Априлски мами 2021 - тема 2

• 52 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, спомням си, че сред вас имаше такива с COVID. Може ли да споделите как се проявиха симптомите при вас? Аз съм с една кофти кашлица от три дни, а от днес официално и загуба на вкус. С хрема съм, та допускам, че може да е от това. Успокоявам се и, че нямам температура. При вас как се развиха симптомите?

# 421
За имената ние още се колебаем. Засега сме между Александра, Моника и Виктория. Накрая може и да е четвърто, но поне има време за мислене Hug

# 422
И ние вече сме избрали име - Никола Heart(по - скоро аз съм си избрала доста отдавна) ,но половинката се съгласи веднага.Чак не повярвах.Grinning
Ако беше момиче щеше да е Яна. Blush

Аз да попитам,на тези легла,на които една от страните не е с решетка,може ли да се сложи обиколник?Как ще се върже/закрепи?И изобщо има ли някакъв смисъл от този аксесоар или е повече за красота?

# 423
И ние вече сме избрали име - Никола Heart(по - скоро аз съм си избрала доста отдавна) ,но половинката се съгласи веднага.Чак не повярвах.Grinning
Ако беше момиче щеше да е Яна. Blush

Аз да попитам,на тези легла,на които една от страните не е с решетка,може ли да се сложи обиколник?Как ще се върже/закрепи?И изобщо има ли някакъв смисъл от този аксесоар или е повече за красота?

Според мен са нужни обиколниците, особено като започне да се върти детето. И нашето легло е с две табли отстрани, а не с решетки. Взехме обиколник, който е от 4 части и всяка част си има връзки. Не сме пробвали още, но планът ми е просто да ги вържем за решетките по дължина странично. Има и обиколници, които са едно цяло с връзки на различни места, така че не би трябвало да е проблем.

# 424
Ако имам късмета да е момиче ще се избира между Абра, Адора, Амбра или Анаис. Ако пак е момче( хич не искам, ама хич) ще е много трудно, защото няма мъжко име, което да ми харесва. Питахме бъдещия батко какви идеи има за име и той каза: Как мога да кажа име като не знам как ще изглежда и дали ще му отива?!?!? Много се смях, защото според нас донякъде е прав, не сме му казвали, но той стоя 3 дни без име, тъй като тези, които бяхме избрали изобщо не му отиваха. Та явно и да имаме имена  в нашия случай е все тая.

# 425
Имена избрахме още преди години. Спорове не е имало вкъщи. Синът ни ще се казва Николай, като дядо си. Много уважавам свекър и свекърва ми и ще се радвам, живот и здраве, един ден да имаме и второ дете - момиченце и да го кръстим с първата буквичка от името на свекървата - Сияна.

# 426
Здравейте, и при нас мина морфологията Simple Smile, потвърди се, мъжка майка ще съм Simple Smile
Всичко му е в норми, и аз се чувсвам добре. За име не бяхме мислили, ама като се потвърди, че е момче, клоня към Константин. Притеснено ми е около този ковид, надявам се до април нещата да отшумят, вие как се справяте?
NinaB, сигурен признак бил загубата на обоняние. Бързо да се оправите!

# 427
Здравейте, момичета! Може ли някоя от вас да ми обясни малко по-подробно как протича ФМ? На мен ми предстои в четвъртък и четох в Интернет, но няма много инфо как протича, а повече какво представлява. Ще съм много благодарна! ❤

# 428
И аз се интересувам моята е утре,и честно казано много се притеснявам дали всичко ще е наред. Преди 8 години бях при доктор Марков оглеждат детайлно органите на бебето, но съм позабравила отдавна беше

# 429
Протича като всеки един преглед, само дето те гледат с много добра апаратура. Лягаш, намазват те и започват да те гледат, няма нищо страшно. В болницата, в която се следа имат влог и в един от епизодите са снимали морфология: https://www.facebook.com/224219007739641/videos/2065208610225570

# 430
Моята ФМ записах след седмица. Би трябвало да е като ''продължение" на първата ФМ (13 седмица). Разбрах, че трябва да нося резултатите от  предната ФМ и доктора да измери пак дали всичко се движи както трябва и да сравни. Мен дори няма да ме гледат на много добра апаратура (3Д, 4Д и и т.н.). Просто доктора, при който избрах да провеждам ФМ е специалист в областта, иначе ще си ме гледа на 2Д. Пола го разбрахме на последния ми преглед и възприятието започна да става различно Simple Smile Някак си вече ти се изясняват още повече нещата и вече не е само Бебето в среден род Simple Smile За имена - много ни е трудно, никога преди не съм мислила, аз много трудно взимам решения. Иначе усещам бебето от 1 седмица, доста мърда - в началото не знаех дали са ми червата или пък нещо друго Grinning

# 431
Много точно го написа jo0o ФМ сега е точно като продължение на предходната, само където не се дава кръв. Прегледа е стандартен, но по дълъг и по-обстоен. Няма нищо притеснително и по-различно от първата

# 432
Здравейте ,Момичета! Simple Smile Аз съм на 2ри МФ на 4 декември. Ходихме на рутинен преглед и казаха, че ще е момче.💙 Бях в 16 седмица и честно казано нещо не съм сигурна в тяхната преценка. Уж видях и аз на мониторът ама то едва се различаваше от момиче.  Възможно ли е да бъркат? 🤔 Ще чакам втората МФ за по - сигурно май. 🤣 Също и терминът в началото беше на 22.04 , а сега ми казват 19.04. Изобщо е голяма загадка всичко за мен. 😃
Виждам, че сте започнали да купувате нещата за бебчетата. Аз си мисля за кошче от тези, които се слагат до леглото, за да ми е по - удобно за кърмене. Вие как мислите? Бебчето ще спи ли до вас или в отделна стая. Мисля да закупя това легълце в линка. Моля споделете мнения? 🤗
https://comfortbaby.global/en/babybett-konfigurator.html

# 433
Момичета, спомням си, че сред вас имаше такива с COVID. Може ли да споделите как се проявиха симптомите при вас? Аз съм с една кофти кашлица от три дни, а от днес официално и загуба на вкус. С хрема съм, та допускам, че може да е от това. Успокоявам се и, че нямам температура. При вас как се развиха симптомите?

Ниска Т ден-два, отпадналост и болки в мускулите (най-неприятната част, добре че беше само за 1 ден), и после възпалена носна лигавица. Обонянието си замина за около седмица, сега тъкмо се завръща. Не съм ходила на лекар и не пия лекарства.
Бърз антигенен тест от аптеката беше отрицателен, но според мен си е ковида, всички вкъщи ни тръшна 1 след друг. Детето го донесе от яслата, и най-леко го изкара. Но си имаше сополи поне 2 седмици, слава богу че само това.

# 434

Аз съм от майската тема, но терминът ми е в самото начало на май и затова следя и тук 🙂
Симптомите май на всеки са различни.
Аз от 1 седмица не се чувствам добре. Температура до 37,6, отпадналост, ужасна хрема, страшно главоболие 4 дни подред и пълна загуба на обоняние. Правих тест - отрицателен. Но пък го направих доста късно и си мисля, че може и да съм го изкарала. Вече се чувствам сравнително добре, обонянието ме притеснява кога ще се върне.

Общи условия

Активация на акаунт