Априлски мами 2021 - тема 2

• 51 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
А някой може ли да сподели каква е цената на ФМ при Чавеева и за коя морфология(ранна, втора или късна)/седмица?

# 466
За главоболието взимам парацетамол. На моменти е ужасно.. От него пък почват киселини.
Някой от вас която вече е минала фетална морфология и е ходила при д-р Чавеева в Щерев може ли да сподели мнение? Винаги ми е изглеждала много мила. Не съм била до сега при нея, но този път от рано си записах час и се надявам да остана доволна 😊
Аз ходих в края на октомври за извънреден преглед, бях в 17+г.с. и останах очарована от нея. Много мила и успокояваща лекарка, прегледа ме обстойно и ми отговори на всички въпроси, които имах. В понеделник сутринта е редовният ми час за ФМ при нея и нямам търпение вече. Не знам каква е цената на ФМ, защото спешният ми преглед беше УЗ само.
А някоя от Вас запозната ли е как става запис на ФМ? Четох на места, че на някои жени им записват клипове как се движи бебето, освен снимки... И ми се иска ако може и аз да имам поне един клип, защото таткото е виждал само снимки и никъде не го пускат, не се и очертава да го пуснат изобщо до края. Disappointed
Забравих да питам дали може да се запише прегледа по някакъв начин като записвах час, та, ако някоя от вас знае ще е супер. Heart

# 467
Аз в продължение на 3 седмици всеки ден звъня за час при д-р Чавеева. Трябва ми за след 14.12 и все няма график, пуска ги ден по ден и за секунди свършват часовете. До вчера имаше график до 10.12 днес била пуснала само за 21-ви и бил вече запълнен.Това много ме напряга- как може да е ден за ден и да се звъни по сто пъти. Накрая си записах за д- р Маркова, който в последствие отмених и се записах за д-р Искилиева. Моя приятелка е ходила при нея и страшно доволна. Ще се радвам, ако и някоя от вас има наблюдения и ги сподели Simple Smile

# 468
Здравейте! И аз да попитам в МЦ Марковс дали дават снимки/видео? Безплатни ли са или се заплащат (колко)? 🤗

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:38 от BlackOpium

# 469
На мен за втори път ми се обадиха да ми отложат часа за ФМ отново за след две седмици, но тогава вече ще бъда в 22 седмица, а разбрах, че е хубаво в 20 седмцица да се направи. Има ли случайно някой от Варна тук, който да е минал прегледа или да не е, но да има актуална информация и да препоръча доктор за ФМ освен Балев?

# 470
  • Пловдив
Мамчетата от Пловдив къде ходите на  ФМ?

# 471
Аз се следя при Борислав Иванов и при него си правя и ФМ. Първата я минах в 13г.с., втората ми е на 25.11.

# 472
Момичета аз бях при д-р Чавеева записана за втората ФМ. Цената която платих е 140лв, като нея я видях само на края за да погледне и тя главичката. Наистина мила жена, но друго мнение нямам. Може би за 5 мин беше нейното участие. Прегледа ми го водеше д-р Калев. От него останах доволна, доста обстоен преглед. За съжаления бях чувала, че дори и да си записал час при нея не винаги тя ги води и така и стана при мен. За видео попитах д-р Калев още в началото дали има дискове и дали може да ми запише прегледа или по някое време да си заснема аз с телефона (така направих на ранната фетална). Той каза, че няма проблем и накрая на прегледа ми изкара снимчици и едни видео на диск. Каза ми, че и ако флашка си нося става по-бързо, такаче за следващия път за всеки случай и флашка ще си взема.

# 473
Зависи от грамажите на витамин Ц. При хората с тромбофилия не е много препоръчителен, защото допълнително сгъстява кръвта. Аз при настинка и старт на леки симптоми веднага започвам прахчета Immun active на Denk - съдържат : витамин Ц - 300 грама, 10мг цинк и 10 мг селен, предписани са ми от АГ. Бързо и безпроблемно оздравяване пожелавам!!!

Момичета, знаете ли дали можем да пием витамин C?
Теста ми за Covid е положителен, личната го препоръча, но не мога да се свържа с АГ. Чета противоречиви мнения, вие какво мислите (и знаете Simple Smile )?

# 474
Shoko_baby, аз съм била при Искилиева и то два пъти. Ами не ми допадна някак си. Първия път ми прави ФМ в 20 седмица и понеже бебето не се обръщаше с лице и така ми раздрусваше корема, че чак ми прилоша и за това не ми допадна. Сега на първата фетална или по-точно ранен скрининг в 12 седмица се чудех при кой да запиша час и реших пак при нея, може пък да съм се заблудила първия път. Е да но пак някак си не е мойта лекарка.. Много е обрана, не говори много, не че държа да си бъбрим, но усещам някакво напрежение.
За д-р Чавеева се обадих на 23.10 и ми казаха че има само два свободни часа, единия беше за 30.11, а другия мисля че за 27.11. Някакъв късмет извадих, знам че е доста заета.

# 475
  • софия
А как са ви кръвнитенизследвания? Последно Хемохлобина ми е 115, доата бързо пада, а попнах от 140. Сега и албумина и общия белтък са ми ниски.
Иии още един въпрос, малко интимен. Имате ли някакво течение и по-различно ли е от преди бременноста? От два дена съм с воднисто течение, направо си е като вода, мокри ми бельото, но не е мн обилно и не е постоянно, а да кажем по 4-5 пъти на ден усещам как ми мокри. Sad ии започнах малко да се притеснявам дали е нормално всичко това.

# 476
  • ...
Аз се следя при Борислав Иванов и при него си правя и ФМ. Първата я минах в 13г.с., втората ми е на 25.11.
И аз съм се записала на ФМ при него, но до сега не съм посещавала кабинета му. Доволна ли сте?

# 477
Здравейте! И аз да попитам в МЦ Марковс дали дават снимки/видео? Безплатни ли са или се заплащат (колко)? 🤗

Здравейте, моята ФМ беше мин седмица в МЦ Марковс при д-р Атанасова, прегледа беше много обстоен, започнахме с тоновете, после с пола дали искам да го зная и продължихме да гледаме дали си има всичко бебчо. Ако имаш някакви въпроси можеш да питаш, докторката е мн внимателна и любезна. Повече от 3 момичета не позволяваха да чакат в чакалнята, заради епидемията. Прегледа струваше 150лв, трая около 35 мин и накрая ми дадоха диск с 16 снимки на малкия и видео, което е някакви секунди и нищо не съм платила допълнително за него, но аз още в началото попитах дали ще може да ми направят диск, за да може да го види и таткото.

# 478
Един малко интимен въпрос 🙄 Как е интимният ви живот? Навсякъде чета как желанието се засилвало през този период... А при мен не само че намаля, а и при опит за интимност изпитвам дискомфорт отдолу, все едно съм се "затворила" и не се получава 😔 Дали има някой с подобен проблем?

# 479
Един малко интимен въпрос 🙄 Как е интимният ви живот? Навсякъде чета как желанието се засилвало през този период... А при мен не само че намаля, а и при опит за интимност изпитвам дискомфорт отдолу, все едно съм се "затворила" и не се получава 😔 Дали има някой с подобен проблем?
Не мога да кажа,че желанието ми се е качило.Сякаш е едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт