Аз съм вече с лятна количка, Грако взех. Имам и една лятна пак Грако за продаване, но е "момчешки" цвят и реших да не я ползвам сега. Иначе от тях съм най-доволна като цена-качество.
Ехаа - за пръв път виждам таквоз - много благодаря - май ще ни трябват! Малката също бе едно време с такава кошара,но нямаше проблем с изправянето в леглото, докато при тоз младеж няма и помен от надигане - и може би биха му били от помощ такива дръжки...
и го гледам че се дръпва назад все да си полегне...
а иначе ако го държа под мишниците - обожава да си подскача, но май самото държане със собствените му ръце му е проблем
Общо взето предпочита да се излежава играейки с играчките - от време на време седи,но все нанякъде тръгва, така че дори седнал за дълго време не мога да го задържа да си играе. Предпочита по корем и лази като войник и все бърза за някъде - иска да се катери по възглавници и каквото има като възвишения. От няколко дни го слагам в проходилка веднъж на ден за по 20тина минути - ми то ме е страх и там да го оставя - затичва се - ще се прекатури, или седи на едно място с нея и решава,че ще се провесва отстрани - та седя на педя от него
Интересното при него е,че когато му никнат зъбите става още по-поспалив та забрави за кой знае каква динамика през деня.... 
защото забелязах, че в нея не прави никакви опити за надигане - камоли да стои вътре прав, слагам го седнал да се заиграе с куп играчки, които съм нахвърлила вътре - предпочита легнало положение! Обаче, ела да видиш какво се случва на нашето легло в спалнята. Катери се по мен - даже ми се хили едно такова хитро
Заставам седнала на леглото с вдигната изпъната ръка - обожава така да се набира и да виси прав и сменям ръцете, защото изтръпват...

И въпреки всичко не го оставям без надзор и като казвам без надзор имам в предвид не просто да има някой в стаята, а че седим на метър от проходилката
но това защото се втурва на някъде,а има и ръбчета на мебели на нивото на главата му.... Препоръчани теми