Лаковe за нокти - 144

• 35 985
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Разкош.... Heart Eyes

# 31

Брокатчето не се вижда много, много. Червеното на БЕЛ е. Но... Мнооого съм доволна от тази основа и капките на есенс ❤️
Би ли споделила повече впечатления от основата? 😊 Как се държи? Има ли формалдехид? Искам и аз да я пробвам.
Иначе имам капките, но при мен действат само ако съм с бързосъхнещ топ лак.. ако съм с някой бавносъхнещ - изобщо не ускорява изсъхването на лака. 🤔

# 32
Георгиева, тиквеният ГР гел шайн е номер 52.
Много хубав цвят, но при мен вече падна една люспа от палеца, има-няма след 24 часа Unamused

# 33
  • София
Новата тема почти от началото е изпълнена с красиви лакови изпълнения! Все така да бъде!
Те са си направо професионална изработка. Благодаря на всички дами, които дават и добри съвети и насоки.

# 34
И при мен красивият зелен ГР Гел шайн се съдра да се отлепва, цепи, да пада като накъсани парченца тиксо...не знам какво е това чудо! Flushed От лака ли е, не се сработва с базата и топа ли...но е много дразнещо!

# 35
Аз предните носих с база на ГР, сега съм с anti split на essence - все същото.
Междувременно пък серията city color ми е много трайна.

# 36
И аз от Сити калър съм много доволна!

# 37
Много красиви маникюри и в новата тема Heart Аз пресрещнах една врата с лявата ръка и счупих 4 нокътя наведнъж, изрязала съм ги до дъно, лакирам, но не ми се показва. Минала съм през доста бази и заздравители, след фаворитите ми Absolute New York Garlic Nail Treatment и ANNY Liquid Nails , от които бях много доволна ( за разлика от портфейла ми), сега съм минала на бюджетен вариант, от който също съм много доволна и препоръчвам с две ръце:

Като фен на хорър жанра харесвам Хелоуин най-вече заради телевизионната програма Joy, не декорирам и не празнувам, но преди няколко седмици разглеждайки из алиекспрес не се сдържах и поръчах малко печати на тази тематика, да видим дали ще пристигнат за тази година, или ще остават за следващата.

# 38
Ауу, Маме, красота. Heart Eyes
Всичките ти произведения харесвам, но в някои просто ми остават очите. Този сегашния е от тях. Heart

Уф, покрай обсъждането на Хелоуин, така ми се прииска да се "натиквя", ама пусто като не мога да рисувам, пък и ваденки такива нямам, май ще викам Блъдчето на помощ. Wink Може все пак да опитам да нарисувам някакво подобие на тиква, ако стане ще покажа, ако ли не ще си мълча като партизанин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
Джасте, не си казала. Веднага давам насоки. Ето даже този step by step ми изглежда постижим, мисля че ще успееш да се натиквиш Grinning

# 40
Само веднъж, като ученичка се бяхме облекли в любими герой за този празник.Даже ни беше срам да искаме лакомства.Всеки донесе лакомство в училището,музика и мина.Веднъж или два пъти си направих,но не ми хареса на ноктите.Общо взето не ми е на сърце.Виж Лазаров ден е друго.И от снощи:ваденка,essense основен,catrice e броката.На слънце е ....

# 41
  • София
Благодаря за новата тема. Опитвам се да свикна с хелоуин, защото все повече деца около нас го празнуват.  Нямам лепенки, а печатите трябва да ги прегледам и с удоволствие бих си правила разни неща.
Малката ми си счупи ключицата, та сега и тя е в нас. Понеже вчера котетата бяха послушни, успях да се лакирам с голден роуз 45.

# 42
Господи, как успя да си счупи ключицата!?!?!? Бързо възстановяване на шеметната ти щерка, а на теб - здрави нерви и много йога!

Дами, а ще си призная под сурдинка, че пуснах тематична тема заради Мамето най-вече Grinning Много е артистична и оригинална и ни беше обещала цял месец тематично-тиквено-скелетни Grinning Grinning Grinning Пък и ви дадох опцията да покажете какво не ви харесва Wink

Aз лично колко и да не се приемам с шарени нокти и крещящ грим в ежедневието, толкова ужасно обичам да се маскирам/гримирам/почерня нокти за Вси Светии. А какви купони ставаха в ерата преди Ковида... като ти дойдат 5 различни мъжове направени на Тръмп и 7 девойки като Фрида Кало, като отпочнем пиенетo и класирането на костюми и грим... купон ви казвам! И децата са толкова щастливи и изобщо не е в бонбоните щастието... както и да е! Мисълта ми е, че този конкретно "празник" дава възможност да бъдем за една вечер толкова необикновени и артистични и неортодоксални и шарени и безвкусни, колкото не можем да си позволим да бъдем през останалите 364...

Отпочвам "полутематично" с лилави нокти - лилавото и оранжевото (освен черното) са много Хелоуински цветове Wink

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:48 от Agent Provocateur

# 43
Агентче, ти си просто изумителна. Виждала съм снимки, които си пускала тук във форума от твои превъплъщения за празника, дори по спомен една от тях известно време ти беше аватар и съм се възхищавала на уменията ти за грим и повече от успешно реализираните ти идеи.
Дано отрицателното ми мнение изказано за Хелоуин не се е възприело като негативно по отношение темата на темата. Wink Темата е благодатна и обширна като идеи. Може да бъде изпълнена с всякакви интересни, красиви, нежни или "зловещи" тематични маникюри и на мен ще ми е интересно да видя всеки един от тях.
А след оказаната бърза и навременна помощ от Блъдчето (Блъдче, сърдечно благодаря Hug Kissing Heart) може и аз да покажа нещичко така по темата.

Миленка, бързо възстановяване на малката немирница. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 44
  • Bulgaria
Георгиева, тиквеният ГР гел шайн е номер 52.
Много хубав цвят, но при мен вече падна една люспа от палеца, има-няма след 24 часа Unamused
Аз съм 4-ти ден с него и засега няма никакви поражения. Основата ми в момента е Perfect - Regenerating base, а топ лака го пробвам за първи път сега - Perfect - Speedy dry. Та, ако не успее да издържи една седмица ще го отдам на топ лака и ще пробвам със стария, с който знам, че лакът ми издържа минимум 7 дни.
Маникюра го показах в миналата тема.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт