Лаковe за нокти - 144

• 36 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ама те и нематирани са великолепни!
Стават Simple Smile Мерси!
Като кадифе стоят матирани тези лакове пълни с брокати, много есенно и ефектно Wink
Точно! Много красиво!
Агент, може и да си споменавала, пък аз да не помня.. Blush ..кой матов топ ползваш?
Пак OPI си взех - първият го ползвах 2+ години, ако не и повече!

PS Държа да подчертая, че Опитата при мен са по-разпространение от Флормарите в БГ и понякога мога да си купя лак за $4-5-6, разбира се, не новите колекции или лимитираните/легендарните цветове.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:06 от Agent Provocateur

# 421
Значиии, много ме е яд. Миналият месец от Дъглас си купих това симпатично синьо:

Нанасям го вчера, а вътре парцали! Ама цели! Едвам съм замазала положението.  Разбивах 15 минути, разредител слагах, донякъде се пооправи, колкото да не овапцам всички нокти, ама... Имате ли идея как да го оправя или да отстрелям кофата с него?
В БГ ли сте , тук не съм ги виждала?

# 422
  • Австрия
Agent, предполагах, че е Опи.. Simple Smile

Нямам представа коя марка лак за нокти е най-разпространена в БГ, струва ми се ГР, поне от следене на темата така ми се струва. Фломар не съм имала, а на ГР - 2-3 лака (тук се предлага на 1-2 места), но не се задържат върху ноктите ми. Имам съвсем отскоро матов топ на essie, който обаче не ми допада - не стои достатъчно мат. Ясно е, че преди да пробвам най-различни, ще взема просто този на ОПИ - толкова да ми харесва на снимките ти Heart Eyes

# 423
Есито го спуках от миене и чистене и само леко се оголиха връхчетата (но и формата е виновна).

# 424
  • Австрия
Есито го спуках от миене и чистене и само леко се оголиха връхчетата (но и формата е виновна).

Това, предполагам, за матовия топ? За издръжливостта - добре беше, въобще не се оплаквам, но матовия ефект някак ми се стори слаб. Всъщност слагала съм го върху съвсем обикновен лак, трябва да го пробвам върху шимър, брокат... преди да си правя крайните изводи  SmirkRelaxed

# 425
Накой може ли да ми каже номера на BEL,светло син брокат с по-едри и малки частици.
Този да е(снимката е от форума)? Номер 76. Изглежда повече син, но според мен е повече зелен. В момена съм с него и повечето частички са зелени.
Благодаря. Същия лак търся. Снимката запазих, а номера не.

Натуся, този Белл е 76 номер. Страхотен е на живо❤ Видях го тук и се влюбих в него, а го отбягвах на живо.

# 426
И аз съм много доволна от издържливостта на ЕСИ, другите обикновено още на втори ден ме оставят ( а два на Trend it UP буквално за часове се обелиха). Това са късите ми нокти след 6 дена, биха могли още един ден да издържат, но днес получих дълго чакам цвят от Щатите и ще ги трия:
Скрит текст:
Матовоят им топ не ми хареса, пробвала съм и на Orly, есенс, но фаворит и за мен е ОПИ в матирането.

# 427
Нямах предвид конкретно матовия топ на Еси, а лаковете им като цяло. На Корес не са толкова издръжливи, а цената им е почти еднаква. Опита ще трябва също да накупя, макар че офис средата (мацане с кремчета по цял ден, удобна клавиатура) предполага по-голяма издръжливост на обикновените лакове.

# 428
Аз оставам в сивата гама с невъзможния за снимане и улавяне на красотата му Essie Social-Lights

Скрит текст:
Мислех да пробвам и хелоуинските печати, но не остана време, довечера ако имам муза ще се печатам.

# 429
Скрит текст:
Значиии, много ме е яд. Миналият месец от Дъглас си купих това симпатично синьо:

Нанасям го вчера, а вътре парцали! Ама цели! Едвам съм замазала положението.  Разбивах 15 минути, разредител слагах, донякъде се пооправи, колкото да не овапцам всички нокти, ама... Имате ли идея как да го оправя или да отстрелям кофата с него?
В БГ ли сте , тук не съм ги виждала?
Да, купих го от Бургас в началото на септември, май от мол Плаза (???), бяха с намаление. Консултантката май каза, че нямало повече да работят с марката.

# 430
Добър ден, момичета ❤ Не изтърпях балоните и смених нюанса с един забравен мини Белл. Поразкрасих го, но нещо не ме грабва...Нещо пак напоследък нищо не ме грабва, от Ретроградния Меркурий ли е, какво е, не знам, но съм в дълбока лакова дупка 🤣

# 431
  • В полите на Пирин планина
Георгиева, много е стилно, но и аз от 100 и кусур лака не мога да реша кой ми се носи... та те разбирам чудесно. Simple Smile

# 432
Георгиева, много, много добра комбинация !

# 433
# 434
Bloody Merry

https://www.instagram.com/p/CG9he2sDciz/?igshid=hjil6ex666xb  
Essence - 10 true love
Георгиева ,аз пък съм много впечатлена ...този цвят много ти отива и самата идея е страхотна !!!!

Общи условия

Активация на акаунт