Априлски мами 2021 - тема 2

• 52 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Хей хеййй . Аз да ви се похаваля днес ми казаха пола и чакам момичее😀😊

# 346
И ние обмисляхме пазаруване от Турция, заради ниския курс на лирата. Но аз гледах само колички там в сайтовете им и се оказаха не много по-евтини, почти едно и също. Иначе дрешки и дребни неща не съм разглеждала, но най-вероятно ще са по-евтини. Стига да може да отидете до там. Мен ме спира по-скоро пътуването до там, а не корона обстановката, защото като се претоваря малко или пък пътувам дълго и получавам болки в корема.

# 347
Момичета, тези, които вече сте се сдобили с колички и детски кошари, може ли да покажете какви модели са и да кажете защо сте ги избрали, кое е било важно за вас? Simple Smile
Ние взехме количка Mutsy Nio по препоръка от няколко човека. И наистина на място като ги гледахме ми се видя доста по-стабилна от тези, които бях харесала онлайн, а на мен ми е важно да е стабилна, защото в квартала ни тротоарите са мираж и ще движа основно по разбити павета. Cry
Гледах да е с амортисьори и големи гуми. По-тежка е отколкото ми се иска, ама няма пълно щастие... И цената ѝ не е никак ниска, надявах се да минем по-тънко, но на място по-евтините не ми се сториха достатъчно офроуд за нуждите ми. Ако изгледа няколко деца ще е супер... Grinning
Бебешко легло взехме от ИКЕА, от обикновените без шкафове отдолу, защото мястото не ни позволява. Преградата се маха и има две височини на леглото. Съвсем скромно е, но нямаме място за тези големите, които са комбинирани с шкаф и повивалник и затова по-простичко.

# 348
И аз съм си харесала легло в Икеа и като гледам как го описвате, май е същото. Това е единственото нещо, което предния път не бях купила. Ние също нямаме никакво място, а освен това, не ми е нужно нещо друго, защото смятам, когато детето започне да разбира, да го отделя в детска стая, за която ще ни е нужно цялостно обзавеждане а, до тогава това легло ще ми свърши идеална работа.

# 349
Здравейте, дами! Днес мина консултацията ми и ми потвърдиха пола на бебето - девойка. Ще бъде третото ми момиченце - женска майка. Още не съм започнала с покупките, разглеждам за момента, но си имам някои неща. Поздрави и хубав ден ви желая!

# 350
Здравейте, дами! Днес мина консултацията ми и ми потвърдиха пола на бебето - девойка. Ще бъде третото ми момиченце - женска майка. Още не съм започнала с покупките, разглеждам за момента, но си имам някои неща. Поздрави и хубав ден ви желая!
Здравей! Честито за девойката! Здраве, безпроблемна бременност и раждане пожелавам! Имаш ли нещо против да ми кажеш термина си, за да те включа в списъка на първа страница? 😊

# 351
Здравей! Честито за девойката! Здраве, безпроблемна бременност и раждане пожелавам! Имаш ли нещо против да ми кажеш термина си, за да те включа в списъка на първа страница? 😊
Здравей! Много благодаря за пожеланията! Терминът ми е 11.04. Късмет и здраве желая на всички в групата!

# 352
Здравейте, мамчета Blush Да се отчета и аз. Още нищо не съм купила и се опитвам да се сдържа до януари. Вдъхновявам се и си набелязвам неща от вас и от сайтовете само. Днес ми беше иначе втората фетална и официално ми потвърдиха предположението от първата, че чакам госпожица. Вече си се бях настроила за панделки и ако бяха сменили щях да се стъписам със сигурност. Joy
Всичо с нея е наред, но аз изпаднах пред проблема “В аптеките няма Клексан и Нетаспин”. Заради риска от прееклампсия всеки ден трябва да бия инжекция Клексан и не знам какво ще правя. Утре ще се чувам със следящия ме лекар...

# 353
Здравейте и от мен! Оказа се, че моите раздадени на приятелки вещи са или счупени или много износени, та когато разбрали, че съм бременна ми купили нови неща Simple Smile Иначе с бебето всичко е наред, продължава да върви със седмица напред и очаквам втората ФМ на 24.11.

# 354
Аз в крайна сметка поръчах количка, нищо че имах премеждия със сайтовете. С Макарон ще бутаме еднакви колички 😃. Сега в петък на намаленията в Комсед и Хиполенд мисля да поръчам кошара тип next to me.
Моята фетална е на 25ти и вече нямам търпение да видя малката мишка. Както не я усещах до преди една седмица, вече си е много активна по цял ден, явно е станала по-силна 😊.

# 355
  • Мадрид
Аз в крайна сметка поръчах количка, нищо че имах премеждия със сайтовете. С Макарон ще бутаме еднакви колички 😃. Сега в петък на намаленията в Комсед и Хиполенд мисля да поръчам кошара тип next to me.
Моята фетална е на 25ти и вече нямам търпение да видя малката мишка. Както не я усещах до преди една седмица, вече си е много активна по цял ден, явно е станала по-силна 😊.

И моята фетална е на 25.11 нямам търпение да го видя бебчо, моля се всичко да е наред. 🙏🙏 И аз почнах доста да го усещам. До преди ден - два само когато лежа, а днес доста шава, дори когато върша нещо. 💕💕

# 356
Здравейте, мамчета Blush Да се отчета и аз. Още нищо не съм купила и се опитвам да се сдържа до януари. Вдъхновявам се и си набелязвам неща от вас и от сайтовете само. Днес ми беше иначе втората фетална и официално ми потвърдиха предположението от първата, че чакам госпожица. Вече си се бях настроила за панделки и ако бяха сменили щях да се стъписам със сигурност. Joy
Всичо с нея е наред, но аз изпаднах пред проблема “В аптеките няма Клексан и Нетаспин”. Заради риска от прееклампсия всеки ден трябва да бия инжекция Клексан и не знам какво ще правя. Утре ще се чувам със следящия ме лекар...
Влезте във фб групата За д-р Сигридов с любов. Там има много жени, които са на такива терапии и могат да бъдат полезни, ако не с останали от тях инжекции, то с информация от къде си ги набавят. Стискам палци да решите този проблем скоро и да не го мислите, защото ми се изправиха косите като гледах репортажа за липсващите инжекции онзи ден. Аз за Вигантол дори не смея да мечтая, никъде няма. И алтернативите също се намират много, много трудно... Надявам се да откриеш решение бързо, за да не се притесняваш! Heart

# 357
От утре обещаха да има НМХ в определени аптеки срещу рецепта и изследване за тромбофилия. https://www.bda.bg/bg/ - тук е съобщението и списъка на аптеките.

# 358
elitsa.iv Много благодаря, ще потърся още сега групата! Hands Pray

# 359
Здравейте! Виждам, че вече правите покупки за бебоците. Аз съм се спряла на един анатомичен матрак, който се слага в кошарката. Може да се мести бебето заедно с него и да се слага навсякъде.
Ползва се обаче само до третия месец и не трябва да се върти бебето наляво и надясно, защото няма опасност да се задави. Гледала съм клипове в YouTube на майки, които го използват. Вие имате ли инфо от първо лице?
https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=5432&cv=auto&cve=4156

Общи условия

Активация на акаунт