Априлски мами 2021 - тема 2

• 51 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз се следя при Борислав Иванов и при него си правя и ФМ. Първата я минах в 13г.с., втората ми е на 25.11.
И аз съм се записала на ФМ при него, но до сега не съм посещавала кабинета му. Доволна ли сте?

Много съм доволна засега. Много е внимателен и предразполагащ. Постоянно пита дали има въпроси и обяснява всичко, което го попитам. Видеозонът му е 4Д и всеки път ми дава снимки и диск. На ФМ е доста по-обстоен прегледа и можете да обсъдите това, което Ви интересува. Имам 3 приятелки следели се и родили при него и 3те са само с добри впечатления.

# 481
  • ...
Благодаря! Аз се следя при Бабаков по ЗК   и мисля при него да раждам, той изражда в Селена. Но имам чувството, че има толкова много пациентки, че не помни изобщо на коя какви са й проблемите.

# 482
  • Мадрид
Един малко интимен въпрос 🙄 Как е интимният ви живот? Навсякъде чета как желанието се засилвало през този период... А при мен не само че намаля, а и при опит за интимност изпитвам дискомфорт отдолу, все едно съм се "затворила" и не се получава 😔 Дали има някой с подобен проблем?

Засилва ли се!? Пфф нямам абсолютно никакво желание за секс. Даже бих казала, че ми е неприятно и ме боли. Имам чувството, че там доло има някаква тапа или по точно се е свила вагината. Никога не съм била така, много е гадно, надявам се да мине след известно време. Даже ММ се чуди защо е така... Ами а де, и аз незнам. 😒 Хормони предполагам.

# 483
Благодаря! Аз се следя при Бабаков по ЗК   и мисля при него да раждам, той изражда в Селена. Но имам чувството, че има толкова много пациентки, че не помни изобщо на коя какви са й проблемите.
Аз в началото тръгнах да се следя при Минев в Селена, но и той е пренатоварен. Сигурна съм, че е голям специалист, но му идват в повече пациентите. Чаках по 1-2 часа за преглед и накрая всичко приключваше за 1-2минути. А аз имах и проблеми и ми се искаше малко повече внимание и обяснения. Сега съм доволна от Иванов и той изражда в Селена, което ме устройва. Практикува и метода на Щарк при секцио, а при мен има голяма вероятност да се наложи.

# 484
А как са ви кръвнитенизследвания? Последно Хемохлобина ми е 115, доата бързо пада, а попнах от 140. Сега и албумина и общия белтък са ми ниски.
Иии още един въпрос, малко интимен. Имате ли някакво течение и по-различно ли е от преди бременноста? От два дена съм с воднисто течение, направо си е като вода, мокри ми бельото, но не е мн обилно и не е постоянно, а да кажем по 4-5 пъти на ден усещам как ми мокри. Sad ии започнах малко да се притеснявам дали е нормално всичко това.

Аз не знам колко ми е бил хемоглобина в началото, но в 13г.с. Беше 117,а желязото 11,което не е признак за анемия(попринцип често пада при мен), но ми изписаха Сорбифер по 1таблетка дневно, защото при бременните бързо пада и следва мерките да са своевременни. Останалите показатели са ок, изключае завишени левкоците в кръв и урина, което е нормално за бременността. Относно течението при мен го има в дните, в които попринцип следваше да имам овулация, в останалите е оскъдно. В 14г.с.ми пуснаха влагалищен секрет, цитонамазка и стерилна урина, за да сме сигурни, че вс е наред. От тогава не съм имала прегледи при АГ или изследвания,тъй като лекарката ми е под карантина, в момента съм в 17г.с., и насроченият ми час е за 19г.с.,предполагам,че тогава отново ще се изследват и кръв и урина, тъй като аз се следя по пакет.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:36 от Vgch

# 485
Аз съм с хемоглобин 95, почнах от 120 и все пада. Пия Ferofolgyn, но така бях и с предишната бременност.

# 486
Относно интимния живот - изобщо не ми е засилено желанието, даже напротив. Правим 1 път в седмицата, понякога и 1 път на 2 седмици. Мъжът ми мааалко мрънкоти,ама ... Кофти ми е като не мога много да мърдам,защото ме заболява кръста и сега малко съм като дърво хахаха.

