Лаковe за нокти - 144

• 36 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Георгиева, и аз да кажа, че и идеята и реализацията са ти се получили страхотно. Мен ме грабна маникюра ти от пръв поглед, обичам такъв вид декорация, много ми е красива. Heart

# 436
Вчера ходих на "лов" за лакове (предимно намалени Есенс), но с огромно задоволство открих, че в нашето Лили не само все още има лакове на Перфект, ами дори има заредени и нови нюанси! Естествено; нахвърлих се на ефектните... Grinning По-късно ще снимам и показвам.
Джаста, S40 ли беше Перфект-а който имаш (дребни брокатчета+ по-едри в светло розово)? Simple Smile
Георгиева, чудесно е! Порадвай му се сега- и без това след няколко дни вероятно ще сложиш онова оранжевко:wink:
Бях набързо и в ДМ. Поне в близкото до нас са заредили лаковете от серията Royal Nude. Допадат ми...но по-нататък ще се "почерпя" с някой от тях Laughing Иска ми се да ги видя как стоят на нокти, дали може са се открие някоя снимка онлайн? Thinking

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:05 от dolce miele

# 437
Дами, откъде мога да си поръчам мини лакчета? Бяхте коментирали преди и някакъв сайт с евтини Essie-та, може ли линк?
Поръчах от prohair матов топ Опи, спрей за бързо съхнене и и някакъв комплект с минита на мн прилични суми, ако някой се интересува.

# 438
https://jesenslebonheur.fr/gb/12_essie
 Доставката е 7,99 евро, в момента повечето по-евтини са изчерпани, проверявам редовно да видя дали няма да пуснат нови.

# 439
Георгиева,
Страхотен е!! Ти си ми любимия източник на вдъхновение 😀

# 440
Долче, не мога да се сетя за кой Пърфект питаш. Да не е оня дето се води нещо като розово злато. Ако е той, при мен номерчето се е изтрило, момичетата тук го разконспирираха, ама аз не го запомних. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 441
Благодаря ви, момичета ♥
Долче, права си, влече ме към оранжевото, нищо че до преди три дни бях в подобна гама Grinning Някак си съм пристрастена към тези нюанси и колкото и да ми харесват в шишетата тъмните студени тонове, нещо само кусури им намирам на ноктите Grinning Абе, страшна работа съм в момента от към лаково настроение Grinning

# 442
Георгиева, откъм визия са ти страхотни ноктите, независимо в топла или студена гама! Heart Останалото са си твои усещания и пристрастия Stuck Out Tongue Winking Eye
Джаста, да, мисля, че е същият- и на мен ми прилича на розово злато (дори и да не е точно такъв, на мен на това ми напомня) Heart Eyes Помня, че ти го беше съчетала по много готин начин. Дали ти се намира още някоя снимка с него? Simple Smile

# 443
  • В полите на Пирин планина
В Нотино има намаление на лакове на Essie - на 12.89 лева... Само казвам... Simple Smile

# 444
Този ефект пяна можем ли да постигнем с обикновен лак, и разбира се този пигмент става ли за обикновени лакове

# 445
  • Стара Загора
Взимала съм пигмент с огледален ефект от Джъмбо. Получаваше се, но с топ лаковете, които имах, като минавха отгоре и самият лак вземаше от огледалните частички и ефектът се променяше. Трябва топ лакът да е на водна основа. Пяна ефекта не знам как се получава.

# 446
Може ли линк към топ на водна основа? Ако може и да е по-бюджетен... Grinning
Редактирам, за да покажа вчерашните си придобивки. От набелязаните май липсваше само Millenial pink... Simple Smile
Скрит текст:
Дали касиерките не решиха, че зареждам лакове за малко козметично магазинче?! Sweat Smile

Не знам защо, но единият Есенс ми е излезнал на редовната цена, останалите са си намалени...Естествено, на живо лаковете са по-красиви, особено Перфект и S-he Blush S-he е номер 401- много, много странен лак- кехлибарена основа, донякъде прозрачна+ синьо-зелен шимър, нещо като стрита слюда... Grinning Обещава до 10 дни трайност с някакъв топ лак (не знам има ли го и него в ДМ).

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:54 от dolce miele

# 447
  • Измир
Aaa Dolce,  страхотно! Сега как ще решиш с кой лак да се лакираш 😃?
Защо има два еднакви зелени на Есенс?

# 448
Ох, трудна работа да реша с кой да се лакирам Joy
Има 2 зелени, защото много ми хареса цветът. Последни 2 бройки бяха и го приех като знак Grinning И Party princess го взех за резерва, имам още един вкъщи. Blush

# 449
Момичета ... В нашия ДМ са заредили само един цвят от новата серия на Trend it up Royal Nude ....дали ще може,ако не заредят другите цветове ,някоя от вас  да помисли за мен и да ми направи услуга ,да ми ги изпрати с наложен платеж ??? Ще проверя тези дни какво ще заредят и ако ги няма...мога ли да разчитам на вас ???Много благодаря предварително ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт