Септемврийчета 2020

• 32 128
  • 661
  •   1
Отговори
# 375
Цецинка, и аз взех пюрета на марките, които си споделила и също като твоето бонбонче нашето си има два зъба.🤗
Силви, нашият прави абсолютно същите неща като Борето 🤗
Ние от една седмица се захранваме, още сме на първата храна, но следващите ще въвеждам по-бързо.
А след зеленчуковите какво въведохте?

# 376
Sisseto Zh къде смяташ да ходите на нефролог?

# 377
Момичета, вчера и днес започнах да давам пюре от тиква- домашно,(днес дори добавих кърма към него)... като ми се струва че всичко което дам се изплюва, и след няколко лъжички започва да се кисели и накрая заплаква... и после го кърмя... чудя се това нормално ли е? При вас как протече?

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:22 от JaSssi

# 378
Жаси, ние сме вече на картоф и е подобна ситуацията. Явно картофът не му харесва чист. Утре ще го дам в комбинация да видим така ще го яде ли

# 379
Честит празник, прекрасни мами! Бъдете здрави, щастливи, обичани и уважавани жени и майки! 💐

Аз да попитам след заместването на обяда, и вкарването на повечето зеленчуци(картоф, морков, тиква, пащърнак, броколи, карфиол, тиквичка, бял морков, спанак, сладък картоф), дали мога да включа месните и как , или кога се включват, днес направихме 6 месеца, от няколко дни сме и със заместен обяд, а също следобяд мога ли да започвам или да изчакам малко, с плодовите пюрета кога се започва и как, пак ли с по 1/2 лъжички.. (изцяло беше на кърма до момента, ако има значение) Simple Smile Благодаря предварително!

# 380
Плодовете до обяд, за да се следи през денят за реакция.
Ако сте добре с килограмите може безглутенови каши.
Аз с месото ще изчакам още малко. Захранвам от 15 януари.

# 381
Здравейте, мами! Ние сме на 5++ месеца и от няколко дни насам се будим всяка нощ към 1-2.
Не знам какво и стана, преди си спеше спокойно цяла нощ, а сега се събужда и заспива изключително трудно. Слагам я да спи към 8-30/9:00 вечерта. Буди се към 1, но без плач. Люшкам я, шъшкам и така около час, докато заспи отново. Понякога заспива в ръцете ми, а щом я оставя в креватчето веднага се буди. Снощи я накърмих и това само я успокои. Вашите бебчета имат ли/ ималили ли са подобна фаза? Някакви съвети?

# 382
Нормално е. И аз го приспивам много трудно. Понякога се събужда в 5ч да ми говори малко.

# 383
Здравейте мами, Ади след 3 дни става на 6 месеца,научих я да заспива докато цока и не иска при никой друг да заспи,някой друг има ли като нас и ако имате идея как да я отуча.Изправя се и се задържа седнала по малко,вашите бебчета седят ли вече сами ?

# 384
И нашия беб на 14 става на 6 месеца Bowtie заспива и в баща си, но рядко е успявал с успех да го остави без да се събуди Grinning иначе всяка вечер (по-скоро нощ Rolling Eyes) заспива на цицата и го оставям в кошарата. Още не може да седи. Гледам да не прекалявам с *изправянията*, колкото и да му харесва на господина. Ще го чакам сам да се научи. Той дори още не се върти системно. Обръща се от гръб на корем, но не го умее много добре още. Simple Smile

# 385
Здравейте мами, Ади след 3 дни става на 6 месеца,научих я да заспива докато цока и не иска при никой друг да заспи,някой друг има ли като нас и ако имате идея как да я отуча.Изправя се и се задържа седнала по малко,вашите бебчета седят ли вече сами ?
И при мен заспива само на гърда. За по- нататък не знам как ще се оправяме.

# 386
Привет от нас 🤗
Нашият бебок има вечери, в които става и гука. Не е всяка вечер, може да се случи 1 път в седмицата примерно. Всяка вечер съм нащрек, защото се научи да се върти дори в чувалчето.

За седенето - много обича в столчето за хранене да седи и Да си играе с играчките, пръснати върху таблата. Когато някоя падне или нарочно я бутне, гледа къде е паднала..

За захранването - опитал е карфиол, картоф, пащърнак и броколи. Яде около 60 гр пюре и дохранвам с АМ. Картофът изобщо не го яде, нито чист, нито в комбинация.

Взехме си раница Ергобейби обикновената втора употреба. Изобщо не се усеща тежестта на бебето с нея. Със слинга не беше така. Но слинга се ползва малко време. Жената, от която я купих, дори ми каза, че са изкачвали 7те Рилски езера с нея. Та, много съм доволна от раничката. Малчо заспива в нея и много я обича.

Вече иска повече време да прекарва в коритото за къпане. Когато го изкъпем, се сърди и иска още.

Лази назад обаче. Вашите деца започнаха ли да лазят?. Ние сме сред последните родени в групата и последни се движим в сравнение с повечето от вас, та много полезни неща чета в темата.

Аз нямам време за почти нищо. Иска да го приспивам аз през деня. Ако сме навън, аз да бутам количката, ако сме вкъщи, аз да го нося в раницата. Сърди се, когато ме види да излизам от стаята. Иначе вечер сам си заспива в кошарата.
Обича да ходи в други хора, но не задълго.
И това е общо взето при нас 🤗

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 17:11 от Jаsmin

# 387
Момичета, може да е мн тъпо, но има ли някаква тайна в приготвянето на каша? Правя по малко количество да кажем половината затоплям кърма и после слагам кашата и разбрърквам, както е долу-горе гъста след минутна става течна ? Някакви идеи къде ми е грешката? Изглежда ми елементарно но вче трети път ми се случва?

# 388
Заради кърмата се втечнява. 😊

Момичета, може да е мн тъпо, но има ли някаква тайна в приготвянето на каша? Правя по малко количество да кажем половината затоплям кърма и после слагам кашата и разбрърквам, както е долу-горе гъста след минутна става течна ? Някакви идеи къде ми е грешката? Изглежда ми елементарно но вче трети път ми се случва?

# 389
И сега какво ще ме посъветвате? С вода или ?
Заради кърмата се втечнява. 😊

Общи условия

Активация на акаунт