# 487
Един малко интимен въпрос 🙄 Как е интимният ви живот? Навсякъде чета как желанието се засилвало през този период... А при мен не само че намаля, а и при опит за интимност изпитвам дискомфорт отдолу, все едно съм се "затворила" и не се получава 😔 Дали има някой с подобен проблем?

Засилва ли се!? Пфф нямам абсолютно никакво желание за секс. Даже бих казала, че ми е неприятно и ме боли. Имам чувството, че там доло има някаква тапа или по точно се е свила вагината. Никога не съм била така, много е гадно, надявам се да мине след известно време. Даже ММ се чуди защо е така... Ами а де, и аз незнам. 😒 Хормони предполагам.
Успокоих се, че не съм сама 😏

# 488
На мен хемоглобина ми беше 134 в 8г.с. Сега чакам началото на другата седмица да ни изтече карантината, която си наложихме и да ходя да пускам изследванията пак.

За интимния живот и моето желание си намаля, пък навсякъде разправят как се засилвало. При нас обаче ММ много се притеснява “да не ми направил нещо” 😃. И в крайна сметка той не настоява изобщо и това ме устройва.

# 489
Аз не съм правила втори път изследвания. А за половия живот - хич го няма Grinning Първите три месеца имах огромно желание, но не можехме - след 2 опита и послеедващи продължителни контракции от по 1 час, спряхме. И сега ме е страх да опитаме отново и май така ще си отиде. Но определено желанието ми намаля или се примирих, че няма да има секс Grinning Има ли още някоя, която получава контракции след оргазъм и притеснявате ли се от тях или те си минават и няма проблем?

# 490
  • софия
Аз също имам контракции така и то не само след оргазъм, а въобще помисля ли си за секс и се свива. Малко ме притесняват и започнах съвсем да избягвам, но не е и като да имам някакво желание. При мен също го има чувството, че всичко ми е по-свито и ме понаболва и не ми е приятно, малко все едно съм девствена е работата :д

# 491
В коя седмица започнаха контракциите ви и какво точно усещахте? Аз съм в 17г.с. и усещам нещо странно неболезнено като при менструация, според лекарката като се чухме по телефона са контракции и ми изписа 3х2 магенрот и нош-па 3х1? Вие какво точно усещате и приемате ли някакви медикаменти?

# 492
Здравейте и от мен! На 24г. съм и е първа бременност.  Генеколожката ми каза ,че термина ми е за  09.04.2021г. Пожелавам на всички да сме живи и здрави! Heart

# 493
Аз също пия магнерот вече, имах болки в корема от претоварване, но са различни от тези, които имах в началото след оргазъм. То беше съвсем в началото - 2 месец. Усещането беше първо непосредствено след оргазъм - корема се втвърдява супер много и се схваща все едно, много странно 🤔. И известно време след това (около 30 Мин) започват едни като менструални болки, все едно сте в цикъл, ама в най-болезнения период и не можете да пиете хапче за облекчаване и само стоиш и чакаш 1 час... Но шпа не помогна. Гадно е, затова не ми се рискува пак. Докторите ми казаха - както прецениш, внимавайте до 3ти месец и т.н., което никак не ми помага

# 494
И аз още не съм правила изследвания, на 1ви декември трябва да пусна. Надявам се поне това да е като при първата бременност- тоест всичко да е все едно не съм бременна Simple Smile Никакво желание за секс и никакъв секс, не се чувствам секси с този корем. ММ не настоява и не пита, само от време на време казва тъжно- Дано този път ти се върне желанието по- бързо от предния Simple Smile Е, няма как, всички трябва да правим жертви- фигура, секс, алкохол и цигарки, любимия ни спорт. Ще мине и това! Пазете се

Общи условия

Активация на акаунт