Лаковe за нокти - 144

• 36 892
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Честита да си, Спайка.
Жива, здрава и щастлива.

Долче, супееер ти се е получило. Много як хелоуински маникюр.
С такива стикери като твоите и аз не мога да се разбера. И моите са релефни, но за жалост не прилепват добре, крайчетата се надигат и стърчат, ужаст някакъв. Трябва да ги бетонирам с топ, то става наслоено, те пък тогава почват да потъват и става пак грозно. Иначе се отлепят сравнително лесно от листчето, което е твърдо, прозрачно фолио. Красиви са, но не стоят добре на нокти за жалост. Твоите обаче гледам, че се държат добре на нокът, много хубаво стоят.

# 481
Здрава и щастлива да си, Спайка! Flowers Hibiscus

# 482
Честита и благословена да си, Спайка❤
Макар че много се хареса синьо - златното, аз само го гледах критично и щом видях, че топ лакът се обели на люспа!!!! смених🤣 Май, любимия Продиджи топ са го опропастили да пореден път ми се бели на люспа като тиксо, а преди беше идеален. А, се запасих с 3 шишета...

# 483
# 484
  • Варна
Олгарита, колко време ти издържа лака с отлепящата база? И ако сложиш топ лак разваля ли се огледалния ефект?
Страхотни маникюри показвате!

# 485
Маме, красота. Heart Eyes

# 486
  • Измир
Dolce, страхотен ти се е получил маникюра. Много много ми хареса. Браво!
Спайка, бъди жива и здрава!
Маме, Ейвъна ме грабна направо. А за съчетанието и изпълнението, както винаги нямам думи.
Тина, лака е изключително нетраен и с двете бази. Максим 2 дена. Топ лака леко тушира огледалния ефект,  но само една идея. Моя съвет е отлепящата се база да не я нанасяш плътно от кожичките, а 1-2 милиметра отдалечена. Защото точно от там най-много тръгва лака.

# 487
Heart Eyes Какви красоти! А тези Flickering Crystals на Ейвън са направо невероятни! Като поръсен със захар, ммм

Долче, на мен на монитора твоят лак ми е червен, и щеше да напиша, че много харесвам черно-червена преливка, а то ''sparkling orange'' Rolling Eyes В моето градче отдавна не беше имало Перфект много отдавна, и като ги видях тогава разните му ефекти, купих 5-6 различни Grinning При вас по колко струват? Флормар е от DM, лятото го взех и имаше и други цветове. 
Сега ще издирвам ГР черния с броката, който беше показан малко по-напред. Реално, такъв Флормар влязох да търся, но видях, че е само брокат Grinning Grinning

elle.n, благодаря за отговора за акрилните бои. Hug

П.П. Долче, може ли снимка на пинсетата? В обикновен козметичен магазин ли я продават, или нещо специализирано? При нас май няма извити Rolling Eyes

# 488
Здравейте 👻
Влизам по три теми, ще започна от неприятната😄
Вчера поръчах от Селена продукти на Опи с отстъпка, днес ги взех. Матов топ, изсушител за лак и един комлект минита. Проблемът е, че изсушителят е наполовина празен, много непрофесионално според мен, никъде не е упоменато, че продават използвани продукти. Другите изглеждат ок и нови.

Преди да сменя лака, прилагам едноседмичния ми лак Mavala Marrakech:

Вдъхнових се от Агент и сега ще матирам разни брокати😄

И последно, мислех да пусна в темата с размените, но смятам, че тук ще сте по-бързи и пристрастни към лакове😄
Тези ги подарявам на първата, която си ги “заплюе”, всичките са ползвани по веднъж, само Макс Фактора съм го ползвала 3-4 пъти:
Скрит текст:

# 489
Здравейте 👻
Влизам по три теми, ще започна от неприятната😄
Вчера поръчах от Селена продукти на Опи с отстъпка, днес ги взех. Матов топ, изсушител за лак и един комлект минита. Проблемът е, че изсушителят е наполовина празен, много непрофесионално според мен, никъде не е упоменато, че продават използвани продукти. Другите изглеждат ок и нови.

Преди да сменя лака, прилагам едноседмичния ми лак Mavala Marrakech:

Вдъхнових се от Агент и сега ще матирам разни брокати😄

И последно, мислех да пусна в темата с размените, но смятам, че тук ще сте по-бързи и пристрастни към лакове😄
Тези ги подарявам на първата, която си ги “заплюе”, всичките са ползвани по веднъж, само Макс Фактора съм го ползвала 3-4 пъти:
Скрит текст:

[/quote
Страхотни цветове 🥰🥰🥰🥰

# 490
Едва ли е използван, по-скоро се е разлял.

# 491
Беше всичко сухо и затегната капачка🤷🏻♀

# 492
  • Bulgaria
Беше всичко сухо и затегната капачка🤷🏻♀
Може да се е изпарил. Направете рекламация да ви го заменят с нов или да ви върнат парите. Предполагам, че цената му не е ниска.

# 493
Честита да си, Спайка! Hug

# 494
В случая беше намален, но това не оправдава вида, в който е изпратен, без да има забележка при купуването.
Както и да е, писах на хората, реагираха бързо и адекватно. Ще ми изпратят нов за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт