Лаковe за нокти - 144

• 36 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Момичета ... В нашия ДМ са заредили само един цвят от новата серия на Trend it up Royal Nude ....дали ще може,ако не заредят другите цветове ,някоя от вас  да помисли за мен и да ми направи услуга ,да ми ги изпрати с наложен платеж ??? Ще проверя тези дни какво ще заредят и ако ги няма...мога ли да разчитам на вас ???Много благодаря предварително ❤❤❤
Нямаш грижи, ще ти ги пратя, стига да ги засека някъде налични. Тъкмо влизах да споделя, че и аз само 1 лак видях зареден, другите 3 може би са ги изкупили. Въпросният 1 не ми допадна, млечнобежов нюд, нищо особено. Имаше обаче заредени някакви нови блестящи топ лакове, единият много ми хареса, положението е “трябва ли ми - не, искам ли го - да” 😁 За Георгиева се сетих, мисля че би го харесала. Имаше и нови серуми за кутикули и въобще доста нови (или поне за мен) неща за грижа за маникюра на Trend It Up. Чета че се оплаквате от новите партиди на Quick Dry, аз имам 2, купени след изчезването, моите са си наред.

# 451
Кристал, и на мен бежовият най-малко ми хареса. Но може на нокти да е различно (сигурно ще е, всъщност). Имаше бял, млечно бял, бежов и розов- плюс интересния им оттенък. Междудругото, номер 5 на ГР Гел шайн е точно бяло с оттенък и ми заприлича много на единия от Royal Nude колекцията Wink Като се замисля, и Перфект F3 е подобен:

С този лак съм в момента- нанесен върху лилавия Флормар Фул калър 38. Simple Smile

# 452
Dolce страхотни придобивки 💐
От мен доста по скромно:

# 453
Аз си купих вчера черния глитър на ГР и видях, че зареждат щандовете.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:14 от amini

# 454
Здравейте момичета, да знаете от къде мога да купя лакове на Color club, да се продават в някой магазин или да се поръчат от сайт, но да не е от Щатите? Благодаря.

# 455
Аз си купих вчера черния глигър на ГР и видях, че зареждат щандовете.
Къде зареждат и с какво? Thinking

# 456
Момичета идвам с питанка.. Някоя от вас знае ли защо е тази разлика в цените? Не знам от къде да поръчам..

# 457
Долче, ето това намерих в телефона:
Скрит текст:

За ефекта "пяна" - писала съм подробно за моя опит с пяна маникюра. Става с обикновен лак, но според мен няма начин да се постигне ефекта, който се получава върху гел лак, камо ли пък с огледална пудра отгоре. Освен това топ лака върху обикновения лак някак тушира пяна ефекта. И като цяло си е играчка тоя ефект.
Ето това са моите проби, това успях да постигна аз, с топ и без топ:
Скрит текст:

# 458
Джаста, а по-едрите частички в твоя Перфект златисти ли са или светлорозови? На тези снимки ми изглеждат по-скоро златисти...
Абе, няма ли направо лепенки с пяна ефект? Grinning Thinking

# 459
От мен един Перфект с частички, бих казала бронзов. Идеално пасва върху другия. А също и Флормар, който е точно розово злато. Май има двойник на ОПИ-то на Агентката, само че от Зоя.

И един потенциално тъп въпрос - ако някоя се рисува - става ли с акрилни бои от книжарница,  или трябва специални? Трябва ли топ върху тях, и какъв?

# 460
Долче, леко розовеят, нещо като златно с лек розов ефект, но светлината им влияе и къде се виждат златни, къде леко розовеещи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
Витаминче, къде го намери този Флормар? В нашето ДМ ги няма вече... Flushed И Перфект по 2 лева? Thinking
Аз също искам да знам за акрилните бои Grinning С лакове ми е трудничко да рисувам директно върху ноктите...

# 462
Аз днес съм скромна и скучна, и искам да кажа, че много ме кефи тоя Бел 82 с толкова разноцветни частички ❤
А с този Адопт ще се намажа тези дни, изрових го от архива. Не си спомням да съм се лакирала с него.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 463
  • Варна
Като споменахте огледален ефект, точно днес си поръчах това което би трябвало да стои така на нокти
И чак сега виждам че пишело пийл оф Laughing ама каквото- такова Grinning

# 464
Отлепващото в случая не е ли базата?

Общи условия

Активация на акаунт