Лаковe за нокти - 144

• 36 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Леле, толкова време подминавам перлената серия на Флормар, защото ми се струваха скучни, а те да стоят толкова хубаво! Сега ще ходя да издирвам последното лилаво и това зелено, много ми харесаха Simple Smile
PS. + едно синьо, тъмно като нощта Grinning

# 211
Елмайра, да, аз си "заплюх" от перлената им серия и един синьо-черен, като име май беше Blue black 399... Heart Eyes

# 212
Много любимо Кико - https://www.instagram.com/p/CGmzqTljYyw/?igshid=bhjjr5iapdh9
Има много деликатен холограмен ефект, затова го нося, иначе не се харесвам Grinning

# 213
Много любимо Кико - https://www.instagram.com/p/CGmzqTljYyw/?igshid=bhjjr5iapdh9
Има много деликатен холограмен ефект, затова го нося, иначе не се харесвам Grinning
Слагаш ли топ на този хубавец? На мен без не ми харесва щото. Частички виждам, а май нямаше... Забравила съм го по кутиите Grinning

Точно, сложих топ, макар, че лично на мен ужасно ми харесва без топ - такъв сатено-полуматов и много странен, но пък без топ на моите ръце изкарва точно ден! Та вчера го намазах и сложих холо топа, който ми беше под ръка, защото ме домързя да се кача на 2-рия етаж за друг. И разбира се, точно този топ реши да се свие и да обезобрази лака. Отдалече не се вижда, но аз си го виждам и ме дразни неистово, та сега ще го покрия с нещо на бързо и ще се изстрелям към офиса, а довечера ще го сменя!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 18:53 от Agent Provocateur

# 214
  • София
Долче, зеленото е Prescious Forest, наистина. Страхотна е тази серия - аз имам и  PL431 Tropic Blue - ще потърся снимки с него и ако намеря, ще кача - страхотен цвят! Другите не съм ги заглеждала, но не ми пречи сега да отида на лов за още Simple Smile

# 215

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 18:45 от Agent Provocateur

# 216
И аз имам тези минита. Толкова са стари, но красиви.

# 217
Момичета, да ви питам срещали ли сте някъде топ лак с фин черен брокат? Доста рових, но не намерих нищо из нет-а... Flowers Rose

# 218
Лакът е Catrice 07.

# 219
Синя лак е на Avon,а пясъка на Perfect. Миналия месец бяхме на Мелник и от тогава не мога да си възстановя кожичките.Предполагам,че е заради дезифектанта.

# 220
И аз имам тези минита. Толкова са стари, но красиви.
Точно на 10 год Wink излязоха 2010 със филма Бурлеска и днес все още се мажат като масло!

# 221
Мен ме е страх да ги позвам вече, въпреки че наистина са като масло.

# 222
  • София
Трети лак с който най-накрая успях да се лакирам. Какъв беше тоя карък, не знам. То не беше триене, прелакиране, като абориген ползващ за първи път лак Imp

# 223
Аз продължавам с есенните цветове.

# 224
  • Пеликания
Тази серия дали я има заредена?

Общи условия

Активация на акаунт