, спорт, шах.... Стаята на ПУК не е типичната учебна стая, има и играчки. Децата се чувстваха чудесно и научиха много. Имайте предвид, че от тази учебна година учителката на ПУК е нова и нямам наблюдения как протича учебния процес при нея. За първи път чувам, че деца от Питагор имат нужда от допълнителни уроци. Вътрешни изпити има, за да се следи нивото на децата и да се обръща внимание на тези, които имат нужда.

# 528
Здравейте! Следя отдавна темата! Трябва ми актуална тема за СС и ЧоУ ПЕтър Берон! Става въпрос за 1 клас прием. Проблемът е , че приемът е малък и ако останем да изчакаме изпитите на СС и не я приемат има шанс да останем без училище. Имаме час другата седмица в Петър Берон.

# 529
  • в страната на чудесата
Е баш за Петър Берон ли сте се разбързали.

# 530

Да, моля да споделите мнение

# 531
  • в страната на чудесата

Да, моля да споделите мнение
Моят личен опит е отдавна. Но няма индикации главата да се е променила, нито бизнес модела. Училището като качество е съизмеримо с кварталното, освен малките и тъмни стаи. Това, което знам от близки деца напълно съвпада с личния ми опит от преди няколко години, който може да проверите назад с темите.
Но все пак побързайте, да не би да не ви вземат след уречения срок, че напливът е голям Simple Smile
Сегаааа, ако кръчмите останат затворени още малко, фолка може да освободи места...

# 532
  • София
Аз само да вметна, че като се логвате с FB , веднага виждаме коя сте Grinning Иначе е коментирано доста ПБ назад в темите. Фенси добре е описала.

# 533
  • в страната на чудесата
И аз да вметна - много подходящо училище ми се струва като се размисля

# 534
Аз само да вметна, че като се логвате с FB , веднага виждаме коя сте Grinning Иначе е коментирано доста ПБ назад в темите. Фенси добре е описала.
Незнам , коя смятате , че съм , но наистина не ви разбрах ...

# 535
  • в страната на чудесата
Кротко.
Вижда се ФБ профил

# 536
Кротко.
Вижда се ФБ профил
Xaxax, тонът ви е много неподходящ! Направете си хубаво справката и тогава ми говорете по този начин!

# 537
  • в страната на чудесата
Xaxax, тонът ви е много неподходящ! Направете си хубаво справката и тогава ми говорете по този начин!

Маци, коя да си дето се интересува от Петър Берон в бг мамма...
Ей са Ша изтичам да се осведомя.

Забележката беше мил начин да запазите ако желаете анонимност поне привидна. За това е нужно да се благодари. Не съм сигурна дали това стига до двете клетки.

# 538
  • София
Лейка, остави.. ти му правиш услуга, то скача!

Никой не иска да си прави справка за вас, но ако поиска може. FBID е уникално за всеки потребител и по него се вижда коя сте, ако желаете да сте анонимна, променете прякора си. Честно казано лично нас не ни интересува коя сте, но тук четат от ръководствата на училищата.

Като се замисля, Петър Берон би бил страхотен избор за вас.

# 539
Здравейте! Следя отдавна темата! Трябва ми актуална тема за СС и ЧоУ ПЕтър Берон! Става въпрос за 1 клас прием. Проблемът е , че приемът е малък и ако останем да изчакаме изпитите на СС и не я приемат има шанс да останем без училище. Имаме час другата седмица в Петър Берон.
Ей много сте гадни. А жената следи темата.
От темата ви е ясно,  че СС и Петър Берон в тази тема не са сравними.
Счита се, че приема в СС е труден а в Петър Берон влиза всеки който пожелае.

Аз бих се разбрала в Петър Берон да платя една месечна такса за запазване на място. Ако приемат детето в СС и го запишем просто горим едни пари.

Или вариант 2 изчаквам СС и тогава отговарям на Петър Берон че искам да запиша детето при тях.

Общи условия

Активация на акаунт