Лаковe за нокти - 144

• 36 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Честит Рожден Ден, Миленка!
Бъди жива, здрава и много щастлива. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Арабескче, много стилно и красиво. Чуден маникюр. Heart Eyes
Георгиева, просто прекрасно ти се е получило. Много, много ми харесва. Heart

# 286
  • на последния етаж
Честит празник, Милена! Flowers Rose
Една странна комбинация - Catrice 47 и GR 45:

# 287

Не успях да уловят красотата на този лак...
H &M 501
https://www.instagram.com/p/CGwgiGHjDyI/?igshid=1c3xbbr47fr42

# 288
Mоже ли съвет от вас,момичета? Напоследък кожичките околу ноктите ми са в ужасно състояние–сухи, стърчащи на всякъде.Дайте препоръка за крем,масло с който да ги третирам.Със застудяването на времето положението излиза извън контрол.Благодаря на отзовалите се!

# 289
Mоже ли съвет от вас,момичета? Напоследък кожичките околу ноктите ми са в ужасно състояние–сухи, стърчащи на всякъде.Дайте препоръка за крем,масло с който да ги третирам.Със застудяването на времето положението излиза извън контрол.Благодаря на отзовалите се!
Маслото за нокти на Икаров! За мен то е най-доброто. Един път седмично (всяка неделя) преди лакиране нанасям гела за кутикули на Eveline, изчаквам 2 минути, избутвам и режа с клещи. Става бързо и лесно, а всяка вечер мажа с маслото преди лягане.

# 290
Може и с крем за крака да помажеш ръцете. Иначе аз ползвам масло каквото ми падне, вечер го слагам, че не обичам да ми е мазно, но ако имаш възможност може и по-често.

# 291
Миленка, честита да си! Бъди много здрава и обичана! 💐💐💐

Иначе рициново масло, ползвам го и за веждите. 😁

# 292

Балсам за устни. Втриваш в около нокътната плочка. Вечер преди сън- задължително.

# 293
  • Измир
Миленка честито, да си жива и здрава!
Аз ползвам различни масла за кожичките. ГР, Флормар, Мавала...  Всички вършат работа. По един път на ден втривам. Кожички само избутвам, не режа.
Вчерашният лак развалих на 3 пръста и снощи го замених с този.

# 294
Миленка честито, да си жива и здрава!
Аз ползвам различни масла за кожичките. ГР, Флормар, Мавала...  Всички вършат работа. По един път на ден втривам. Кожички само избутвам, не режа.
Вчерашният лак развалих на 3 пръста и снощи го замених с този.
Колко прецизно нанесен перлен лак ...балсам за окото !!! Браво

# 295
Олгарита, божествен е този лак! И е права Мамето- много прецизно нанесен Heart
Маме, страхотен маникюр...и този лак ХМ също! Heart Eyes В нашия ХМ обикновено има по-телесни, керемидени, бежови и кафяви нюанси...а явно имат и доста по-интересни цветове по принцип Blush
Милена, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и любов- най-важните неща! Hug
Разбира се, харесах всички маникюри преди това, но да не изброявам, че ще пропусна някоя Wink
Аз не режа кожичките. Използвам емулсия за избутване, ел. пила понякога за ексфолииране, масло за кожички, а най-често- крема за ръце от Лидъл с жълтата капачка Q10. Взех си и SOS кремът им, но го нанасям само вечер и то само ако кожата ми е по-суха от обикновено. Иначе мога да препоръчам и мазане с кокосово масло, с краве масло и със зехтин- също се отразяват много добре! Grinning

# 296
  • Измир
Mame, казано от теб значи много за мен 😊, благодаря!
Долче и на теб 🥰.
Заслугата е изцяло на четката на Пастел. Средно широка и обла. Консистенцията на лака е чудесна. Покрива още от 1 вия пласт. Съхне сравнително бързо и с приемлива трайност.  Горещо препоръчвам марката Пастел. Цената е като на обикновен Флормар. Само да добавя, че на снимките съм без топ лак.

# 297
Честит рожден ден, Миленка! Много здраве, късмет и усмивки 🎂🎂🎂
Маме, Олгарита, Лита, жестоки цветове и нокти!
Георгиева, както винаги страхотен маникюр!
От мен пясъчен Перфект, на който не се даомера и Бел 44.

# 298
Есито с частички се оказа пясък някакъв, но не е лош. Не съм фен на пясъци, но ми е коледен цвят и ще си го нося за настроение.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 299

Perfect номер 530

Общи условия

Активация на акаунт