Лаковe за нокти - 144

• 36 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Не пише и в описанието кое точно е отлепящото. В други обяви за същия продукт пък не пише нищо за отлепяне. Ще го видим като дойде към Коледа, живот и здраве. Базата прави лака толкова огледален, без нея е по-перлен и матов.

# 466
Поиграх си малко с някои от последните лакове... Grinning
Скрит текст:

Купих си хелоуински стикери. На някой друг дали се е случвало така- пише прост о да се залепят за ноктите, но не се отлепят изобщо от картончето? Приличат си на ваденки...Но не мога да разбера дали отгоре има прозрачно фолио... Thinking Чудя се как да действам с тях Confused

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 21:33 от dolce miele

# 467
Долче, зареждаха щанда на She, и Тренд ит ъп беше пълен, направи ми впечатление защото скоро все празен го гледах.

# 468
Поиграх си малко с някои от последните лакове... Grinning
Скрит текст:

Купих си хелоуински стикери. На някой друг дали се е случвало така- пише прост о да се залепят за ноктите, но не се отлепят изобщо от картончето? Приличат си на ваденки...Но не мога да разбера дали отгоре има прозрачно фолио... Thinking Чудя се как да действам с тях Confused
Долче, снимай стикерите мисля, че ако ги видим ще можем да помогнем със съвет как да ги поставиш. Ии честити нови лакови придобивки! ❤️

# 469
аз преди рисувах с акрилни бои, купени от художествен магазин ... след време видях, че от СНБ предлагат акрилни бои на същата марка.
слагах си топа, който си ползвах и върху лак, нищо специално, само боитя трябваше да са напълно изсъхнали

# 470
  • Измир
Tina, и моят лак с огледален ефект го препоръчват с отлепяща се база. Пробваала съм го и с обикновена база, не  стои така ярко, а някък размазано. Печати и рисунки не задържа. Ето го

# 471
Олгарита, не виждам снимка...
Ето стикерите:

Но се отлепят изключително трудно, чак сега успях да повдигна крайчето на една тиква...с прясно лакирани нокти не виждам как ще стане без да има щети по лака (понеже се налага да използвам ноктите, за да успея въобще да отлепя стикер)...Има ли някакъв трик?

# 472
Като прегънеш лекичко не става ли?

# 473
  • Измир
Пробвай с пинсета да повдигнеш края.
Ето я снимката на лака и базата.

# 474
  • Пеликания
Затова предпочитам водните, определено е по лесно с тях. Имам само едни такива лепящи и ги отлепям с пинсета, обаче като залепнат веднъж няма мърдане и ако не съм ги нагласила правилно на нокътя става кофти Grinning

# 475
Ето го и моят хелоуински маникюр Trollface :

Скрит текст:

В последния момент се счупиха леко някои връхчета и изпилих, но определено този маникюр ми беше много забавен за реализация Sweat Smile Стикерите отделях с 300 зора с голямо прегъване на листчето+ новата ми извита пинсета с остър връх (без нея едва ли щях да се справя). Laughing Накрая имах някаква тиква залепена на палеца и едвам я отлепих от кожата...или поне по-голямата част... Laughing Не ми харесва, че стикерите стоят релефни- очертанията им се виждат (за разлика от водните ваденки). Предимство- виждат се дори върху тъмен лак без да си променят цвета. Лаковете са Флормар PL453 Sparkling Orange, черен Бел 55, брокат- Катрин Арли G762.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 02:03 от dolce miele

# 476
Ето го и моят хелоуински маникюр Trollface :

Скрит текст:

В последния момент се счупиха леко някои връхчета и изпилих, но определено този маникюр ми беше много забавен за реализация Sweat Smile Стикерите отделях с 300 зора с голямо прегъване на листчето+ новата ми извита пинсета с остър връх (без нея едва ли щях да се справя). Laughing Накрая имах някаква тиква залепена на палеца и едвам я отлепих от кожата...или поне по-голямата част... Laughing Не ми харесва, че стикерите стоят релефни- очертанията им се виждат (за разлика от водните ваденки). Предимство- виждат се дори върху тъмен лак без да си променят цвета. Лаковете са Флормар PL453 Sparkling Orange, черен Бел 55, брокат- Катрин Арли G762.

Ехх Долче, надмина себе си! Страхотен празничен маникюр ти се е получило, независимо, че са те измъчили стикерите. И аз щях да дам предложение за пинсета с остър връх. Във врамето и аз съм имала трудно отлепящи се стикери и единствено прегъване на хартията и остра пинсета са ме спасявали.

# 477
Момичета, да ви почерпя, днес порастнах  🥳

# 478
Честита да си, Спайка!

Като ви гледам с новите попълнения, май ще трябва и аз да се поразходя до DM Grinning

# 479
Честит рожден ден, Спайка! Бъди здрава и много щастлива 🎂🎂🎂
Георгиева, не разбирам какво точно не те грабва тоьи красив маникюр? Мен определено ме впечатли, мнооого 😘
Маме, отново нямам думи ❤️
Долче, жестоки нокти, наистина си надминала себе си, въпреки трудностите 😘
И мен така ме сърбят ръцете да си купя нещо, което го нямам, а после не мога по половн ден да реша с какво ми се лакира... А моят мъж вика "Така е, ако имаше 5, а не 205 лака, нямаше да се чудиш толкова", хахаха

Общи условия

Активация на акаунт