Лаковe за нокти - 144

• 36 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Bulgaria
Мама на Миро, има защо да го обичаш този перфект.Разкошен е.Отдавна ли купуван?

Накой може ли да ми каже номера на BEL,светло син брокат с по-едри и малки частици.
BEL 79? 

# 406
  • София
не е този

# 407
Мама на Миро, има защо да го обичаш този перфект.Разкошен е.Отдавна ли купуван?

Накой може ли да ми каже номера на BEL,светло син брокат с по-едри и малки частици.
Може би 1 година...и то беше на 0,80 лв. в някаква купичка набутани в кварталния

# 408
  • Измир
О, Георгиева знам какво е 🤯 да си на балончета.
Маме 💛🖤.
Преслава, чудесен цвят. Тъмно синьо, което не стои като черно.
Днес от мен

# 409
Значиии, много ме е яд. Миналият месец от Дъглас си купих това симпатично синьо:

Нанасям го вчера, а вътре парцали! Ама цели! Едвам съм замазала положението.  Разбивах 15 минути, разредител слагах, донякъде се пооправи, колкото да не овапцам всички нокти, ама... Имате ли идея как да го оправя или да отстрелям кофата с него?

# 410
  • София
Някой беше питал за този лак преди време и аз обещах да покажа. Съвършено уникален!

# 411
# 412
Нагледах се на красотички Heart Blue Heart Yellow Heart
Преслава, а как е твоята четка на тъмносиния 21? Моята е с остри и стърчащи краища, а лакът е с чудесна консистенция иначе и е трудна работа лакирането с него Blush

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:27 от dolce miele

# 413
едни ретро мечки от 2013

Хелоуин вълна от 2014

# 414
  • Стара Загора
Този да е(снимката е от форума)? Номер 76. Изглежда повече син, но според мен е повече зелен. В момена съм с него и повечето частички са зелени.

# 415
Долче, четката е като на всички останали лакове на 21, които имам. Явно си случила на дефектна. Thinking

# 416
Агент, аз съм с двойник на твоя (който също притежавам Wink )

Тези са позаминали покрай двойници, те са си направо еднояйчни близнаци Grinning Grinning Grinning
А твоят ILNP Eclipse е наистина феноменален!!!

НА Елмайра Римелът и на Мамето абсолютно шантавият жълт пясък също ужасно интересни и хубави!

Излишно е да ви казвам, че аз бях супер лъскава точно 30 секунди колкото да го снимам, после го матирах. Като кадифе стоят матирани тези лакове пълни с брокати, много есенно и ефектно Wink

# 417
  • София
Ама те и нематирани са великолепни!

# 418
  • Австрия
Като кадифе стоят матирани тези лакове пълни с брокати, много есенно и ефектно Wink

Точно! Много красиво!
Агент, може и да си споменавала, пък аз да не помня.. Blush ..кой матов топ ползваш?

# 419
  • София
Този да е(снимката е от форума)? Номер 76. Изглежда повече син, но според мен е повече зелен. В момена съм с него и повечето частички са зелени.
Благодаря. Същия лак търся. Снимката запазих, а номера не.

Общи условия

Активация на акаунт