Лаковe за нокти - 144

• 36 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Зоя Оливера, преди и след Wink Кат сте рекли паяци...

# 76
  • Благоевград
georgieva, извинявай, че чак сега ти отговарям. Да, от ейвънските брокати, новите. Това на картинката в каталога изглежда синьо, а се оказа лилаво 😀 Купих си всичките без златистото, че имам няколко подобни.
Мисля следващият път да се намажа само брокат 😂 много ми хареса какво е джидженко и лъскавко 🤩
Вчера купих 2 ГР от новите, едно оранжево, и едно червеникаво, но забравих намерата.
Какъв номер беше това, което показахте наскоро, тиквеното?

# 77
pepe, прекрасна Зоя!

# 78
georgieva, извинявай, че чак сега ти отговарям. Да, от ейвънските брокати, новите. Това на картинката в каталога изглежда синьо, а се оказа лилаво 😀 Купих си всичките без златистото, че имам няколко подобни.
Мисля следващият път да се намажа само брокат 😂 много ми хареса какво е джидженко и лъскавко 🤩
Вчера купих 2 ГР от новите, едно оранжево, и едно червеникаво, но забравих намерата.
Мисля, че беше номер 52.

# 79
  • София
И аз много я харесвам

# 80
  • София
Ето термолака.

Без топ

С топ

След мокряне със хладна вода

Когато съм на хладно стои по-тъмен.

# 81
Благодаря, Натуся! Харесва ми Simple Smile Можеш ли да споделиш линк? Born Pretty ли е това?

# 82
  • София
Благодаря, Натуся! Харесва ми Simple Smile Можеш ли да споделиш линк? Born Pretty ли е това?
Заповядай. https://aliexpress.ru/item/32909637042.html?spm=a2g0s.9042311.0. … 966279.1578387197

# 83
Господи, как успя да си счупи ключицата!?!?!? Бързо възстановяване на шеметната ти щерка, а на теб - здрави нерви и много йога!

Дами, а ще си призная под сурдинка, че пуснах тематична тема заради Мамето най-вече Grinning Много е артистична и оригинална и ни беше обещала цял месец тематично-тиквено-скелетни Grinning Grinning Grinning Пък и ви дадох опцията да покажете какво не ви харесва Wink

Aз лично колко и да не се приемам с шарени нокти и крещящ грим в ежедневието, толкова ужасно обичам да се маскирам/гримирам/почерня нокти за Вси Светии. А какви купони ставаха в ерата преди Ковида... като ти дойдат 5 различни мъжове направени на Тръмп и 7 девойки като Фрида Кало, като отпочнем пиенетo и класирането на костюми и грим... купон ви казвам! И децата са толкова щастливи и изобщо не е в бонбоните щастието... както и да е! Мисълта ми е, че този конкретно "празник" дава възможност да бъдем за една вечер толкова необикновени и артистични и неортодоксални и шарени и безвкусни, колкото не можем да си позволим да бъдем през останалите 364...

Отпочвам "полутематично" с лилави нокти - лилавото и оранжевото (освен черното) са много Хелоуински цветове Wink

Точно това исках да кажа за Хелоуин !!! Но по- добре едва ли бих успяла да обясня !!! Това е ден в годината ,в който всеки е нещо различно !!! Самата емоция ... За децата също...Браво Агент !!! Изля мислите ми ,през твоята ръка❤️❤️❤️
Pepe... Много красиво!!!
Момичета прекрасни сте !!!
Ще си направя маникюр даже и за Деня на благодарността🦃🦃🦃
П.С. и една Фрида от мен 😂😂😂

https://www.instagram.com/p/CGZOmnAjEcA/?igshid=16ntaf8ral1qb 

# 84

Тина, и на мен ми харесват тези ейвънски лъскавинки Stuck Out Tongue Имам този и още едно оражево - червено и с топ много ми допадат ♥ Тиквеното е 52 номер и аз утре ще го търся Stuck Out Tongue

# 85
Миленка,да се оправя малката палавница!!! Изживяла съм го този ужас ... Малкия беше на 1 година ,когато си счупи крачето !!! Просто кураж и търпение ...минава ,децата забравят , а ние помним до живот !!!!

# 86
  • София
Скрит текст:
Господи, как успя да си счупи ключицата!?!?!? Бързо възстановяване на шеметната ти щерка, а на теб - здрави нерви и много йога!

Дами, а ще си призная под сурдинка, че пуснах тематична тема заради Мамето най-вече Grinning Много е артистична и оригинална и ни беше обещала цял месец тематично-тиквено-скелетни Grinning Grinning Grinning Пък и ви дадох опцията да покажете какво не ви харесва Wink

Aз лично колко и да не се приемам с шарени нокти и крещящ грим в ежедневието, толкова ужасно обичам да се маскирам/гримирам/почерня нокти за Вси Светии. А какви купони ставаха в ерата преди Ковида... като ти дойдат 5 различни мъжове направени на Тръмп и 7 девойки като Фрида Кало, като отпочнем пиенетo и класирането на костюми и грим... купон ви казвам! И децата са толкова щастливи и изобщо не е в бонбоните щастието... както и да е! Мисълта ми е, че този конкретно "празник" дава възможност да бъдем за една вечер толкова необикновени и артистични и неортодоксални и шарени и безвкусни, колкото не можем да си позволим да бъдем през останалите 364...

Отпочвам "полутематично" с лилави нокти - лилавото и оранжевото (освен черното) са много Хелоуински цветове Wink

Точно това исках да кажа за Хелоуин !!! Но по- добре едва ли бих успяла да обясня !!! Това е ден в годината ,в който всеки е нещо различно !!! Самата емоция ... За децата също...Браво Агент !!! Изля мислите ми ,през твоята ръка❤️❤️❤️
Pepe... Много красиво!!!
Момичета прекрасни сте !!!
Ще си направя маникюр даже и за Деня на благодарността🦃🦃🦃

Маме, тоя Ейвън пясък ли е?

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 14:36 от AnMary

# 87
Пепе, ще изпреваря Мамето Stuck Out Tongue По принцип не е пясък, брокат се води, но има абсолютно пясъчен завършек. Имам лилавия и червеникавия и са много красиви ♥ А, с топ са ♥♥♥ Не обичам пясъчен завършек на ноктите и винаги мажа с топ, че и няколко слоя Stuck Out Tongue

# 88
BEL 38, но няма хващане без слънце..

# 89
Зоя Оливера, преди и след Wink Кат сте рекли паяци...

Я как успя да го докараш и красиво и стилно и супер графично! Grinning

Ти самата си артист 24/7/365, но повечето от нас по една или друга причина - не Simple Smile Но се разбрахме чудесно за "същността на Хелоуин" и защо е важно да има "бал с маски и костюми" поне веднъж в годината! Grinning

Креативна до безобразие, вкл. с Фрида!

Общи условия

Активация на акаунт