Априлски мами 2021 - тема 2

• 52 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мамчета ❤️ след едноседмично чудене бебето ли усещам или си измислям само 😃 първото истинско ритниче е вече факт в 17+4 г.с. 💙 дори и таткото го усети беше мноооого вълнуващо 💙 има ли друга мама която толкова рано усеща? На мен до сега не ми вярваха че го усещам, било много рано ноо.. 😃

Не, не си въобразяваш, аз съм 15 г.с., а бебето го усещам още от преди две седмици! От значение е дали ти е първа бременност, защото ако не е, то вече знаеш какво е чувството ♥️
Това е странното, че ми е първа бременност, но още в момента в който усетих нещо по-различно и знаех че е той,говоря в род защото вече знаем и пола 😃 Четох нещо за предни и задни плаценти и че имало значение, нямам представа каква е моята обаче вече със сигурност не си въобразявам 😃

Да, различно е от другите усещания. Прилича на газ, някои го оприличават на пулсиране или пърхане на пеперуди, но всяка майка го разпознава, по-рано или по-късно. При всички случаи е вълнуващо 🙂😀😍 и то много, особенно когато си чакала с нетърпения тоя момент! Пожелавам на всички ни много още вълнуващи моменти на щастие с нашите бебчета!

# 241
Пазарите ли дрехи за бременни и ако да от къде? Вече нямам панталони и дънки които мога да закопчавам. Дайте евтини предложения 😁

# 242
Пазарите ли дрехи за бременни и ако да от къде? Вече нямам панталони и дънки които мога да закопчавам. Дайте евтини предложения 😁
В H&M имаше намалени, или поне в моя град, иначе там цените на дрехите за бременни са майко мила.... Ии в Лидл бяха пуснали по едно време..

# 243
Аз съм 15 седмица, но от преди 10 дни някъде усещам беборанка. Аз го оприличавам като пърхане на пеперуди, но истински ритник не съм още. Рано е може би,макар че ми е втора бременност.

# 244
Аз пазарувам предимно от WC Waikiki и HM, в лидл също пускат много хубави неща, но не е постоянно.

# 245
Аз още нищо не усещам в 17г.с.+1. За дрехите имам 2 клина за бременни от Лидл, които са супер, и по случайност намерих в аутлета на Waikiki едни дънки за без пари. Те обаче нещо още ми се свличат и не са ми удобни.

# 246
Момичета ,пиете ли магнезий,по колко на ден може и ако ме стяга може ли да превиша дозата знаете ли?Днес на обяд пих Биоелектра 360 мг и май не може повече за днес.Сега ми е неконфортно и нещо ме човърка ,не мога да определя дали са черва или не.

# 247
  • София
Мами, искам да ви питам какви приложения ползвате, аз съм много доволна от Feia, но ми се искаше и още едно да сваля!?!

Аз ползвам тези трите

# 248
На Waikiki дрехите са с много по-добро качество от на hm, а и като цени са по-евтини! Имат и сладки бебешки апликациики по фланелите 🙂. Що се отнася до Лидъл - клиновете са удобни, но ми синеят, което е грозно ако ги носиш с черни туники, мен лично ме дразни, че не им е хубаво черен цвета, за вкъщи стават, другите им дрехи също не са много качествени. Ако ги търсите за офиса или за по-представителни места...не стават!

# 249
Момичета ,пиете ли магнезий,по колко на ден може и ако ме стяга може ли да превиша дозата знаете ли?Днес на обяд пих Биоелектра 360 мг и май не може повече за днес.Сега ми е неконфортно и нещо ме човърка ,не мога да определя дали са черва или не.

Аз също.пия Биолектра и понеже като ходих на преглед в 17 седмица ми беше много стегната матката ми казаха да пия двойна доза , че няма нищо притеснотелно от магнезия и не може да навреди.

# 250
Аз си купих от Кауфланд онзи ден един клин. Хубава материя, но си е за вкъщи. За офиса не става. Едни дънки си взех, още преди месец, от Пепко. Бяха за някакви 15 лева, а са удобни и не се свличат. Дори не съм сигурна, че са за бременни. Май просто са с много висока талия, защото са си дънки изцяло, а не както други, с плат на корема. Материята им се разтягани да си призная ме е яд, че тогава не си взех още няколко чифта. Имаше ги и в черно... Иначе от предната бременност имах едни от Waikiki, наистина много ми се свличаха до последно, въпреки, че коремът ми ги изпълваше, пак имаше едно непрекъснато дърпане нагоре, та чак им бях направила дупки отстрани на плата. От H&M не бих си взела дрехи, освен ако не са на намаление, защото за мен са неоправдано скъпи. Както между другото всичките им дрехи, а повечето са пълни парцали.

# 251
Имате вече корем 😲 аз май изоставааам 😂 още си нося мойте дрешки

# 252
Имате вече корем 😲 аз май изоставааам 😂 още си нося мойте дрешки
Той корема ту го има, ту го няма 🙄😁 но дрехите наистина не мога да закопчея... Иначе от към блузи и якета, всичко е ок.

# 253
Нищо нямам аз, нито корем, нито ритничета усещам. Ама то с моят термин на 28-30 април (двете АГ-та го определят различно), нормално да съм назад Grinning

Аз май на ХМ пуш ъп дънките за бременни ще купувам, защото знам, че не се разтягат и не се образуват колене след няколко сядания. Иначе съм съгласна, че масово дрехите им са парцаливи евтинджоси, ама за 6 месеца и хоум офис, не ми се и дават повече пари. Иначе приятелки доста ми похвалиха Некст, Серафин за бременни дрехи, но не виждам смисъл, те си ходиха в офисите и на бизнес срещи бременни и при тях беше друго.

# 254
Аз си взех два клина - един от Лидл и един от h&m. Този от Лидл е по-удобен и не се свлича. Едни дънки си взех от h&m, от тези, които са тип jeggings, да имам и официално облекло все пак! Joy
Два сутиена взех, от тези, които се водят за кърмене, пак от h&m, защото моите са ми адски неудобни вече, а тези са супер меки и удобни.
И мисля да приключа с дрехите към този момент, така или иначе както е тръгнало по-нататък ще ми трябва по-голям размер... Joy
Според мен нямам корем още (17+5гс), според другите имам, ама май съм си на границата хората да се чудят дали съм бременна или просто съм преяла. Joy

Офтопик: в ИКЕА има промоция на бебешки неща -20% до 12 ноември, ако някой си е харесал нещо от там... Ние може би ще вземем креватче и повивалник от там, ще ходим уикенда да ги видим на място дали ще ни харесат. Знам, че е рано, ама имам нужда да си взема нещо, малко да си повдигна настроението, че доста нерви изхабих в последната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт